Oh, what's the weather like?


 Jag har varit en zombie i två dagar nu. Igår hade jag så ont i min högra arm att jag kved varje gång jag lyfte upp den. På det ska man försöka jobba och hjälpa gamla människor upp och ner från stolar osv. Varje gång jag bäddade en säng såg jag en tunnel och små vita gubbar.
Andra människor blir torterade på riktigt. Några får sina fingertoppar avhuggna, några blir stenade till döds och sen sitter en person i Sverige med i-landsproblem som lite smärta i armen. Köp voltaren bara så är det bra.
 Det här vädret gör en så makalöst trött. Jag ramlade dessutom ur sängen i morse när jag försökte ta mg upp. Ja, eller säng och säng. Två madrasser på golvet men det måste fortfarande ha sett ut som om jag var helt handlingsförlamad och sen glömt bort det.

Nu till veckan får vi veta om jag och Mattias tar oss till Orsa i början av augusti. Jag hoppas att vi gör det. Jag hoppas och tror att jag får kompledigt, så att jag får träffa pappa (<3), mormor, mamma, Steffi och allihopa. Jag har inte varit i Orsa på ett halvår nu.
Och av alla som lovat mig att komma till Göteborg så är det hittills bara syrran som dykt upp. Jag vet och visste redan innan att det bara var horseshit från de andras sida. (höhö) Det gör inget. Jag kunde seriöst inte bry mig mindre.

Oh, I heard about the weather this morning but they didn´t say anything about a shit storm.

clowncunt

Katt som bor här hemma.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Det hänger på ekonomin jue! Det är inte direkt billigt att åka till gbg å tillbaka. :P

Men du dyker inte upp här förän i augusti alltså?

2009-07-12 @ 11:00:34
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Anna

Aw, gud vad glad jag blir! Tack!:D Kul att du kommer och hälsar på i gamla dalarna också;D

Och ja, jag jobbar också som en sate nu och vädret gör en 20 kg tyngre på något vis..><

2009-07-12 @ 22:49:17
URL: http://hellohf.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0