Att vara blodgivare


 Jag var på blodcentralen igår för att lämna spår av mig i andra människor. Då kunde jag konstatera att tjejer är helt värdelösa. De är inte bara dumma i huvudet utan de är inkompetenta också. En tjej i min ålder skulle sätta in en nål i min arm och vad händer? Hon punkterar venen och det sprutar blod överallt. Hela hennes landsstingspyjamas var nerspillt av mina kroppsvätskor. Passar så bra på vita byxor tycker jag. Sen svär hon lite försiktigt: "Ah, jävlar." Ja, så skulle man kunna uttrycka sig. Sen springer hon iväg med sina nu skitiga kläder till nästa patient.
 Blodet rann på en stund men sen började venen ge upp så den lilla parasiten börjar vicka på nålen för att "försöka rätta till den". Alltså, hallå. Man behöver inte ens ha en hjärna för att fatta att det inte kommer att fungera.
Hon vickar på den tills jag börjar på illa och då röck lyckligtvis en sjuksköterska upp som tog bort nåljävlen och satte in en ny på andra sidan istället. Fungerade utmärkt. Dock började vänster armen stasa och hela kvällen framöver hade jag domningar på vissa ställen av kroppen.
 Jag och Jonatan kollade klart på Oz igår. Jag fällde många tårar kan jag säga. Så när vi hade sett klart det och jag satte mig på sängkanten började jag må illa, hade ingen balans och var helt likblek i ansiktet. Jag sprang till toaletten för att jag trodde att jag skulle spy men det slapp jag. Jag la mig ner på sängen och somnade som en gris. Troligtvis mycket uttorkad också. 
 Idag ringde jag till blodcentralen för att kolla vad fan hon har gjort. Då har hon troligtvis träffat en nerv.
Jag började nästan skratta. Vad ska hon där och göra när hon inte ens vet vad fan hon sysslar med? Jag menar, om jag ska rädda liv så ska de väl inte ta dö på mig.
Jag säger bara det: involvera er inte med kvinnofolk. Innan ni vet ordet av det så har de tagit barnen, länsat kontot och dödat er.


MEN, jag fick en t- shirt. Höhö. Väldigt spexig.

Så idag har jag varit yr av och till. Jävligt grinig är jag tydligen också, fast inte egentligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0