Angående The king of pop


 Det är helt sinnessjukt att Michael Jackson dog. Inte bara för att ATT han dog, utan för att när jag och Mattias gick på promenad förra veckan så sa jag rent spontant till honom (instinktivt): "Du, jag har funderat på en sak. Jag tror inte att Michael Jackson kommer att leva så länge till. Jag tror att han kommer att säga farväl snart. Alltså, är det någon människa som borde säga adjö till det här livet, så är det han. Inte för att jag önskar livet ur honom utan för att jag inte önskar ens min värsta fiende det liv han har idag." Så började vi prata om hur gammal han var och vilka låtar som var bra osv. Jag hade samma dag ritat en bild på Michael och laddat ner låtar på Spotify, samt kollat in bilder på honom. Gick igenom hela hans liv och det första jag får höra när jag vaknar i morse var inte: God morgon, utan det var: Michal Jackson har dött. SAY WHAT?! Vad fan, har inte jag nyss pratat om det?
 Jag var självklart tvungen att ringa till Mattias och säga: Kommer du ihåg vad vi pratade om förra veckan? "JAG VET!" säger han. Det är helt sjukt.
Jag fattar bara inte varför jag vart så inne i The king of pop precis just förra veckan och inte för en månad sen.

Det som gör mig så oerhört ledsen (allvarligt talat), oavsett vad människor tyckte om Michael Jackson så är han en legend för mig åtminstone och han har skapat någonting. Folk är så jävla snabba med att göra dumma "roliga" historier om honom, som att han inte ska kremeras för att han skulle bestå av 86 % plast utan bör smältas och bli lego så att barnen kunde fortsätta leka med honom. Ursäkta mig, må han vara en kändis men han är fortfarande en människa. Man gör inte narr av människor på det sättet och i synnerhet inte när de är döda. Det är därför man säger: REST IN PEACE! VILA I FRID!
Prata inte om rep i hängd mans hus.

Kommentarer
Postat av: cecilia

han är så himla bra!

R.I.P MJ!

2009-06-26 @ 22:37:20
URL: http://ceciliala.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Jag håller med om att det nog var dags för honom att gå, så att säga. Dels för att hans liv förvandlats till ett helvete, och dels för att han "svärtat" ner sitt namn nåt otroligt. Så jag tycker det var bra att han fick gå medan han fortfarande hade någon värdighet kvar, när folk fortfarande minns musiken mer än skandalerna. Så tror jag inte det hade varit om han levat 20 år till, då tror jag skandalerna växt sig större.. Musiken är ju det han borde vara känd för, eftersom det verklige var nåt han lyckades kolossalt bra med!

2009-06-27 @ 10:03:36
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Yonna Stahre

Fasen vad creepy!!

2009-07-02 @ 16:17:10
URL: http://www.hoppsankarstin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0