Åt helvete med bloggar

 

 Det går inte att läsa bloggar längre. Alla snackar om samma sak. Samma jävla tjat om Blondinbellas jävla spikmatta eller Robinson och dess deltagare. "Hur mycket silikon har årets Robinson? Ja, en står klart." Hon som alla talar om vägrar dessutom svara på frågor om hurvida hennes pattar är äkta eller inte. "Det är roligt att det spekuleras om de är riktiga eller inte." Har vi verkligen inte andra, lite vettigare saker att prata om än om årets B- kändis pattar? Hela hon tynade bort under Robinson förutom det som höll upp bikinin under hela säsongen. För oss som gick i samma skola som henne vet vi att det är säkert önsketänkande att vakna upp med en rejäl C-kupa men det händer liksom bara inte. Vi såg den komma från A till C under loppet av några veckor. Vi behöver inte spekulera och dessutom är ämnet ganska ointressant men varför bryr sig folk om det?
Det man dock kan prata om när det gäller Robinson är hur duktiga de var som frivilligt stod ut med dittan och dattan. Jävligt häftigt faktiskt. Lite avundsjuk är jag som skulle vilja ta mig an samma utmaning.

För den delen har jag kommit på att silikon aldrig kommer att kunna infinna sig i min kropp, någonsin. Det finns flera anledningar till det men en av de största är att man får för det första bryta alla gamla sov- vanor, som för mig börjar med att man lägger sig på mage med händerna under kudden. Hur skönt skulle det vara om jag hade två stenhårda bollar under nattlinnet? Jag menar, det är som att praktiskt taget lägga 62 kilo bly på två påsar koncentrerat "vatten". Man nästan känner hur de gamla stygnen går upp och nästa morgon skulle bli att man vaknar med silikonet utanför kroppen istället. "Shit, vad mycket blod. Har jag fått mens eller? Ah, nej. Det är bara mina pattar som har trillat ut. Fan, vilket jävla oflyt. Aja, jag får köpa nya."

Och tack vare det här, blev jag just en av dem jag pratade om. Nu har JAG också nämnt spikmattan och betongpatten.


Kommentarer
Postat av: Nabil

Då är nog min blogg något för dig. Läs ett av mina läsvärda inlägg är du snäll.

2009-06-09 @ 14:05:28
URL: http://www.nyabella.se
Postat av: Sandra Johansson

Jag lägger mig också på mage med händerna under kudden först! :P Haha! :P

2009-06-09 @ 23:17:57
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha du har sååå rätt flicka lilla! Diggar ditt inlägg ;)

2009-06-14 @ 21:08:27
URL: http://penispasta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0