Ett skepp kommer lastat


 Jag har blivit förkyld. En smärre hörselnedsättning, en härlig känsla av att en gräsklippare har varit och klippt av alla flimmerhåren, sedan lämnat en väldigt trasig gräsmatta och snor som rinner nedför näsan hela tiden kan ju bara inte undgå att få en titel: Förkylningshelvete. Jag kan ju hinka i mig KanJang tills jag blir en asiat men det smakar ju peck! Jag hinner inte ens ta första klunken innan det kommer upp igen. MEN, det går alltid över. Jag ska föreställa mig hur det är att inte vara förkyld, så kommer jag att känna så. Det är inget att hänga läpp över menar jag. Det ingår som människa att få en släng av förkylningssymtom, cancer, pest eller kolera. Ingen har sagt att man inte kan ha roligt under tiden.

 Jag och serberna har förövrigt prata ut och löst diverse problem. Nu helt plötsligt känns livet mycket enklare. Kanske är jag resonabel OCH kapabel att bo med anda människor. Ännu en insikt.

Förresten har jag inte berättat om min lilla cykeltur jag gjorde ifrån jobbet och hem igår. Min cykel, en riktig kärringcykel, behöver fan inte 240 hk (hästkrafter) för att komma upp i 300km/h. Nej, det räcker med att åka nerför en liten backe. Problemet var ju bromsarna och den vägkorsning jag var på väg att passera. Till höger om mig kommer en liten kille på sin cykel, som stirrade på åbäket som kommer i 300 km/h på en kärringcykel i ett försök att stoppa cykeln medan bromsarna skriker högre än Andrea Bocelli, lyckas få stopp på cykeln som hon har kört in i ett staket två meter i från järnvägsspåret och välter cykeln. Jag, åbäket, försöker resa upp cykeln men det är ju lönlöst. Jag skrattar så att benen vek som två salta pinnar. Den här stackars killen hade inte en suck att försöka hålla koll på vart han själv cyklade, för att det han nyss skådat var troligvis en av de underligaste grejerna någonsin. Så han cyklar samtidigt som han stirrar på mig och vart hamnar han själv? Nedför en trottoar och rätt uti gatan. Vilken jävla tur att det inte kom några bilar. Annars hade jag suttit i finkan för vållande av annans död.

clowncunt

Kommentarer
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

krya på dig ;)

2009-06-14 @ 12:22:55
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: Sophy - What U See Is What U Get.

svar: in går spriten ut går vettet lr va d heter haha

2009-06-14 @ 12:38:56
URL: http://sophys.blogg.se/
Postat av: linda

fin blogg :)

2009-06-14 @ 19:29:21
URL: http://lindakarlson.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Hahaha! Det hade jag velat se! :PSkumt att du inte ser kommentarer.. :S

2009-06-15 @ 15:04:42
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0