Fucked up girlfriend


 Det är dagens huvudämne. Allt från att misshandel, psykisk terror, hot och PMS- anfall. Det är sådant som män får stå ut med. De har råkat ut för en psychobitch.
De är tämligen charmiga och sensuella i början. Det kallas manipulation.
Män som ska stå för den rationella, logiska delen av ett förhållande har fan hamnat i nävarna på självaste Satan.

Grejen med kvinnor som är fucked up när det kommer till allt som har med män, relationer och sig själva att göra, är att de finns överallt. Jag har en ingift rabiat kvinna i min släkt, ett gammalt raggs förra flickvän var coconut ut i fingerspetsarna osv. Kvinnor som ringer till sin kille/ex/far- till- sitt- barn och kollar vart han är flera gånger om dagen.
 Så fort han ska göra något roligt kommer The maneater och hotar med att om han inte tar hand om barnet just den här kvällen som han tänkt ha roligt bara för att hon ska ut och roa sig, så kopierar hon ut papper om ensam vårdnad.
När han inte svarar när hon ringer, ringer hon till den han är med (Det spelar ingen roll vem det är. Hon lägger ner all sin tid på att få veta vem han är med) och skriker, gormar, kastar glåpord efter honom medan han har telefonluren en meter ifrån örat.
Han skaffar jobb så långt upp i treriksröset som möjligt för att få en vettig anledning till att inte vara i närheten av henne.
Hon tjatar om pengar jämt och ständigt. "Du får ta ditt jävla ansvar. Vem ska betala för huset, elen, vattnet, vårat barns blöjor, kläder?" Själv lägger hon ner sina egna pengar på att bara shoppa onödiga saker som antingen var på rea och kan vara bra att ha eller också något för att dölja hennes dåliga inre. "Ju fulare man är på insidan, desto viktigare blir utsidan."
Han bävar sig för att komma hem. Hans icapåsar under ögonen har blivit tunga, svarta och hängiga. 
Hans mobiltelefon har hon beslagtagit för att kunna snoka igenom alla meddelanden och ingående resp. utgående samtal. Hon förbjuder honom att ha en telefon. Att anklaga honom för otrohet är lika vanligt som mjölk till kaffet. 
Sen kastar hon ut honom ur huset med kläderna efter. När hon sen kommer på att hon är beroende av honom ringer hon antingen gråtandes eller hånande att han ska komma tillbaka. Det gör han på sina bara knän.
Om hon vid det här laget inte har slagit honom än, så hänger smockorna fortfarande i luften.

När det här har pågått i några veckor, månader, år så är det ganska svårt att återkomma till livet med båda fötterna stadigt på jorden. Hon har fördrävat honom.
Han är rädd för att förlora hans barn. Barnet är allt han bryr sig om. Hans stolthet förlorade han för länge sen.

Mitt i allt det här så har andra kvinnor mage att säga att det är synd om alla kvinnor som blir utnyttjade av sina män men kom ihåg att det finns män som blir utnyttjade av sina flickvänner och även om män ska vara av den starka, överlevande sorten, så är en pågående psykisk terror nästan oslagbar oavsett vem man är.

Summan av kardemumman: om JAG vet om tre stycken män som blir utnyttjade av nerspacklade åbäken med ett veck mellan benen men inte vet en enda väninna som råkat ut för samma sak, så undrar jag hur vanligt det är med manmisshandel egentligen. Det får man ju aldrig veta. Det finns ju inget som heter manmisshandel. Det finns bara kvinnomisshandel.
Dvs att kvinnor är en ädel släkt av mordiska avskum.
Det var bara det.

Kommentarer
Postat av: grisN

Mackan har gjort slut :(

2009-06-21 @ 17:40:00
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Lindsey

sv: Jasså rockring kanske man ska ta och testa då :P

2009-06-21 @ 18:10:49
URL: http://liindseey.blogg.se/
Postat av: Lindsey

sv: Tack för tipset :) Låter verkligen som ngt att prova!

2009-06-21 @ 19:19:33
URL: http://liindseey.blogg.se/
Postat av: grisN

nej det är lugnt. Han orkade väl inte kämpa när nyförälskelsen var över :( Ja jag var i alla fall lycklig, hoppas att det var ömsesidigt. Men men.. nu är det som det är och jag tror att det inte kommer bli något mer heller :/

2009-06-21 @ 20:58:10
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0