Healing


 Bara för att en rad mindre trevliga företeelser har varit ett faktum den här veckan och för att en återkommande bitterhet har blottat sin strupe (inte från min sida, utan från någon helt annan), vilket jag inte alls uppskattar, tänker jag minsann göra en inne- respektive utelista.

Inne:

- Äta veggoprodukter (Svininfluensa och glaskyckling. Nu hämnas både djur och natur)
- Positiv energi (Varför skulle man inte vilja vara lycklig och omges av en positiv omgivning?)
- Spara pengar (Eftersom att svennebananen tog förgivet att socialbidrag skulle hjälpa oss i välfärd i lågkonjukturen)

Ute:

- Ficktjuvar (Ja, ni var ju aldrig någonsin inne men nu understryker jag bara att ni är så inte välkomna att rota i mina fickor)
- Bitterhet (Ont bringar ont. Förvänta er inte att det ska gå bra för er när ni sprider negativ energi och är skadeglada. Det kommer alltid trefaldigt tillbaka)
- Lögner (Tänk efter riktigt noga. Vad för gott kan komma ur en lögn? Rädda för att tala sanning? Gör ingenting som tvingar er att ljuga då)

Allt det här med att bemöta människor som man vill bli bemött själv är tydligen något som passerar hjärnan lika fort som en älg passerar svenska gränsen. I veckan träffade jag på en människa som inte hade någonting gott att förtälja mig. Vad jag än själv hade att berätta omvände denna person det här till något negativt. Allt!
Det här är iofs bra att få uppleva, för det gör mig om än mer säker att jag inte vill umgås med människan igen.
Alltså, skadeglädje och pessimism är något som är så utanför mina tavlors ramar. Jag vill omringas av goda tankar, goda människor och glädje. Ju mer dåliga saker som kommer in i mitt liv, desto lättare är det att skjuta den biten åt sidan och bara uppskatta det man har som gör en glad. Resten kvittar verkligen.
Jag behöver inte någon annans helvete men inte menat att jag skulle unna dem det. De får bara lära sig att negativa tankar ger negativa resultat. Period!

Nu ska jag forsätta med min bild. Det blir en överaskning.


Kommentarer
Postat av: Emma

Tackar ^^ Jag fick jobb på Monetar pensionsförvaltning :D

2009-06-06 @ 18:29:11
URL: http://emma_vestergaard@hotmail.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0