Sommartider, HEJ HEJ, sommartider!


 Jag och Mattias åkte till Öckerö (Kalvsund) där Mattias har sina rötter och hälsade på hans föräldrar, gamla vänner osv. Vi grillade, roade oss till max och hade allmänt jävla trevligt. Så där ska en fest vara! Där alla människor blir ett med varandra. Jag har haft så kul att jag hade ångest över att behöva åka hem igen. Hellre känslan av att man har haft "för kul" än tvärtom.
Sen var det vissa som hade väldigt roligt på min bekostnad. En videokamera fanns på plats (och den glömmer man bort emellanåt), så Dennis zoomade in mig och förföljde mig med den där jäveln. Det tog ett tag innan jag fattade det, så jag undrar vad det är för typ av film de har nu. Den ska tydligen upp på Youtube (Hurray!) men förhoppningsvis stannar det hos ägaren. Jag kanske har petat mig i näsan, urinerat på en husknut eller något och det känns.. privat. Skämtåsido.

    
    

Och kvällens stora fråga, det alla undrade: Är jag Mattias flickvän? Nej, mitt herrskap. Mattias är en väldigt god vän. That´s it. Så fort jag sa det fick jag till svar: "Aha, mm. Det brukar heta så." Jag är för gammal för sånt där trams. Man måste inte vara ihop med någon bara för att någon är av det motsatta könet. När ska folk fatta det?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0