Stay true


 Jag har fullt upp med att ringa samtal till ett bolag som hyr ut bostäder, adressändring, försäkringsbolag och så vidare. Till helgen flyttar vi till Länsmansgården. Jag tackar Mattias så hjärtligt för all hjälp jag får av honom. Han är värd guld den killen.
Jag flyttar alltså med serberna ett tag till men förhoppningsvis får jag mitt egna inom kort. Som jag sa förut, det här är ohållbart. De börjar bli otacksamma och respektlösa. Det handlar bara om dem och nej. Det gör det inte. Allt detta involverar även mig. Enda sen jag blev av med väskan och nycklarna till lägenhet har de bistra minerna var mer synliga än ett leende. (Ett: det var väl ändå mina grejer som försvann? Två: jag njöt inte av händelsen för fem öre).
Man ska som sagt undvika negativa människor. Samtidigt måste jag bo någonstans. Jag tänker aldrig svälja stoltheten och flytta till Orsa igen. Jag hamnar aldrig där igen. Där finns ingen framtid för sådana som mig där.
Trots att jag hamnat i en svacka tänker jag hålla modet uppe och inte låta mig sänkas med det stora bittra skeppet. Nej, jag håller mig till det jag tycker om och de människor jag håller av. Mer sentimentalt än så här blir det inte.
JAG ÄR SÅ TACKSAM FÖR DET JAG HAR!


clowncunt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0