Sverigedemokraterna - En död politik


 Sofia ringde mig och berättade att hon hade fått hem en lapp om Sverigedemokraterna inför EU- valet. Den flyern innehåller brister på väsentliga och rationella synpunkter överlag. Snacka om att lappen hamnade hos "rätt" eller fel person. Sofia har sina rötter i Indien men för mig är hon en tvättäkta svensk, oavsett hudfärg. It´s just a colour.
Den här lappen ska alltså hjälpa folk att välja rätt när det kommer till Sveriges politik.
En bunt flintskalliga och lönnfeta gubbar med slipade glas har tröttnat på att istället för att flitiga arbetare från utlandet kommer och jobbar häcken av sig för egentligen småsummor medan svennebananen ligger i soffan, sväller och osar efter en pizza så ska vi inte ta in fler invandrare. "Behåll Sverige svenskt." Vad är svenskt? Folkdräkten? Som t ex Zlatan, så länge han gör sina mål och får Sverige att vinna så är han ju så jäääävla svensk.
Vi ska inte behöva skämmas över våran nationalitet men vad handlar Sverigedemokraternas politik om? Svensk avundsjuka. Den är innehållsfattig och känns lite som i bibeln mellan Judas och Jesus. Vem är boven i dramat?
Skulle man som bitter svensk skryta med att ha röstat på Sverigedemokraterna och stå för en politik som är både omänsklig och sjukt overklig eller vad handlar det hela om? Sverigedemokraterna är lika relevant och optimal som småstadskomplex. Ni vet, bönder med halmhatt och snickarbyxor som försöker tränga sig in en stad med avgaser och betong för att dölja deras ursprung och "gamla" levnadsstandard. För att passa in. Jag tycker att det är småsint och förargligt.
Jag vet inte om Sverigedemokraternas avsikt är att göra folk stolta över sin nationalitet genom att hitta en syndabock som i det här fallet är invandrare eller om de bara vill besudla nationaliteten: svensk. För mig står det klart. Jag vill fan inte vara svensk längre. Jag har fattat varför våra invandrare är förbannade efter att ha sett lite av "Hammarkullen" t ex.

Nej, det hela handlar om bistra familjeförhållanden där far slog mor, söp och förlorade jobbet. (Ett HAT som grundar sig i våra "förfäders" beteenden när vi var små). Någon måste man ju skylla det på. Det känns säkert jättebra i hjärtat (om de hade haft något) att skylla det på människor som kommer hit och tycks hålla sitt blod nära, får pengar av oss "trogna skattebetalare" och lever till synes ett ganska bra liv kan man tycka men hur utsatta blir inte de människorna när de inser vilket rasistiskt land de har flyttat in i? Är det något de måste tolerera för att överleva eller kan inte svennebananen bara släppa sina jävla komplex och enas, bli ett med världen?
De fick för övrigt 3.3 % i EU- valet.
Det är så att man får skämmas, ta mig fan.


Kommentarer
Postat av: Julia

Sverige är inte ett rasistiskt land

2009-06-08 @ 23:33:01
URL: http://gulljullonly.blogg.se/
Postat av: Anna

Här har du en anledning till varför jag röstar på SD.

Nu släpper Oslopolisen kalla fakta:De sista tre åren har ALLA överfallsvåldtäkter i Oslo utförts av icke-västliga invandrare! Är det inte dags att vi får reda på siffrorna i Sverige? Hur länge ska vi acceptera att media mörkar och ljuger om våldtäktsmän och andra brottslingar (till exempel kallar Rami El Mohamad för Gustav)?http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

2009-06-09 @ 05:26:56
Postat av: Matilda

jag kan förstå att du tycker som du gör. Men alla behöver inte hålla med. Det är krig i Mohammeds land. Mohammed kommer till vårat land, lever på våra bidrag, tar våra jobb, bryter mot våra lagar och hamnar i våra fängelsen. Ringer hela mohammed släkten och berättar hur bra det är i sverige, sen var vi plötsligt inga svenskar kvar.. För att alla flyttar till norge.. Visste du om att över 80% av alla brott begås av invandrare? Jag skulle aldrig rösta på SD då jag anser att vi alla har lika stor rätt att utnyttja våran jord, och vi måste sluta vara så egoistiska. Men blir man välkomnad in i ett land med öppna armar, ska man respektera det landet samt invånarna. Sen när de inte är krig längre, går de faktiskt att åka hem igen, till sitt eget land. Börja på något nytt. Det skulle iaf jag ha gjort.. sen luktar ALLA somalier illa också..

2009-06-09 @ 09:52:03
Postat av: BELA

det här är ju ett delat argument. självklart kan jag också känna mig irriterad, utnyttjad dessutom för att en del invandrare inte tar hänsyn men där är också Sveriges skyldighet att styra upp den biten. det är inte meningen att sverige ska behöva bygga upp ett parti som ska lösa alla de problemen. då får man ju råda bot på brotten som begås och hitta ett smart sätt att lösa dem på.

och jag röstar inte SD för att jag tycker som du, alla har rätt till jorden.

jag vet inte, jag känner bara att vi i världen inte kan enas, samsas och det är lika mycket ALLAS fel. jag är nog naiv. kanske till och med på vippen till kommunist (fast det är jag INTE :)

2009-06-09 @ 10:05:08
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Men eftersom regeringen som finns inte vågar göra något åt de grundläggande problem med invandrare som gör att det finns ett "vi" och ett "dom" i rädsla för att bli kallade rasister, så uppstår ett idiotparti som SD. Hobbyrasismen flödar, även om det invandrarna gör inte är deras fel. Hade vi kunnat utnyttja systemet på samma sätt, hade vi också gjort det. Vi skämmer bort invandrare och låter dom göra i princip hur dom vill. Integreringspolitiken är åt helvete, så dom kommer aldrig in i samhället på ett vettigt sätt. Det gör att folk blir förbannade. Det gör att folk drar alla över en kant och vill kasta ut dom allihopa. Dumt, men det är så det blir. Och jag har viss förståelse för det.

2009-06-09 @ 23:10:35
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.expressen.se/kronikorer/ulfnilson/1.1600280/ulf-nilson-sverige-ar-ett-hogfardigt-litet-land-som-borde-ta-itu-med-sina-problem

2009-06-10 @ 04:59:06
Postat av: BELA

ja, den artikeln var bra men ändå innehållsfattig. han har mycket att klaga på, ulf lilla men han har inga konkreta förslag på hur vi ska råda bot på problemen. allting handlar ju bara om att vi i sverige har blivit handikappade när det gäller brott och straff. ingen vet längre hur man ska tackla brott på brott på brott. alla gör samma sak, de tassar som en katt runt het gröt.

precis som sandra säger, det handlar inte om de är invandrare eller inte (sen av en händelse att de råkar vara det) utan det handlar om att unyttja systemet. fan, kan man leva rövare utan att åka fast så vem skulle inte vilja utmana ödet? uppenbarligen är våra lagar inte tillräckligt tydliga och problemen med brott och straff har funnits länge nu. nu har det bara gått över styr och ingen vet längre hur man ska gå tillväga. det handlar i stort sett bara om att vi är försent ute. vi i sverige är dessutom så jävla rädda om vårat rykte som "goda människor" att det stigit oss åt huvudet. vi vill ge alla en andra chans och till viss del fungerar det men hade vi i god tid gett hårdare straff för brott och avsagt asylen så hade problemet inte alls varit lika stort som idag. nu är det så stort att vi drar alla över en kam och glömmer en väldigt viktig grupp i det hela: de som sköter sig!

2009-06-10 @ 16:29:19
URL: http://larvamasturbation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0