Verkligheten hann förbi mig


 Det finns en hel uppsjö av grejer jag skulle vilja göra med mitt liv och framförallt mitt liv som ung. Efter 30 tar livet slut säger de som vet. Inte för att jag köper det för fem öre, men argumentet finns på marknaden och tar därför inga risker. 
En del av grejerna kan verka flummigt, korkat, onödigt osv. för den svennebanan som inte riktigt vet hur de ska ta ställning till sina egna liv men för mig är allt en utmaning.

- Fotograferas naken under rubriken: "Hellre naken än päls."
- Åka till en öde ö, göra en Robinson Cruse (Fast utan kameror och annat elände. B- kändisgrejen är inte riktigt min kopp te.)
- Resa runt till olika ställen, se och uppleva en annan del av världen. (Jag har nämnt detta förut, att ta ströjobb och leva på helt egen hand.)
- Jag vill och framförallt BÖR utöka mitt sociala nätverk i Göteborg. Jag måste få valuta för min sociala kompetens och jag är faktiskt beredd på att snabbt haffa någon på bussen från Tuve till Nordstan. "Tja, snygga dojjor. Kan vi byta?"
- Skaffa en EGEN lägenhet. Jag är ju på ingång där. Intervjun väntar på mig. På onsdag skall det ske.

---

Ah, igår fick jag granska mina kortköp och redogöra för mitt försäkringsbolag om alla saker som blev stulna förra helgen. Där fick jag också en slutsumma på vad hela väskan var värd, egentligen. Ca 14 000 kronor. Det var ett riktigt kap den där tjuven gjorde. Jag hade önskat att min högra näve hade gjort samma kap i nyllet på den jäveln.
Och mitt i allt det här blir min kära pappa drabbad också. Vad hade jag gjort utan karln? Han får alltid ställa upp för mig. Jag får skylla på att jag fortfarande är ung och inte är 100% beredd på att klippa navelsträngen.
 Varför blir han drabbad? Jo, han var för det första snäll sokm lånade ut en telefon åt mig tills min nya har kommit (en telefon som han dessutom har beställt åt mig). Idag fick jag mitt egna nummer, mitt egna nya kontantkort och vad fan händer? Telefonen säger att den är nätverksspärrad. Självklart! Trodde jag verkligen att det skulle vara så lätt att få börja leva ett normalt liv igen? Tss. Naivitet är farligt, dumt och nästan oansvarigt.
Hur som helst, jag känner mig otacksam mot min pappa trots att han faktiskt försöker lösa mitt lilla i- landsproblem åt mig men nu vill jag bara säga till dig, kära far, att jag ÄR tacksam egentligen. Jag är bara förbannat pissnödig på det där förbannade åbäket som var tvungen att krångla till det för mig. Jag är på vippen att gå till botten med problemet och leka CSI- agent, leta efter fingeravtryck och andra spår som DEN kan ha lämnat efter sig men icke.

Kommentarer
Postat av: göteborskan

pappor e bra o ha ibland :D

2009-06-08 @ 18:59:07
URL: http://ellisofie.blogg.se/
Postat av: anna

2009-06-08 @ 22:48:02
URL: http://hellohf.blogg.se/
Postat av: a

2009-06-08 @ 22:48:18
Postat av: anna

Alltså, ge mig ett glas rödvin och jag kan inte kommentera sen.XD Jävla blogg.se ><

Men jag röstade i alla fall på centern. inte för att jag är jätteinsatt, men hellre rösta på något än att en Sverigedemokrat får min röst

2009-06-08 @ 22:50:35
URL: http://hellohf.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

inte ryggskott.. har skrivit ett långt inlägg om vad som var orsaken till mina smärtor, läs det om du vill. :)Mja.. Annars? Det var en bra fråga. Det går upp och ner. Jag engagerar mig i folk jag inte borde, som suger ur mig energi jag skulle kunna lägga på nåt bättre. Jag önskar mig ett jobb och fler vänner, men jag hittar inget av det på postorder. Skit. Men det ordnar sig alltid.Själv? Dansar du tango med livet? :)

2009-06-09 @ 19:05:23
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0