Jag sopar inte skiten under mattan


 Har inte jag informerat er läsare om att jag inte räds att svära eder, förkasta onda ting såväl som att hylla brilljanta? Dvs att jag inte hymlar om saker. Jag nämner aldrig några namn i den här bloggen såvida det inte handlar om en kompis jag umgåtts med eller kändisar. Likförbannat känner ni er träffade. Oavsett vad jag skriver i den här bloggen, så är den ofta så pass kryptisk att endast den skyldige kan känna sig träffad.
Jag skriver om saker jag gillar, om saker som förvånar mig (I både bra och dåliga bemärkelser) och tar mig gärna in i diskussioner (Ja, det kan anses som provokativt men den som ger sig in i leken får leken tåla. Jag är gammal nog att kunna ta mitt ansvar. Är du?)
 Om det skulle vara så att jag skriver något där förövaren, läsaren känner sig träffad så säger det mer om denne än vad det gör om mig. Läs inte den här bloggen om du inte är redo för sanningsenlig information, allmänna synpunkter eller diskussioner. För din egen del är det bara bortkastad energi. Jag kommer inte att ändra på mig eller ta bort den här bloggjäveln. Jag står för det jag skriver och jag är inte 14 år längre där jag är rädd att folk ska trakassera mig (I synnerhet inte när jag tänker på vad annat man kan råka ut för: Fritzl, Hitler, Linda Rosing. Glåpord och annat jidder biter inte på mig.)
Varför det blir tjaffs om bloggfan är ju för att jag råkar ha en k- pist till käft och lyckas alltid skjuta någon. Jag behöver heller inte ha för avsikt att vilja skjuta ner någon med kryptiska upplägg. Jag kan skriva om allmänna saker om SD, våld, djurens rättigheter och övriga pöbelvälden men för dig som läser: du väljer själv om du är en måltavla för det jag skriver. Du kanske är en av dem jag talar om men det behöver inte betyda att jag haft just dig i åtanke. KOM IHÅG DET!
Häng inte upp er på småsaker. Var inte sådana typiska kärringar att analysera allt som kommer upp här. Det kommer att driva er till vansinne.

För den som kan ta det jag skriver med en klackspark, se det för vad det är: en dagbok med ett inslag av ovannämnda, berättelser tagna direkt ur livet osv, fortsätt gärna att roa er. Jag bjuder på hela kalaset!
Done and done.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0