Frukt, en kompis och Cissi Wallin


 Hjärnan har löpt amok med tankar idag. Först har jag irrat runt på stan med en massa papper. Det har slagit mig att det är förbannat lätt för någon att sno någon annans grejer men det är svårt för ägaren att få tillbaka någonting. Jävla meck med allt! Vi får se vad försäkringen bär iväg.
 Jag åkte till Backaplan (det är tydligen där allt händer) och jag skulle precis hoppa på bussen då en kärring skriker något, på något och jag vänder mig om. Då sitter hon på en bänk tillsammans med en liten kille, låt säga Oscar 6 år, som hon bara vrålar på. Då har den stackars ungen spillt ut lite läsk på gatan (ja, så förargligt va?). "SÅ SKA DU INTE GÖRA! BLABLABLA!" Den där ungen, den söta lilla ungen med blont hår och en väldigt förvirrad blick bara satt där och tog emot allting. Tanten var tydligt alkoholiserad till råga på allt. Jag hade god lust att gå fram till henne, dra henne i örat och sätta på henne en strut och sen sparka henne till skamvrån. Man talar inte så där till barn! Jag kände riktigt hur min hand ville slita tag i "Oscar" och stoppa honom innanför tröjan för att sen kunna plocka fram honom när vi var hemma, så att jag kunde bjuda honom på saft och bullar. "Kom till Bella!" Squeeeze.
 
Jag har hängt med Carro idag och hon bjöd på alla möjliga frukter; mango, jordgubbar (bär), någonting jag inte kan namnet på, melon och mandariner. Nirvana, vad gott var!
Och apropå hästar och nageltrång, så har jag kommit på att Cissi Wallin är jävligt rolig. Lite väl uppkäftig och kickass men ändå tillräckligt underhållande.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Stackars barn! :(

2009-06-15 @ 23:15:06
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0