Pianomoment


 Hur High Fashion är inte jag? Dagens tema är noll självdistans.
Apropå bilderna så insåg jag att mitt hår växer ta mig tusan fortare än jag trodde. Inte bara att utgå ifrån hårfärgen som hade växt sig ner till knäna innan jag tog mitt förnuft till fånga och färgade det, utan jag kan göra frisyrer. Jag kan sätta upp det i en "hästsvans" som den ponny jag är. Nu gör vi vågen, regndansen samtidigt som vi applåderar. I´m havin' my Halleluja- moment. Långt hår tyder på makt, rikedom och sysselsättning. Vad mer kan man begära av universum?
Jag passerade ett par långhåriga snubbar igår och jag kan inte rå för att min blick ständigt dras till hår. Jag avgudar hår. Det är ett bra påfund. Och det fungerar lika bra på män som på kvinnor.

 clowncunt, hår clowncunt, hår

 Så, förutom att hår är en av mina svagheter (Vi pratar fortfarande om hår på huvudet och ingen annanstans), så är jag riktigt svag för musikaliska människor. Piano i all ära. Trummor, ja. För den som kan spela, så kvittar det egentligen vilket instrument som befinner sig i händerna på denne men framförallt piano.
Det var en snubbe som spelade piano för mig en gång och ett väldigt behagligt ljud vars decibel nådde mina öron och mitt hjärta. Jo, jag föll för killen sen. Pianot gjorde det. Trots det darrade han som ett asplöv efteråt av nervositet. Jag fattade aldrig varför. Han kunde ju spela! Han hade dessutom komponerat en av låtarna själv och det gjorde mig om än mer.. intresserad. Fortsätt spela, Bob. Jag vädjar till ditt sunda förnuft. Säg åt Robert Wells att han kan gå i pension nu. Det har kommit en ny att erövra världen.
För någon dag sen spelades en låt upp i mitt huvud, ett pianstycke, som jag bara inte kunde lokalisera källan till. Sen slog det mig att det var just den låten han hade spelat upp. Jävla bra bit det där.

Kommentarer
Postat av: carina

Hehe, precis så känner jag med om Carina & Bert!

Pinsamt det var när hon trodde att han ville ta hennes hand och inte boken. Ryser när jag tänker på det! :p

2009-06-07 @ 14:21:41
URL: http://carinadenfina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0