Coop + män= Återvändsgränd


 Jag gjorde en trip ner till stan idag, igen. Jag har fan snart vip- kort på Nordstan. Jag köpte ett linne på Indiska som var riktigt sött. Ett blått, kind of, broderat och allt. Skit i det. Jag har något att berätta.
Jag åkte till Backaplan för att inhandla föda att fylla buken med och hamnade lyckligtvis på Coop. Gigantiska jävla labyrint bör vara underrubriken, för man hittar varken hit eller dit där.
Hur som haver, det är inte sällan jag stöter på konstiga typer och den här gången blev jag mer eller mindre förföljt av Franco (han såg ut att heta det) med axellångt hår, tight svart t- shirt och jeans. Han var säkert italienare eller spanjor. Han hade klackskor på sig också! Det gjorde det hela mycket lättare för mig att höra vart fan han höll hus hela tiden, dvs bakom mig. Vart jag än gick, så hörde jag det där klackandet bakom mig.
Sen stannade han vid någon hylla och "låtsades" titta på ett par burkar tomater (?) och när jag passerar honom får man ett sådant där smörleende som räckte från öra till öra och jag var på vippen att peka på hans tänder och säga: "Åh, spenat!" Bara för att överaska honom. Så jag sprang till bind- avdelningen, för där lär han väl inte har några ärenden.. Men vad vet man? Det kanske var en Baboschka. En gammal tant med en gigantisk skäggväxt och en mörk röst att överrösta Tom Waits med.
Alltså, vart fan finns det ett svart hål när man väl behöver ett?
Jag lyckades till slut ruska av mig honom och praktiskt taget sprang ut ur affären. "Adios amigo!"

 
indiska  indiska

Jag har seriöst ingen aning om varför jag alltid måste se så förbannat.. pryd ut men jag antar att det ligger i min natur att låta skenet bedra. Äh, vad fan. Sluta hyckla Bella, du vill bara se bra ut på kort.
Det här är en tubtop/klänning jag köpte förra veckan. Mycket flickig och grand.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Scnygg! :D

2009-06-09 @ 23:28:21
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0