Vadå rubrik?


 Intervjun ägde rum idag. Blöt och jävlig var jag när jag kom in tack vare det fina klimatet. Det bara öste ner regn och om det inte hade varit för att jag är av en viss substans som inte bara kan försvinna rätt ner i marken, hade jag varit blott en blöt fläck på gatan. Hur som helst fick intervjun bra (?) får jag hoppas och jag kände ändå att den här kvinnan jag träffade kommer att hjälpa mig. Jag söker alltså en egen lägenhet och är verkligen i behov av det. Nu håller jag alla tummar jag har och ska ringa nästa vecka igen för att checka läget.
 Efter det lunchade jag med Jimmie. Mycket gemytligt. Han är trevlig att umgås med och jag känner att jag får ett visst ubyte av att umgås med honom. Lite halvbitter men inte negativ. Rolig men inte pajas. Så där lätt och lagom.
Han förde mig till filmvärldens drömmar, en stor DVD-butik med ett rejält urval. Passar mig ypperligt som faktiskt har kommit i underfund med att film är ett av mina större intressen och har alltid varit. Jag blev förälskad i "Det" när jag var i höjd med en tax, dvs inte särskilt stor. B-filmer är inte så tokiga alla gånger. De har sin charm. Allting har sin charm.

Jag har umgåtts med Mattias också. Min vapendragare. Han är förjävla rolig. Han dillade ut i någon brud och tycker i stort att tjejer är obegripliga (okej, då är vi minst två som kommit i underfund med den biten) och han säger: "Tjejer ska alltid försöka skicka signaler när de ska visa intresse istället för att gå fram och säga det rakt ut. Jag försöker verkligen tyda vad bruden menar men det är som att titta i ansiktet på en groda, jag ser ingenting."
 Av någon konstig anledning hamnade vi på ett ämne om spöken också och jag säger: jag tror inte ett skit på sådant. Det jag inte kan se eller röra vid, finns inte. Han säger: "Jag tror inte heller på spöken, men jag är rädd för dem." Okey, what´s wrong with this picture?
Nu när jag läser vad jag skrivit var det inte ens hälften så roligt som det var när han väl sa det.

På med nattmössan och in i dimman!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0