You´ve crossed the line


 Okej, jag har kommit i underfund med yttligare en sak och det är: jag kan inte bo med andra människor. Det går helt enkelt inte. Det fungerar ypperligt i början, nästan för bra men efter ett tag går allting överstyr. Det gjorde det när jag och Elin bodde ihop också och det har gjort det igen.
Jag har märkt att serberna är irriterade över någonting och eftersom att de inte säger något utan mest går runt och muttrar, så har jag valt att ignorera det faktum att något jag gör stör dem. Jag kan inte komma på något konkret och mitt i gröten säger Gane: "Du flicka, kolla på bordet hur det ser ut." Jag tittar, ser ett blankt fint brunt bord med två underlägg och en askkopp. "Kom på den här sidan", säger han. "Titta!" Jag tittar och ser.. ett brunt bord med två underlägg och en askkopp. Är jag blind eller? "Du vet, när du och dina kompisar äter ska ni ha en duk under era tallrikar. Det ska vara fint i lägenheten!" sa han och spillde ut en massa blomjord på golvet. Vad fan, skämtar han med mig? Vart fan är det skitigt? Inte så mycket som en flottfläck kan jag se. Jag diskade dessutom deras jävla disk igår, för att det skulle bli ett himla liv om jag inte gjorde det. Så köket var kliniskt rent när jag gick och lade mig.
Det här handlar inte om disken eller de fläckar som han uppenbarligen kan se och inte jag utan det handlar om att jag mer och mer väljer att inte umgås med dem. Av den enkla anledningen att de har gått från energigivare till energitjuvar. Varje gång jag öppnar dörren hit efter att ha varit någonstans får jag oroa mig över att de ska ha något att klaga på. Små bagateller, en fjäder som de kan göra en hel höna av. Kontrolldramat är över. Nu måste jag få eget. Det här går inte.

Kommentarer
Postat av: Sanna

Trevlig blogg :)

Vad ska du göra idag?:)

2009-06-11 @ 10:26:59
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Oj vad jobbigt. Jag har aldrig gillat det är med att bo med kompisar eller kollektiv eller liknande, det funkar aldrig i längden. Hoppas verkligen att du får lägenheten!

2009-06-11 @ 11:02:56
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Behöver du nycklarna vet du att de är bara att lyfta luren

2009-06-12 @ 23:41:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0