Sveriges nya pedofil - Linda Rosing


 Mitt i middagen, av en ren olyckshändelse, råkade kanal5 vara mitt framför ögonen på mig och den splittrade, försummade själen Linda Rosing ska välja den hon är kär i och det blev *trumvirvel*: 19 åriga Hugo. Inte var det den Hugo från telefonspelet i tv4 på 90-talet med åldern inne för galenpannan Rosing heller, nej. 
 Så, den här Hugo på 19 bast vars flickvän/plastmamma på vadå, 38 bast med två ungar har nu alltså dem att ta hand om som dessutom börjar knappa in på honom åldersmässigt? Kan det här bli mer sinnesrubbat? Vad fan, vad hände med lagen Sverige? Först värnar folk om barn, för det är ändå ett barn vi pratar om här, och sen lämnar de honom i nyporna på en häxa rätt i tv också. Sen diskuterar folk verkligen det här i sina bloggar, om Linda valde rätt eller inte. MEN HALLÅ, hennes späckveck har omringat ett barns stackars lem. Sverige, det är inte okej.
Fritzl och Linda är lika fulla i skit som ingen vill ta i. 
Summan av kardemumman: Fritzl och Linda. Det utlimata radarparet från helvetet.

What goes up, must come down


 Exakt. Kastar du en fotboll rätt upp i luften så kommer den ju garanterat tillbaka. Det handlar ju bara om vart den landar. Ingen vill ju få den på sig.
Precis så är det med folk som kastar ur sig ett "förlåt" lite hit och dit. Det är ett ord som har tappat sitt ansikte helt och hållet. Ibland blir den en fullpott, ett välmenat ord som gör nytta och ibland blir det rena stolpskottet, en miss helt enkelt. Varför? Jo, för i samband när man ber om ursäkt för något ska det väl betyda att det ska till en förändring också, eller är jag ute och simmar naken nu? Inte i det här fallet. I samma veva som en ursäkt dyker upp, begås samma misstag. Huge mistake. Jag kan inte ta sådana människor på allvar och samtidigt tycker jag synd om dem, för att det kommer att bli till deras förlust.
Jag har visst lagt ner lite för mycket energi på det här som jag hakat upp mig på: opålitliga människor. De härjar ju ta mig fan överallt. Allt är en enda stor härjedal. Men varför drar man upp den här gång på gång? Man vet ju redan. Man gör ju sina egna val. Man får sluta upp med att vara en sådan jävla mupp bara.
Man kunde minsann lära sig teorin till körprovet men att lära sig en sak som att en människa som begår samma misstag over and over again troligtvis aldrig kommer att förändras, det går bara inte in.
Det, mitt herrskap, är konstigt.


CLUB GRETA


 Shit, energin bara sprudlar. Saker och ting har gått alldeles för bra på senaste, så nu är det tydligen dags för en svacka. Lite motgångar men det är bara att hålla låg profil och fortsätta med det man tycker fungerar bäst. Så uppnår man bra resultat av även mindre bra saker.
I lördags var vi ute på krogen och började med "Rumpan bar" som hade ett större utbud av god stämning, bra mat och hela det paketet. Fett värt det.
 Efter det sprang vi praktiskt taget till Gretas (den omtalade gay-krogen) och bara av att snudda vid tröskeln in dit är ju en upplevelse. Först stod vi och barhängde, sen var det visst dags för att låta danstarmen ta över. Mitt i vimlet ser jag i ögonvrån något stort, vitt komma emot mig och jag hajade till. Där svingade en tjej i sina bästa 27 år med röven, log och hade skitkul i sin vita, blommiga klänning. Hon hade ljust hår till axlarna och glasögon men vad fan är det där..? SKÄGG?! Kvinnan har skägg. Nej, det var inte lösskägg. Det var tvättäkta hår rätt i plytet på en kvinna. Ni vet så där underbart glest, som moppekillarna på 15 bast brukar ha på överläppen. Bara det att det här håret var bra mycket längre. Dessutom anade jag buskar under armarna också. Ja, det slutade med att det blev en tvåstegs-dans för min del. Som man dansade när man gick i lekis, ett åt höger och ett åt vänster. Ett åt höger och ett åt vänster, bara för att jag blev så distraherad av det jag nyligen skådat.
Sen är toaletterna där om än mer fascinerande. Där sitter man alltså i olika bås, med frostade glas och måste sitta mitt emot varandra medan man gör sina behov. Jag ser alltså hur mycket papper den andra tar, vad den egentligen gör där och hur den torkar sig. Den ser mig också. Jihaaa! Äh, fan. Som barn gick man med blöja. Det kan ju som inte bli värre än så. Om någon vill titta på medan jag pissar, so go ahead.

Jag var ju bara tvungen att dra till kontrasterna på mig och Mattias, för att jag redan ser ut som ett lik. Så ser man så småning om ut när man bär paraply om somrarna och använder solskyddsfaktor 50.


     

Ugly kid


 Ah, underbara fredag! Jag har haft en kanondag på jobbet med Sanna. Jag stortrivs med nästan alla. Det finns en som jag inte har någon connection med men å andra sidan är hon inte lika van som jag är med arbetet och jag är en driftig typ som gillar att arbeta och göra saker. Strukturera, sortera, organisera osv. Hon däremot flyter typ runt och jag vet inte riktigt vart hennes tid tar vägen och vad hon gör med den. Slow, slow, slow.
Hur som haver känns det skönt när man gjort klart allt inför helgen och nu är jag ledig i två dagar. Den ska jag spendera väl med både Maja & Gane. Vi ska ut på restaurang ikväll och imorgon ska jag, Sofia, Carro och Mattias ut på krogen.
På söndag blir det gammal hedelig tvätt-tid. Det är underbart med nytvättade och fräscha kläder som bara sprider härliga dofter. Yeah.

Jag sov för övrigt ingenting i natt heller. Jag hade ingen ro att sova. Konstigt nog har jag varit pigg ändå men nu ska jag vila upp mig lite.
KORS i taket! Pappa ringde mig igår för första gången på 7 dagar. Första gången jag inte pratat med honom på så länge. Först trodde jag att människan gått under jorden men turen var att han inte hade det. Ja, och han fyller 54 år på måndag. Förresten paps, vad är det för ålder på en gris? Jag menar, om vi ska snacka gammal kan du kolla in mjölken jag har i kylen..

Tata!


Naturreservatet, det är Berit?


 Igår var det läge för en promenad, så jag bjöd in Mattias på en kopp kaffe och en skål glass. Sen gick vi i över en timme runt Hisingensparken. Väldigt vad folk det var ute i farten bara för att solen lyser lite. Dessutom en massa småkids som springer förbi oss hela tiden. Jag ville anta utmaningen att rusa förbi dem men Mattias hävdade att han var gammal och orkade inte. Efter det tyckte jag att vi gjort oss förtjänta av en pizza, vilket jag inte äter så där överdrivet ofta och jag var hungrig som en gnu när vi väl var framme här hemma igen, så vi drog till Wiesel och tog stans godaste pizza.
 Vi åkte förbi Backaplan och jag köpte om än mer sojaprodukter. Så innan jag går till jobbet idag ska jag laga mat, helt veganskt också.

I natt hade jag en äckelpäckel-dröm som påminde mig om saker jag trodde att jag hade glömt. Det har trots allt gått några år, men icke. Den skall följa mig. Jag sov alltså inget vidare i natt förutom lite grann på morgonkvisten, så jag var hur trött som helst. Så trött att jag trodde att jag skulle somna vid frukostbordet. Haha, det hade varit grymt lustigt om jag somnat med huvudet i gröten, eller hur?

 


JA, massor av härliga bilder. Sorry, solen gör att vi försvinner och mongo är vi redan. Det förekommer alldeles för lite självdistansbilder på den här bloggen. Mer sånt!

Baby-girl, Barbie is just a doll


 HAHA, jag upplevde kanske en av de roligaste grejerna alldeles nyss. Jag får ett mejl, av en tjej på 19 bast som säger sig vara homosexuell och ber om min msn. "Sorry hun, ain´t no babysitter" fick hon som svar. Vad fan? Vad ska jag med spädbarn till? Jag har ingen bröstmjölk till övers, alla legobitarna har jag kastat och barbie- dockorna förstörde jag genom att bryta bort alla kroppsdelar på dem. Du har ingen pitt. Vi har alltså ingenting att ge varandra.
Flicksnärtor, flicksnärtor i vaggan där, säg mig vem som gammal är? Det är du, Bella.

Meat- meeting


 Ger man sig in i leken, får man leken tåla.

Vi pratade om adrenalin igår, jag och Bob. Det slog mig att det var länge sen jag brukade den drogen. Det händer liksom aldrig. Senast jag kände adrenalinet rusa var i somras, när allt blev kaos. Och jag undrar än idag hur det kunde gå så in i helvete illa. Det var som en påbörjad bok där man läste första och sista kapitlet. Man vet ingenting däremellan. Konstigt.
 Jag fick också veta att en viss person tydligen har en väldigt sund syn på hasch. Ni vet, sådär kliché-aktigt: "Alkohol är värre." Ja, hej. Jag dricker inte, röker definitivt inte "fet" eller tar andra droger mer än kaffe och nikotin. Jag blev riktigt besviken. Den där typen har man liksom haft å göra med förut och jag tänker totalvägra det. Jag kan inte vara med människor som har en sund syn på droger eller för den delen brukar dem. Inte det minsta. Sorry. Mina principer kommer före allt annat.
Det finns ju en anledning till varför hasch inte är lagligt och för mig fungerar det så här: den känsla man får och den effekt man uppnår med droger finns inte. Den existerar bara inte. Det är en illusion. Du blir bara för ett uns inlåst i din egna bubbla där allt blir så fundamentalt, flummigt och rakt igenom urblåst. Matematiska uträkningar eller andra halvbriljanta funderingar som bara korsar hjärnan. Man blir en idiot. Ey, gör dig inte dummare än du redan är.

Det har varit en mycket nostalgisk vecka. Mycket, otroligt mycket har hänt på bara 6 eller 3 år. Förr var jag köttomanen som alltid snackade om blodiga biffar och diskuterade kött med veganer och vegetarianer. Så är det inte idag. Jag äter nästan inget kött idag och jag kommer att äta ännu mindre. Jag har insett hur sjuk köttindustrin är. Okej om en bonde nackar ett höns lite då och då, men produktionen av djur enbart för att  man "måste" äta kött trots att det finns bra substitut för kött är inte okej för mig. Köttet innehåller dessutom mängder av hormoner och andra saker som vi redan får för mycket av oss. Av hälsosjäl och äckelmage jag fått av kött, äter jag allt mer sojaprodukter. Bra skit och så jävla gott!
Jag tror nog att jag har växt upp, ser du.


I wish you well


 Den här dagen har varit en salig blandning av förräderi, lycka och beslutsamhetens verkstad.
Ett: Jag måste skaffa mig nya vänner. Jag kan inte beblanda mig med människor som alltid kommer med dumma ursäkter. (Du vet, ett gammalt hederligt: Hej, jag har ingen lust att ses!" fungerar faktiskt här.) Eller för all del: ge fan i att höra av dig om du inte vet att du kan ta dig tid.
Sorry borry little lorry, jag är inte så beroende av människor att jag måste stå ut med strunt och snicksnack. Bespara mig på dyrbar tid som spills i väntan på någon som är så självupptagen. Nej, det kunde du inte förmå dig men då jag gör det själv.
Två: Jag ska lära mig om än mer att uppskatta människor som faktiskt håller sina ord och inte sysslar med hyckleri. Därför kom jag att tänka på Carro som faktiskt förgyllde min dag. Som sagt, när en går kommer en annan. Mycket gemytligt vill jag tillägga.

När Carro droppade av mig hemma, sprudlade energin och jag lagade mat. Gratäng minsann! Ost, ost, ost. Min svaghet här i livet. Ost och choklad skall bli min sista måltid.

Kort och gott: det är uppenbarligen inte fel på alla andra. Det är bara jag som gör urusla val. Slut med det nu.

 

Det är roligt nästan jämt


 Apropå hästar måste jag berätta om när jag och en farbror satt och kollade på tv, skulle jag hjälpa honom upp ur fåtöljen och han säger: "Vad stark du är!" Ja, känn här sa jag. "Oj, ja. Det finns någonting där." Visst gör det? Han säger: "Känn här då" och spänner sin egna arm. Ja, jävlar. Där fanns det muskler. "Haha, mjo du. Men man får inte ha för mycket. Då måste man ge bort det". Vad menar du? "Ja, då kanske man måste hjälpa på någon. Du vet, hamra upp en tavla eller bära någonting som är tungt."
Jag bara skrattade. "Ja, och det vill man ju inte alltid."
Bara för att de är dementa, betyder det inte att de är dumma i huvudet. Många tror att de inte går att kommunicera med, men se här vad bra det går och vilka utomordentliga svar man får.
HUR kan man inte gilla det här jobbet?

It´s not all about you


 "Har du någonsin haft en pojkvän?" Jo, det har jag och det fick mig också att inse att jag inte är förhållandetypen. Åtminstone inte än. Att involvera sig med någon annan innebär att jag måste ge min andra hälft till någon annan och det är jag inte villig att göra. Tvåsamheten och det eviga "vi" är något som är utanför mina ramar. Jag är jag, du är du. Friheten att göra som man vill, när man vill, hur man vill finns inte riktigt med i ett förhållande. Inte riktigt vad jag själv har fått erfara eller för den delen åskådat. Att ägna lite extra tid åt någon särskild, när jag istället kan ägna den lika mycket åt alla. 
 Det får mig att tänka på en kompis som var tvungen att fråga sin pojkvän om hennes väninna "fick lov att låna henne en kväll". Nej, svarade han. Nehej du, inte det? Haha, fungerar det sådär kan jag vara så säker på att alltid vara singel. Fuck off, jag går ut med mina tjejkompisar när jag vill va'. Who the fuck are you to decide that?
Ingen har bestämmanderätt över mig själv mer än jag.
"Ah, jag kanske växer upp en dag och inser att det inte är så kul att vara ensam." Kanske vaknar jag upp en dag och inser hur skönt det egentligen är att slippa bekymmer och samvetskval som ska röra någon annan än mig själv.
Det betyder inte att jag inte kan bry mig om andra. Det gör jag redan men på ett annat sätt. Jag infinner mig inte i problemet utan jag är utomstående med ändå god empati.
Ett förhållande gör mig inte lycklig. Jag vill vara lycklig. Do the math.
Jag har mina vänner, so I´m still a rich bitch.
The secret


 Igår var kanske en av de bästa dagarna upplevd i Göteborg. Först en härlig dag på jobbet med Raffaele, sen ett möte med en hederlig Mr T, filmen "Milk" som var riktigt bra. Måste beundra Sean Penn för ett utomordentligt jobb som den berömde Harvey Milk, den homosexuella aktivisten på 70-talet.
Sen vidare med Carro till en minst sagt fundamental förfest. Där kunde jag för första gången skymta alkohol på ett bättre vis än jag upplevt förut. Där fanns så mycket positiv energi, att jag fortfarande känner av det. I´m fulfilled! Varje dag borde vara sådär. Jag är lycklig.

Right at home


 Ah, i morse vaknade jag kvart över åtta och Gane satt inne på sin lilla toalett. Han kom tillbaka efter en kvart och så säger han: "Fyfan, ska do sova hela dan?" Vadå hela dagen? Jag har fan varit vaken en kvart. Om du inte hade spolat ner dig på muggen hade du vetat det. "Ja, men jag löser korsord", säger han. På skithuset? "Ja, jag får inspiration". Öh? Haha. Sitter jag för länge på den där obekväma sisten, kommer det så småning om uppstå vakuum och jag kommer att få sittsår. Så, jag låter mig aldrig inspireras på WC. Udda kommentar det där.

Igår var vi på stan, jag och Mattias och jag köpte nya tunnlar till öronen. Förstås inte lika förtjusande som de jag hade innan men de här kan i alla fall inte gå sönder och det är huvudsaken. Dessa är i stål, så det ska mycket till innan de här går i bitar. Sen köpte ett par andra örhängen som jag kan ha under dem. Ni vet, vanliga öronhängen som dinglar och de var i små döskallar. (Ingen bild på dem).
Sen köpte jag ett par brudaktiga leggins i spets och hej och hå. En ny väska också. Shop alá Bela.

I staden växer inga blommor


 Gane upptäckte nyss deras blomma som stått i mitt rum sedan jag flyttade hit och sa; "Få hit den där blomman. Den är ju död. Do måste vattna den." Men jag har vattnat den. Jag vattnade den redan förra veckan innan jag for på semester till Stockholm. Den måste ha frusit, för att jag alltid har fönstret öppet. "Do har inte vattnat den." Jo, jag lovar och svär på heder och samvete, JAG HAR VATTNAT den. "Okej okej, jag ser här. Do har vattnat men den har frosit." Ja, jag sa ju det. Jag har till och med pratat med dem. "Äääääh, fyfan vad do pratar dåligt. Do måste sjonga för dem!"
Okej, så här är det. Tar man in en planta i min närvaro, så dör de så småning om. Jag har aldrig kunnat behålla en växt vid liv. Därför har plastblommor alltid varit mina trogna vänner som aldrig svikit mig. Jag kan helt enkelt ingenting om blommor. Ledsen.

Idag är det så fruktansvärt fint väder att jag bara får lust att sitta i morgonrock och en kopp kaffe på balkongen, även om det bara är 3 plusgrader ute. Därför ska jag dra ner på stan och lunka på, njuta av vädret och bjuda in Mattias på en fika på stan. OCH JAG ÄR LEDIG! Så jävla skönt verkligen. Så det här kommer att bli en jäääävligt bra dag.Mycket vatten ska rinna under broarna


 Jag gillar inte krystade situationer. Nej, om en konversation eller ett möte inte kan vara naturligt, så får det fan i mig vara. Sen att försöka lägga hela det upplägget på mitt samvete kan man glömma lika lätt som moder Theresa glömde bort vilken dag hon sist onanerade. Man är väl två om att driva en konversation (?)

Dubbla budskap och oklarheter. Det är sådant jag har stoppat i ett fack som jag aldrig orkar gå igenom. Varför måste saker och ting vara så tvetydigt? Om båda hjulen sitter på cykeln, borde den rulla som den ska. Paketerade och kryptiska meningar är som isbergssallad för mig; det går bara inte att äta. Raka rör, annars börjar det läcka.

Jag gillar inte när folk kommer försent. It´s disrespectful. Det tyder dessutom på att man är av dålig karaktär. Hur svårt kan det egentligen vara att passa en tid? Jag har annat att göra än att vänta på saker och ting.

Försumlighet. Jag är ingen perfektionist i något som helst avseende, men jag ogillar slarv. Ska man göra något, ska man göra det ordentligt. Om det så handlar om att städa och dess innebörd eller om att skriva snyggt. Det är minst sagt irriterande när folk inte lägger ner någon som helst tanke eller tid på det man gör. Slaffs i all hast. Pytsan!

Oärlighet. Ids man inte att tala om för mig att jag har en ful jacka (om jag nu bett om din åsikt) eller inte kunna ta en dispyt med mig personligen utan måste använda mig som en kaka till kaffet till lite vardagsskvaller har jag enbart en sak att säga: kurragefattiga stackare, gå och lukta illa någon annanstans. Tro mig, det finns egentligen ingenting så betryggande som sanningen. Kan man ljuga om småsaker, så Gud vet vad man kan ljuga om. Hur illa kan en sanning egentligen bli nu när Fritzl-historien kommit fram? Inte mycket värre. Ett tecken på att man borde talat tidigare.Joe Rogan <3


Timglas-principen

 "Det kommer att rinna ut i sanden." Been there, done that. Why? Det får man ju fan aldrig veta.

Jag jobbade med Shaffa igår kväll och det regnade när vi gick hem. Jag svor långa ramsor och fick Kjell Bergkvist att blekna när det gäller den saken. Kombination av regn och blåst kan vara det värsta tänkbara.
Då säger Shaffa: "Det finns två saker man inte kan lita på i Sverige. Män och väder. Men å andra sidan är kvinnor inte mycket bättre. De byter telefonnummer så fort de får chansen och i värsta fall byter de identitet." Så sant som det är sagt, min kära kollega. Jag vet inte vad som är värst; tanken att alltid få strosa runt med ett paraply, våtdräkt och vindskydd i beredskap eller tanken att alla män är opålitliga. Ja, alltså. Det sistnämna kan ju kvitta. Ljuger de, så får de sota för det.
Sen finns det inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Jag kommer dock inte ens försöka ge mig på att köpa ett nytt paraply. Jag fick erfara redan förra året i Skara, där vädret är ungefär densamma som här, att antingen skyddar man sig mot vind eller regn. Både och är inte på tal om. Paraplyet vänder ut och in på sig själv, spretar åt alla håll och hotar att döda nästa förbigående. Carola var ju så fint "fångad av en stormvind", varför skulle jag inte klara av det?
Ja, det var ju mycket att fundera på.

Annars har jag bara sullat och haft mig mest hela dagen och varit på mitt första matråds-möte som till största del bestod av gnälliga kärringar som hävdar att INGEN av de gamla äter blodpudding. Ska vi slå vad eller? Det var nog snarare så att de själva inte åt blodpudding. Då kan vi resonera så här: vem fan betalar för maten? Inte är det mycket av dina skattepengar iallafall. Det kallas pension. Alltså de gamlas pengar. Här, ta en näsduk.

Vemodets arkitektur


 Haha, jag förstår mig verkligen inte på människor. I synnerhet inte folk på perronger, tåg, flygplatser eller bussar. Folk är emellertid stressade och som rabiessmittade helt hysteriska, svär och spänner ögonen i en. En noll-tollerans dag återigen. Nu har en jävla kärring suttit och glott på mig hela resan. Jag är snart framme, dvs att det blir 3 timmar. Hur kan jag veta att hon tittar på mig? För att vi kör arga leken med varandra. Stirrar hon, så ska fan jag också stirra. SKAM DEN SOM GER SIG! Fast hon förlorar ju varje gång. Vi har kört den ett par gånger nu. Ja, att psyka folk genom att stirra på dem är kanske den bästa uppnådda effekten ever. I told you yesterday, remember? Det fungerar även på mig.
Jag hatar, hatar när folk stirrar. Vad fan är det med er? Har jag en snorkuse i näsan? Ah, men så förargligt då. Ska jag fräsa ut den på er kanske? Kom igen, har ni ingen tv hemma?

Snart framme. Helvete, vad resan gick fort. jag har å andra sidan glott på "Sökarna". Höll på att somna dock. Det har inte blivit många timmars sömn den här helgen men det har helt klart varit värt det. Synd bara att det roliga alltid tar slut och gärna lite för fort också. Så är det alltid. Inget att "buäääa" åt, även om jag gör det lite grann redan nu.
Fast det ska bli skönt att få komma hem, hoppa i morgonrocken och chilla. 


Sunday morning


 Nå, gårdagen var underhållande på alla sätt och vis. Först lagade Ana mat och dukade upp fint för oss två (så romantiskt va'), sen hade jag inhandlat chips och cola som vi kunde moffa i oss till melodifestivalen (det är helt otroligt att jag ens ägnat en minut åt den skiten). Vilka jävla bidrag det var i år. Helt värdelösa, som alltid. Alla bögar lär jubla dock. Det fanns ju ett utbud av glitter och glamour i den här omgången. Vi missade dock vem som vann. Vi hade inte tid att kolla färdigt. Vi drog ner på stan, gick in på Anchor och fullt ös medvetslös. Nej då, men det var en hel del folk där varav en galen hårdrocksbrud som gick lös när de spelade Pantera. "Uääää, jag elskar Pantera!" skrek hon med en amerikansk brytning och svingade med sitt tvåmeter långa, blonda hår. Jag och Ana stirrade på varandra och undrade vad fan hon fått i sig. Hon var som en 5 -åring på socker.
Så vi gick till baren för att beställa en cola till mig och en öl till Ana. "Hej, en cola tack." Ja, visst. Vill du ha lime i? "Det blir asbra." Hon gick iväg och kommer tillbaka med vad om inte en CORONA? "Nej nej nej! En cola. Coca cola" Grejen med Anchor är att man får skrika folk blåa för att de ska höra något. Men ey, jag fick min cola till slut.
 Vi sörplade i oss det där, satt ett tag och drog vidare på Rocks. Där var det ju inte en liten kö in och det stod fullt i folk där som började få kalla rådjursstjärtar och gav upp men när det kommer till mig och Ana: skam den som ger sig!
Väl där inne, träffade vi en massa polare till henne och jag var bara tvungen att betrakta alla människor där. Jävlar, så mycket hår på ett och samma ställe har jag aldrig sett. Alla har hår ner till röven (sätt upp det när du går på toa bara) och vissa ger ordet "slibbig" en helt ny innebörd. Och som alltid, VAD är dealen med flottigt hår? Det är inte är inte så upphetsande när folk slår en med sitt långa, stripiga och flottiga hår när det framgår tydligt att de inte tvättat det på ett tag. Ocharmigt.
Nej, en social och trevlig kväll med många inslag av små galenskaper. Orkar inte nämna alla. Det är ingen som orkar läsa romaner.
Men jag måste tillägga att jag inte är redo att åka hem än. Jag vill stanna men jag lämnar tyvärr hufvudstaden idag för den här gången, but i´ll be back. Ana <3


   

Jag förslog att Ana skulle knyta ihop sig själv, so she did.
Och jag å andra sidan ser antingen bekymrad eller skitnödig ut. Välj sjäv.

God natt


 Jag kan inte sluta fundera på saker som gör mig så sjukt osäker och obekväm. Man säger att ögonen är själens spegel och om ögonen emellanåt är tomma, betyder det att de människorna är utan själ? Jag har stött på två typer som har den här konstiga blandningen av en helt tom blick och stundvis ändå kan bevisa att någonstans långt där inne finns liv, lite glädje, lite hopp men jag kan inte söka ögonkontakt med dem riktigt. Jag blir lika obekväm med dem som jag blir i ett par jeans som är två storlekar för små. Jag vill fly, brinna och gå upp i rök. Det stör mig också som fan att jag inte vet vad människorna tänker. De sitter liksom i trans, i någon sorts bubbla och stirrar på en länge (jag ser det i ögonvrån). Drag av en psykopat.. FAN, vad tittar ni på? Vad tänker ni? Ut med språket. SÄG NÅT!
 Det är här ytterst psykologiskt. Det måste vara att de här två har fått sina hjärtan krossade i omgångar, ibland riktigt jävla hårt och ibland tillräckligt för att låta det äta upp sig själv. Jag orkar inte med sådana människor. Inte så länge de inte kan samla ihop sig själva och vara människor på riktigt, sluta låtsas som att de mår bra fast de inte gör det eller vad värre är; påstå att de mår så dåligt att det ska bli ett sätt att få mig att sympatisera med dem och tycka synd om dem. På det sätt att de skulle vara några offer. Jag blir faktiskt mörkrädd när jag tänker på det. Ögon ljuger inte.

Tumbs up


 Jag befinner mig i hufvudstaden hos Ana. Alltså, känslan av att vara här igen är så skönt. Jag trivs verkligen här. Någon gång flyttar jag nog hit men det lär dröja ett tag.
Så träffade jag Charlie igår också. Vi var på bio och såg "Slumdog millionaire" som började bra som första tuggan av en kladdkaka men så småning om när man hamnat på sista tuggan, börjar man tröttna och till slut blir man bara mätt. Så var det med filmen. Slutet var så urdåligt att jag kan spy. Inget blod, inget icke-klassiskt amerikanskt slut utan killen fick allt. Precis skapad av en verklighetsflykt. Filmen gick ut på att de både åt kakan och hade den kvar, hela tiden, in i det sista. Nej, den var lite av en besvikelse trots att det egentligen var bra och klart sevärd.
Jag och Charlie var också med en chinarestaurang och åt. Där fanns världens sötaste kinesgubbe som gick förbi alla bord i 180 hela tiden och frågade om "maaaten smakar braaa", "tackar du mig så tackar jag dig", "lilla flicka, måste äta opp maaaten, inte lämna, vara oförskämd". Använd eran vilda fantasi nu och föreställ er en kines säga allt det där i EN mening på 4 röda. Jag ville vika ihop honom och stoppa honom i väskan, ta med honom hem och plocka fram honom om jag någonsin skulle känna mig lite nere. Han kan lätt peppa en. Som Sasha, typ.
 Efter bion åkte vi vidare till Charlies lya och hyrde "Bad taste", kultfilmen deluxe som är så vansinnigt värdelös att den ändå måste uppskattas. Den är ju one of a kind trots allt. Vi hade kunnat hyra en något roligare film men å andra sidan fick vi ju se "Bad taste" och umgås lite extra. Klart värt det!


Ikväll går jag och Ana förhoppningsvis ut och roar oss. Jag återkommer mer om det under morgondagen.

Jätterazzia mot knarkköpare


 Äntligen lite krig mot knarksamhället. Jag tycker dock att det inte finns särskilt mycket att skryta om i tanke på att det finns så mycket mer att hämta när det gäller narkotika. Alltså, bara jag kan lista upp minst tio personer som jag vet sysslar med narkotika. Om de inte säljer, så brukar de. Om jag, lille bonden från Dalarna kan lista upp tio personer, så vem kan inte det? Ändå är 450 personer det polisen skryter om att de haffat? Visst, 450 personer är fler än 0 men fortfarande återstår ett x antal pundare. Let´s get them! De håller nämligen på att äta upp våra medborgare.

http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article4633193.ab

Ordbajs och skrivkiss


 Vilka konstiga kommentarer man kan få. Och om de vill att man ska svara, så hur ska jag kunna göra det om jag inte har en angiven adress? Antingen så är ni efterblivna eller också har ni för bråttom att skriva.
Jag läser inga bloggar, mer än mina vänners. Jag läser alltså varken Kenzas, Mogi (?) eller Blondinbellas, varför du nu frågade det. Om det handlade vart jag fick tag i frågorna, så fick jag dem ifrån bboogeyman.blogg.se. <--Där gör jag dock ett undantag. Jag känner inte henne men hon är ändå rolig. Konstigt nog läser jag få bloggar och bör kanske i andras ögon sitta och glosa andras men det gör jag inte. Nej, mode och hets för att enbart få miljoner läsare till bloggen hör inte till grunden för mitt bloggande. Det här är min dagbok.

För övrigt är jag bara otroligt trött och vet inte hur jag ska orka med allt som komma skall. Jag behöver energi. Give me some.

100 frågor - SANNINGENS ÖGONBLICK


100 frågor.

1.fullständigt namn?
Isabelle Annika Wesström
2.exakt ålder? 21
3.vart bor du? Tuve, Göteborg.
4.bor du tillsammans med? Maja och Gane (från början helt okända människor) 
5.husdjur? Nej, och i det här hemmet är det inte ens på tal om dammråttor.
6.färg på ditt hus? Jag har inget hus.
7.när är du född? 18 augusti 1987. Det var året då svenska folket hade det värre än lågkonjukturen.
8.klass? Omvårdnadsprogrammet (OP).
9.vilket år tar du studenten? Jag tog den 2006. Jag börjar bli gammel..
10.något jobb? Ja, ta mig fan. 80 % som undersköterska på ett demensboende.
11.när gick du upp i morse? Ja, det här intresserar dig verkligen.. 8.00.
12.när ska du sova ikväll? Snart. Först ska jag räkna får.
13. duschat idag? Ja, alldeles för en stund sen.
14.kramat någon idag? Ja, det har jag fan.
15.pussat någon idag? Jag fick en puss av Olga.
16.vad har du ätit idag? Torkat sojaprotein som jag kokat och stekt, ätit med keso och avocado.
17.dagens klädsel? Jeans, linne och Adidas-munkjacka.
18.dagens smink? Äh, lite smått och gott.
19.dagens sötnos? Öhöhhöööööö.
20.dagens roligaste? När en farbror säger; fan, vad kallt det är. Jag säger: är det? Farbror: VAA, känner du inte det? och rynkar ögonbrynen. Det var faktiskt jävligt kul. Hans min förklarade allt.

SOCIALT
21.har du många vänner?
Vänner? Nej, men ett x antal bekanta.
22. hur många har du kysst? Ah men shit dude. Hur många hårstrån har jag på huvudet? Tro mig, jag har aldrig räknat. 
23.vem kramade du senast? Olga skrev jag ju. Är du cenil eller?
24.hur många har du haft sex med? Jag kan räkna dem på en hand.
25. hur många har varit otrogna med dig? En för mycket. Jävla ärketönt.
27.har du pojk-/flickvän? Nejhej du.
28.vem pratade du med i telefon senast? Sofia.
29.vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Olga: E du nu på bussen?
               
FAVORIT:
31.film?
Seven och butterfly effect.
32.låt? Jag har många och vill inte såra någon.
33.mat? Köttfärsbiffar är inte fy skam! Men ey, mat som mat.
34.dryck? Kaffe.
35.färg? Jag har en förkärlek till svart och blodrött. Sen gillar jag grönt och rosa också.
37.stad? Götlaborg.
38.land? Sverige. Det är det enda jag vet mycket om. En vecka i Italien säger inte mycket om hur det är att bo där.
39.ämne i skolan? Bild och psykologi.
40.år? Öh, favoritår? Öh... Jag återkommer om det.

SENASTE:
41.personen du tänkte på?
Hannah, av någon konstig anledning.
42.personen du kysste? Det vet jag seriöst inte..
43.gången du spydde? Ja, det var någon gång i höstas när jag kramade toalettastolen ett par timmar (seriöst).
44.gången du grät? Det var faktiskt för någon vecka sen. Separationsångest deluxe. 
45.pizzan du åt? Vesuvio.
46.gången du var i göteborg? Ja, gissa det du!
47.gången du var i stockholm? Två månader sen. Ska dit i helgen. Hajdå!
48.gången du var full? Kommer fan inte ens ihåg. 
49.gången du var hög? Jag var hög på livet igår. I don´t need no pills to make me high no.
50.personen som såg dig gråta? Maja.

ANTINGEN ELLER:
51.svart eller vitt?
Svart.
52.hund eller katt? Katter. Hundar är så tafatta.
53.ut och festa eller hemma och mysa? Definera "festa". Ut på en bögkrog nykter, för att sedan landa "mysigt" hemma sen.
54.tv-spel eller datorspel? Tv-spel for the win!
56.singel eller upptagen? Alltid singel.
57.hångla eller puss? Kyss. (mellanläget) Hångel är rätt slibbigt, fan.
58.ragga eller bli uppraggad? Att bli uppraggad är faktiskt rätt trist. Jag är en jägare. Då får jag ut något av det, kanske.
59.big brother eller paradise hotel? HAHA? You got to be fucking kidding me? Pest eller kolera?
60.svart hår eller blont? Svart men jag vill prova platina-blonde.
61.blåa ögon eller bruna? Bruna. Fast det beror på..
62.choklad eller lakrits? CHOKLAD=lycka.
63.göteborg eller stockholm? Both.
64.högerhänt eller vänsterhänt? Höger.
65.coca cola eller fanta? Coca cola.
66.pizza eller kebab? Pizza.
67.randigt eller prickigt? Jaha, jag har att välja på sebra och leopard. Så tjusigt. Öh, elefant?
68.älska eller älskas? Haha, oh my god. Jag kan knappt tro att jag svarar på sådant här. Jag ger hellre lite från min sida till någon än tvärtom. Jag vet ju vart jag står och vet vad den andra får.
69.leva eller dö? Leva.

ANTAL:
70.personer du älskar?
Ja, jo. Jag tänker nog rada upp alla här. Förresten, hur vet man att man älskar någon? Jag har aldrig fattat det.. Jag vet seriöst inte. Förklaring, någon?
71.personer du hatar? Micaela Karlsson. Jag svor redan den dagen att jag skulle döda henne. Inte särskilt mycket har hänt sen dess när det gäller den saken.
72.pojk-/flickvänner du haft? 2.
73.personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Som sagt, jag håller inte koll. Att kyssa folk är inte så farligt som att ligga med dem.
74.glassar du ätit på en dag? Oh my god. Kan nog vara ett gäng. Det är ju jag..
75.festivaler du varit på/ska på detta år? Troligtvis ingen.
76.gånger du haft minnesluckor? Kommer inte ihåg. HÖHÖ.
77.gånger du varit hög? Ett par gånger, men så jävla kul var det inte. Så, droger ÄR skit.
78.personer du saknar just nu? Nobody.
79.gånger ditt hjärta brustit? Ett par gånger. Jag kommer aldrig glömma 25/6 2007.

VEM
80.vill du kyssa nu?
Just nu vill jag kyssa kudden. Frågorna gör mig sömning fan.
81.ska du träffa imorgon? Camilla (jag ska jobba med henne)
82.sjöng du senast för? En farbror idag. Jag ville att han skulle sjunga med men han svarade; Nej, jag kan inte. Jag kan inte ta en enda ton. Alla kan ta en ton. Nej, inte jag.
83.hade du en msn konservation med? MSN-konversation? Öh, jag har inte varit inloggad på 2 månader? Jag har inte minne för allt, jao.
84.spelade du tv-spel med senast? Mr T.
85.vill du ta med på en romantisk resa nu? Men måste det vara en romantisk resa? Jag är väl inte Amor heller..
86.vill du kasta en sten i huvudet på? Linda Rosing. Ah men, vakna upp någon gång Frankenstein!
87.förtjänar att dö? Förtjänar att dö gör de som vill det. Kom ihåg att döden inte är ett straff. Så hur gärna än jag vill att pedofiler och djurplågare ska dö, så är det alldeles för lätt. De ska också plågas.
88.är söt? Marabou?
89.vill du sova med inatt? Mig själv. Orka höra någon snarka eller andas tungt. Då måste jag överväga att kväva denne.

VAD
90.gör dig glad?
Djur och människor.
91.gör dig ledsen? Folk som inte håller vad de lovar eller för den delen inte respekterar mig och alltid tar mig för given.
92.vad vill du helst göra nu? Sova.
93.önskar du att du slapp göra? Klä av mig. Jag ORKAR FAN inte.
94.vill du ha nu? En sten i huvudet så jag somnar någon gång.
95. vill du ha i julklapp? En bil. Så, pappa. Fixa! *knäpper med fingrarna*
96.längtar du till? Fredag eftermiddag, no doubt.
97.tycker du om dina betyg? Ja, alltså.. Jag hade kunnat göra bättre ifrån mig men jag var full i hormoner på den tiden och skrek mest hela tiden eller ritade på borden, eller kallade lärarna för fula saker. Förvånad? Nej, inte jag heller.
98.ångrar du i ditt liv? Att jag inte gjorde lumpen.
99.är det bästa som har hänt dig? Att jag träffat Maja och Gane, flyttat till Göteborg.
100.hur mycket är klockan? 00.35


Gammal bild

V för Vendetta


 Haha, som ordinarie personal får man diverse avdelnings- ansvar och håll i hakan: vem är matansvarig om inte jag? Förvånad någon? Nej, inte jag heller. Jag får alltså lägga lite tid på att klaga på maten om jag vill eller föreslå något. Jo, jag har att tillägga att ostkaka inte är så förtjusande. Det tycker inte ens de gamla. Varför bittermandel när det finns sötmandel? Glaset hälften fullt eller hälften tomt? Got it?
 Annars har jag stora planer på att göra en cover up på min förfärliga tatuering i nacken. Jonas (tatueraren) hade som idé att göra körsbärsblommor där med skuggningar, japanska moln och det kan säkert bli bra. Han ska skissa upp något, sen ska jag hissa eller dissa idén. Hur som helst ska något göras åt den. Jag är peppad. Då får jag den säkert gjord ganska snart.

Fan, vad jag är stel i nacken. Jag vet precis hur en en 100 -åring känner sig. Likstelheten måste bero på ohälsosamt leverne.

Köttros


                                           (Så här såg det ut 6.30 i morse. Notera att det vita är dimma..)


 Ah, jag var på stan igår (sällan..) och när jag gick mot Majas jobb för att möta upp henne och Gane tog jag vägen via Nordstan mot centralen och där finns dörrar som ibland är svåra att öppna och ibland lite för lätta. Så gick en glasögonorm förbi mig och smällde upp dörrn' mitt framför snoken på mig och jag höll på att få hela dörren i nyllet. Jag passerade den fan med mina tremeter långa ben (han var ju förstås dvärg själv) och vi skulle återigen gå igenom ett par dörrar, som jag den här gången tog i för kung och fosterland för att visa vilken hämndlysten satmara jag är och smällde den rätt på bågarna åt honom. Så ja, don´t fuss with me. Jag är inte på humör att vara trevlig om ingen annan är det.
Igår var en riktig sådan där nolltollerans-dag och man ser hur otrevliga människor kan vara. Tja, ler du, ler jag. Spottar du, spottar jag.

Ah, i natt vaknade jag tjugo över fyra och hade hjärtklappning. Judas och Järven hade kommit in i mitt hem för att kidnappa mig. Järven började tejpa en såg runt min högra fot för att sedan skrämma mig så pass att jag själv skulle såga av mig min vänstra fot. Då kom syrran in i huset och de åkte hem. Sen vandrade jag i skogen och pratade i telefon, gick tillbaka till mitt hem och där stod de nakna, Judas och Järven i väntan på att få göra klart uppdraget; döda mig.
Jag kunde nästan inte somna om. Vilken jävla rysare..

Veckans pepp: Stockholm!


A little bit of Belgrad


 Ah, jag och mina serber har diskuterat om jag ska följa med till Belgrad i sommar. Självklart kommer jag att göra det. Det kostar runt 1500 fram och tillbaka med buss. Det tar visserligen 32 timmar att åka ner till Belgrad men det är en bekväm buss som till och med skulle kunna vara skräddarsydd åt mig; den har en restaurang. Dvs MAT. Dåså. Tingat, kirrat, packat och klart. Därför kan ni passa på att rekommendera bra böcker jag kan läsa. Iofs ringde jag min kära far häromdagen och frågade om Leif GW Persson och han ska tydligen vara bra.
Gane sa; Jag är ändå lite bekymrad över om du kommer att klara av värmen där nere. Det brukar vara 47 grader.
"Ah, men perfekt. Då kanske jag får sympati med en köttfärslimpa som ligger i 200 grader". Jag svarade bara att oavsett om jag blir sjuk eller bara slöar de dagar jag är där, så har jag ändå varit i Belgrad. Hur ballt är inte det?

Jag ska träna senare idag, dra ner på stan och planera för veckan. Ska för övrigt ge mig på chefen som får vidta åtgärder till saker jag har upptäckt är helt oacceptabelt. Ska jag jobba där och kunna stå för vården jag ger de boende till 100 %, så ska det jag upptäckte inte ens finnas.


No shit

1. Vad intresserar dig verkligen? Jag är sjukt fascinerad av psykopater. Det är något jag kan läsa om hur mycket som helst. Jag vill veta allt hur en psykopat tänker. Synd bara att all fakta inte finns där, för en psykopat vill ju aldrig erkänna att han är det. 
Självmord likaså. Hur kan en människa slå sig själv så hårt och överväga att lämna livet? Fanns där verkligen inga val?

2. Vad gör dig riktigt förbannad? När jag får höra om hur någon misshandlat barn eller djur. Om jag någonsin känner innerlig vrede så är det vid sådana tillfällen. Sen avskyr jag när folk inte lyssnar på vad jag säger, trots att jag vet att jag talar. Jag känner igen min egen röst va'.

3. Är du en bra eller dålig förlorare? "En dator slog på i schack, men i kickbpxning var jag överlägsen". Nej, skämtåsido. Jag är en bra förlorare men å andra sidan är det aldrig roligt att tävla mot någon som alltid vinner, lika kul som det är att vinna mot någon som inte ens försöker. Man ska vinna med värdighet.

4. Vad är du rädd för? En av mina större rädslor är att få mask i magen. Jag avskyr maskar. Därför skall maten stekas ordentligt och rå fisk går fetbort. Jag gillar inte vatten där jag inte kan se botten eller där det finns snuskiga saker (allt från sjögräs till gamla stövlar). Men rädsla är lätt att bota.

5. Vad tar du med dig på en öde ö? För den som orkar släpa dit ett piano åt mig får gärna göra det. Andra instrument kan man skapa själv. Musik är lycka och gör en till överlevare. Jag har min hjärna och min vilda fantasi. Något annat behöver jag inte.

6. Vilket sinne kan du leva utan? Lukten. Så länge maten smakar, jag kan se alla färger, höra vad du säger och känna när jag har handen på plattan, så överlever jag nog. Hormoner kan jag också vara utan. Kvinnor är nog galna ändå.

7. Om du vann 10 miljoner imorgon, vad skulle du göra då? Pappa ska få sina älskade espressomaskin och någon som odlar hans egna kaffebönor. Egologiskt och bra. Jag köper mormor en lya nära mig och ser till att jag alltid kan ta hand om henne. Själv skulle jag åka jorden runt och bjuda en person jag inte redan känner utan vill lära känna.
MEN: Om man kan köpa sig sin lycka, vad är vårt inre då för något?
Jo, för den delen skulle jag shoppa kläder också.

8. Vem är din förebild? Nej, fel ställd fråga. Däremot inspireras jag av Nathalie Portman som är både snygg och gör goda gärningar. Där har vi en brud som hellre går naken än att bära päls. (What am I supposed to do? Cry?)
Jag gillar iofs P!nk också för hennes coola attityd.

9. Vad kan du inte leva utan? Du kan gräva mig en grav, du kan göra mig till slav men du kan aldrig någonsin ta de minnen som jag har.

10. Vad är du en riktig mästare på? Jag är makalös på att lägga kläder runt i kring mig. Jag lika duktig på att låta dem ligga där ett tag också. Ett förbättringsområde snarare.

11. Vad har du som mål att bli bättre på? Jag ska bli bättre på att spara pengar till något större, som en resa eller liknande. Göra något mer väsentligt för pengarna. Sen ska jag definitivt försöka bli bättre på att prioritera sysselsättningar. Att sluta med ursäkter för att slippa någonting och hellre uppleva det, för att se vad jag kunde ha missat än att spekulera om vad jag missade.

12. Välj ett plagg du ska bära för evigt. Ett par jeans täcker röven och jag ska få tillräckligt långt hår så att jag slipper bära en tröja.


What about you, folks?


My fairy king


 Jag har blivit positivt överaskad idag. Raffaele är en snubbe som jobbar på samma avdelning som mig och som jag kommer att spendera hela helgen med. Han är helt otrolig! Egendomlig människa som är sjukt mångfacetterad, rolig, och religiös också. Det här gjorde att jag känner mig peppad att gå till jobbet lite oftare nu.
Jag hörde att han satt och pratade med en farbror om vin. Raffaele är italienare och de dricker en del vin (men inte som vi svenskar, för att bli "packade"), så sa den här farbrorn något om att han inte tyckte att det var särskilt bra med alkohol. Raffaele svarar: Ja, men jag dricker inte mycket.. Och för den delen kan jag inte rå för att flaskan har ett hål.
Sen är han lite småflummig och han påminner mig om någon jag tyckte otroligt mycket om. Samma humor och skratt. Det är helt sinnes..
Han satte på plattan till potatisen och efter en stund öppnade han locket för att kolla hur det gick. "Ah, men vad fan! Jag har inte hällt i något vatten!" sa han och studdsade med kastrullen i handen och vidare till diskhon. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag bara utbrast i asgarv. Jag VISSTE att jag skulle tycka om honom. Vilken jävla tur att han jobbar heltid. Då kan jag umgås med honom lite oftare. FAN, VAD JAG ÄLSKAR MÄNNISKOR!

För övrigt måste jag påpeka att de nya jeansen jag köpte kanske inte var de bästa. Nej, jeansen är liksom designade med några småhål här och där, så på ena sidan av byxbenet finns där ett hål. Eftersom att byxorna sitter som korvskinn på mig, gör det här hålet ett perfekt viftande pekfinger åt mitt lår som gärna vill försöka smita ut där. Inte alltför tjusigt. Därför tänker jag lappa byxorna vid ett bra tillfälle. För att banta är det inte på tal om.

Zombies


 Man underhåller sig allra bäst på stan tillsammans med en god vän; Sofia, som jag gjorde både igår och idag.
Först tog vi en sallad på "Slim food" (Har ni hört något så dumt? Jag trodde knappt själv att jag skulle gå dit) men där fanns ett relativt bra urval av det godaste. Eftersom att jag inte äter isbergssallad tog jag en pastaröra och mixade det med kycklingfilé, feta ost, soltorkade tomater och tzaziki. Salig blandning det där men kyss Greta vad gott var! Fett värt.
 Bredvid oss satt en långhårig fan (Ja, han hade krulligt hår ner till öronen) och han hade sällskap med en kvinna som säkert var lika knäpp som honom.
Den här karln hade verkligen hyss för sig. Han röck (inkorrekt stavelse) med kroppen och gjorde små rörelser hela tiden, pratade lite smått för sig själv och var bara allmänt wacko. Lite som jag skulle känna om jag satt bredvid Michael Jackson (Wack Jacko).. Liksom snegla över axeln lite och undra vad han sysslar med.
Den här åt iofs inte småpojkar, men han och hans kära väninnan jämförde porrindustrin med sushi (De åt sushi). De hade en massa osammanhängade konversationer som varken jag eller Sofia kunde motstå att tjuvlyssna på.

Sen fick jag och Sofia ett gott jävla skratt när vi fick en grupp småbrudar att splittra på sig och jag bara fick för mig att skrämma en av dem. Hon hade visst inga tankar på att flytta på sig och inte jag heller, så vid mötet dansade jag till och råkade händelsevis stampa med fötterna precis bredvid henne, vilket fick henne att flyga en meter åt sidan av rädsla (Ja, vem kunde tro att en tjej i jeans- jacka och snedlugg kunde vara så jävla knäpp?) De skrattade ungefär lika mycket som jag och Sofia gjorde. Att överraska människor sådär är bara väldigt underskattat. Man vet aldrig vad man får för reaktioner. Därför måste man prova.


We´re not kids forever


 "Bella, vad är du rädd för?" Svar: Ingenting = myt. Någonting som skrämmer mig lite som äckliga duvor kan göra på stan, är stalkers of any kind. Det är lite psycho- varning. Man lägger normalt inte tid på att hata människor samtidigt som man förföljer och trakasserar dem. Bilddagboken härjar av stalkers och jag spärrar dem allihopa. Det dyker ju förstås upp nya hela tiden. Jag lägger aldrig upp bilder där längre. Det härjar mest småbarn där de lägger upp bilder på sig själva i BH och trosor. Pedofili finns inte i Bela-land. 
Alla bilder jag vill visa hamnar här. Det här är ju ändå min dagbok som representerar mina dagar, mina åsikter, funderingar. Ja, you name it.
Det härjar ju stalkers här också och jag kan hindra dem genom att införa lösenordsskyddad blogg, men jag har som sagt inget att dölja och skiter i vilket. Det är är lustigt att folk kan sitta bakom en jävla skärm och få magsår av hur förbannade de blir över vad som sägs här. (Fattar dock inte vad exakt det är som får folk att se rött. Så provokativ är jag ej) Samtidigt triggar det upp mig ytterligare. Bara för att flagga att jag står där jag står. Hyckla gör ni bättre än mig. Nu kliar det någonstans va?
Jag säger som Hannah: "Keep talking shit about me, you're making me famous".
Jag bara säger det för att vissa inte ger upp att kommentera, vilket de borde göra. För här finns verkligen ingenting att hämta.
Bilden är från i fredags.

Death is not the end


 Idag har jag gjort goda gärningar. Jag har lämnat mig som en ypperlig kandidat till blodgivning, vilket jag tipsar alla om att göra såvida ni inte lider av vidriga infektioner som gör större skada än nytta.
Killen som skulle ta blodprov på mig påpekade att kvinnor brukar ha dåligt blodvärde och gjorde trumvirvel på bordet och sa: sanningens ögonblick.. Piiip. Ah, du har perfekt blodvärde. 147! Bra. Nu ska det bli intressant att se vilken blodgrupp du tillhör. 
 På väg ner till stan, sittandes på bussen skådade jag ett av de vidrigaste fenomen. Till en början var en fet röv allt jag såg. Till slut reste sig en relativt ung kille upp från en bänk och hade byxorna på halvstång. Det är inte varje dag man ser stjärtskåran på folk mitt i stan. Inte en särskilt uppfriskande upplevelse, men ändå en upplevelse.
Sen köpte jag en tröja och ett par shorts för inomhusbruk. Det finns säkert någon idiot som kan tänka sig att ha dem ute bland folk, men jag orkar inte eventuellt blotta bävern eller stjärtskåran.

Jag pratade med Bob också. Att jag eventuellt drar till Stockholm den 13:e mars. Det vore kul att träffa honom.. igen. Höh. Och min kära fruga ANA. Så jävla tårta!Ja, jag sitter ju vanligtvis med jacka inomhus..

Anabola

 
Ämnet "Anabola steroider" har visst blivit mer populärt på senare. Många av de som tränar använder sig av det som jag vill kalla "fusk". Killar vill bli stora som hus. Ja, det är liksom poängen. Okej, en mans enda stolthet är kuken om vi ska vara ärliga här. Biverkningarna på anabola steroider kan vara en förminskad kuk. Då måste jag fråga, om det nu är så manligt med grov stämma, stor balle, hårväxt så varför riskera en balle som knappt en tjej vill ha? Allvarligt talat, vem skaffar ni musklerna för? För er själva? Men finns det någon nytta med att växa sig gigantisk kroppsligt enbart för sin egen skull? Och hur coolt är det med tighta spänniströjor? Biverkningarna kan också bli att man får ljusare röst.
Ja, av att dra slutsatsen om det här verkar det som att "mannen" fått nog av fitta men så gärna vill bli en. GRYMT, grabbar!
För vi behöver ju verkligen fler av kvinnofolket...
Ja, alltså. Biverkningar skiljer sig från individ till indvid och sköter man prepatet som det skas, så är det inga problem bla bla bla. Kyss mig, ni vill bli en fitta. That´s all. Höhöhöhö.
Hajdå!

Work it, baby. Work it


 Första dagen som ordinarie-personal sitter jag med något i magen som är något i stil med "ångest", "nervositet", "öppna en lucka och låt mig få lägga maskbajs över mig". Schemat är så störtskönt som det kan bli. Det är som skräddarsytt för mig förutom att jag inte jobbar varken påsk eller midsommar, vilket kommer innebära mindre OB. Det suger. Det är så lättförtjänta pengar på storhelger, men vad fan. Jag har iallafall fått ett jobb, något jag längtat efter.
 Jonas har åkt hem. Det känns astråkigt att man inte får sin tid med sina polare, speciellt när de bor 50 mil ifrån en. Men jag antar att jag hamnar i Orsa så småning om, för en kortare visit alltså. Då får man utnyttja tiden.Höhö, jag bor i min morgonrock. Jämt. Vem fan behöver tält?

Boss


 

Har ni sett något sötare? Ah, jag saknar den lille hunden.

Bob - rör inte hans flickvän, hans kött


 

Poliser misshandlar 15 årig flickaDet här är inte okej.
Flickan häktades för olovlig körning och det som får hela händelsen att utspela sig, grundar sig på att flickan kastar av sig sin ena sko som träffar en av poliserna på benet. Inte särskilt hårt eller allvarligt. Sen går de lös på henne och kolla in hur flickstackaren flyger.
Vi ni få mer information kan ni gå in på http://www.aftonbladet.se/webbtv/ och sedan söka på "Polis misshandlar 15 årig flicka i arresten".

Sexhandel - "The old in and out"?


 Jag och Mattias for till Dennis & Olga för att glotta på film. Tanken var att jag och Olga skulle dra på bio men eftersom att de filmer vi ville se inte ens har haft premiär ännu, så var läget dödsdömt och vi bestämde oss för att ladda ner några filmer att kolla på istället. Så vi såg "Taken". Jävligt bra film med många empatiska moment, som när någon får huvudet slaget i handfatskanten och man ser hur ont det gör. Filmen handlar i stort sett om en pappa vars dotter blivit kidnappad av albaner som ska sälja flickan och hennes kompis till sexhandel.
 Då kom det tabubelagda ämnet upp, som jag inte riktigt har tänkt på förut: sexhandel. Oavsett vad fan ni anser om detta, men enligt statistiska "teorier" har man kommit fram till att varje man åtminstone en gång i sin livsstid kommer att köpa sex. De stödjer alltså det fasansfulla helvete som egentligen ligger bakom lite "old in and out". Det är ju själva fan att människor måste sälja sex för att överleva, det är en sak. De väljer det på ett eller annat sätt själva men vad gör man inte för att överleva? Andra hamnar i sexhandel, där andra skitstövlar tar cred för vad som försiggår. De drogar ner tjejerna så hårt att de inte har någon som helst aning om vilken färg som är blå och vilken som är grön. Mitt i det vimlet ska män som betalat en maffig summa pengar till primitiva kukhuvuden, förnedra tjejerna yttligare. Nej, säger jag bara. Det måste bara komma en ny Hitler. Vi är fan utom hopp annars. Det är ju inte precis som att ni tar lagen i egna händer..

Jag må gilla män, men allvarligt talat. Något fel på genen är det ju.


RSS 2.0