Anabola

 
Ämnet "Anabola steroider" har visst blivit mer populärt på senare. Många av de som tränar använder sig av det som jag vill kalla "fusk". Killar vill bli stora som hus. Ja, det är liksom poängen. Okej, en mans enda stolthet är kuken om vi ska vara ärliga här. Biverkningarna på anabola steroider kan vara en förminskad kuk. Då måste jag fråga, om det nu är så manligt med grov stämma, stor balle, hårväxt så varför riskera en balle som knappt en tjej vill ha? Allvarligt talat, vem skaffar ni musklerna för? För er själva? Men finns det någon nytta med att växa sig gigantisk kroppsligt enbart för sin egen skull? Och hur coolt är det med tighta spänniströjor? Biverkningarna kan också bli att man får ljusare röst.
Ja, av att dra slutsatsen om det här verkar det som att "mannen" fått nog av fitta men så gärna vill bli en. GRYMT, grabbar!
För vi behöver ju verkligen fler av kvinnofolket...
Ja, alltså. Biverkningar skiljer sig från individ till indvid och sköter man prepatet som det skas, så är det inga problem bla bla bla. Kyss mig, ni vill bli en fitta. That´s all. Höhöhöhö.
Hajdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0