A little bit of Belgrad


 Ah, jag och mina serber har diskuterat om jag ska följa med till Belgrad i sommar. Självklart kommer jag att göra det. Det kostar runt 1500 fram och tillbaka med buss. Det tar visserligen 32 timmar att åka ner till Belgrad men det är en bekväm buss som till och med skulle kunna vara skräddarsydd åt mig; den har en restaurang. Dvs MAT. Dåså. Tingat, kirrat, packat och klart. Därför kan ni passa på att rekommendera bra böcker jag kan läsa. Iofs ringde jag min kära far häromdagen och frågade om Leif GW Persson och han ska tydligen vara bra.
Gane sa; Jag är ändå lite bekymrad över om du kommer att klara av värmen där nere. Det brukar vara 47 grader.
"Ah, men perfekt. Då kanske jag får sympati med en köttfärslimpa som ligger i 200 grader". Jag svarade bara att oavsett om jag blir sjuk eller bara slöar de dagar jag är där, så har jag ändå varit i Belgrad. Hur ballt är inte det?

Jag ska träna senare idag, dra ner på stan och planera för veckan. Ska för övrigt ge mig på chefen som får vidta åtgärder till saker jag har upptäckt är helt oacceptabelt. Ska jag jobba där och kunna stå för vården jag ger de boende till 100 %, så ska det jag upptäckte inte ens finnas.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0