I staden växer inga blommor


 Gane upptäckte nyss deras blomma som stått i mitt rum sedan jag flyttade hit och sa; "Få hit den där blomman. Den är ju död. Do måste vattna den." Men jag har vattnat den. Jag vattnade den redan förra veckan innan jag for på semester till Stockholm. Den måste ha frusit, för att jag alltid har fönstret öppet. "Do har inte vattnat den." Jo, jag lovar och svär på heder och samvete, JAG HAR VATTNAT den. "Okej okej, jag ser här. Do har vattnat men den har frosit." Ja, jag sa ju det. Jag har till och med pratat med dem. "Äääääh, fyfan vad do pratar dåligt. Do måste sjonga för dem!"
Okej, så här är det. Tar man in en planta i min närvaro, så dör de så småning om. Jag har aldrig kunnat behålla en växt vid liv. Därför har plastblommor alltid varit mina trogna vänner som aldrig svikit mig. Jag kan helt enkelt ingenting om blommor. Ledsen.

Idag är det så fruktansvärt fint väder att jag bara får lust att sitta i morgonrock och en kopp kaffe på balkongen, även om det bara är 3 plusgrader ute. Därför ska jag dra ner på stan och lunka på, njuta av vädret och bjuda in Mattias på en fika på stan. OCH JAG ÄR LEDIG! Så jävla skönt verkligen. Så det här kommer att bli en jäääävligt bra dag.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0