It´s not all about you


 "Har du någonsin haft en pojkvän?" Jo, det har jag och det fick mig också att inse att jag inte är förhållandetypen. Åtminstone inte än. Att involvera sig med någon annan innebär att jag måste ge min andra hälft till någon annan och det är jag inte villig att göra. Tvåsamheten och det eviga "vi" är något som är utanför mina ramar. Jag är jag, du är du. Friheten att göra som man vill, när man vill, hur man vill finns inte riktigt med i ett förhållande. Inte riktigt vad jag själv har fått erfara eller för den delen åskådat. Att ägna lite extra tid åt någon särskild, när jag istället kan ägna den lika mycket åt alla. 
 Det får mig att tänka på en kompis som var tvungen att fråga sin pojkvän om hennes väninna "fick lov att låna henne en kväll". Nej, svarade han. Nehej du, inte det? Haha, fungerar det sådär kan jag vara så säker på att alltid vara singel. Fuck off, jag går ut med mina tjejkompisar när jag vill va'. Who the fuck are you to decide that?
Ingen har bestämmanderätt över mig själv mer än jag.
"Ah, jag kanske växer upp en dag och inser att det inte är så kul att vara ensam." Kanske vaknar jag upp en dag och inser hur skönt det egentligen är att slippa bekymmer och samvetskval som ska röra någon annan än mig själv.
Det betyder inte att jag inte kan bry mig om andra. Det gör jag redan men på ett annat sätt. Jag infinner mig inte i problemet utan jag är utomstående med ändå god empati.
Ett förhållande gör mig inte lycklig. Jag vill vara lycklig. Do the math.
Jag har mina vänner, so I´m still a rich bitch.
Kommentarer
Postat av: Sandra

Å snygga är ni också! :D

2009-03-23 @ 14:42:02
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0