My fairy king


 Jag har blivit positivt överaskad idag. Raffaele är en snubbe som jobbar på samma avdelning som mig och som jag kommer att spendera hela helgen med. Han är helt otrolig! Egendomlig människa som är sjukt mångfacetterad, rolig, och religiös också. Det här gjorde att jag känner mig peppad att gå till jobbet lite oftare nu.
Jag hörde att han satt och pratade med en farbror om vin. Raffaele är italienare och de dricker en del vin (men inte som vi svenskar, för att bli "packade"), så sa den här farbrorn något om att han inte tyckte att det var särskilt bra med alkohol. Raffaele svarar: Ja, men jag dricker inte mycket.. Och för den delen kan jag inte rå för att flaskan har ett hål.
Sen är han lite småflummig och han påminner mig om någon jag tyckte otroligt mycket om. Samma humor och skratt. Det är helt sinnes..
Han satte på plattan till potatisen och efter en stund öppnade han locket för att kolla hur det gick. "Ah, men vad fan! Jag har inte hällt i något vatten!" sa han och studdsade med kastrullen i handen och vidare till diskhon. Då kunde jag inte hålla mig längre. Jag bara utbrast i asgarv. Jag VISSTE att jag skulle tycka om honom. Vilken jävla tur att han jobbar heltid. Då kan jag umgås med honom lite oftare. FAN, VAD JAG ÄLSKAR MÄNNISKOR!

För övrigt måste jag påpeka att de nya jeansen jag köpte kanske inte var de bästa. Nej, jeansen är liksom designade med några småhål här och där, så på ena sidan av byxbenet finns där ett hål. Eftersom att byxorna sitter som korvskinn på mig, gör det här hålet ett perfekt viftande pekfinger åt mitt lår som gärna vill försöka smita ut där. Inte alltför tjusigt. Därför tänker jag lappa byxorna vid ett bra tillfälle. För att banta är det inte på tal om.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0