Tumbs up


 Jag befinner mig i hufvudstaden hos Ana. Alltså, känslan av att vara här igen är så skönt. Jag trivs verkligen här. Någon gång flyttar jag nog hit men det lär dröja ett tag.
Så träffade jag Charlie igår också. Vi var på bio och såg "Slumdog millionaire" som började bra som första tuggan av en kladdkaka men så småning om när man hamnat på sista tuggan, börjar man tröttna och till slut blir man bara mätt. Så var det med filmen. Slutet var så urdåligt att jag kan spy. Inget blod, inget icke-klassiskt amerikanskt slut utan killen fick allt. Precis skapad av en verklighetsflykt. Filmen gick ut på att de både åt kakan och hade den kvar, hela tiden, in i det sista. Nej, den var lite av en besvikelse trots att det egentligen var bra och klart sevärd.
Jag och Charlie var också med en chinarestaurang och åt. Där fanns världens sötaste kinesgubbe som gick förbi alla bord i 180 hela tiden och frågade om "maaaten smakar braaa", "tackar du mig så tackar jag dig", "lilla flicka, måste äta opp maaaten, inte lämna, vara oförskämd". Använd eran vilda fantasi nu och föreställ er en kines säga allt det där i EN mening på 4 röda. Jag ville vika ihop honom och stoppa honom i väskan, ta med honom hem och plocka fram honom om jag någonsin skulle känna mig lite nere. Han kan lätt peppa en. Som Sasha, typ.
 Efter bion åkte vi vidare till Charlies lya och hyrde "Bad taste", kultfilmen deluxe som är så vansinnigt värdelös att den ändå måste uppskattas. Den är ju one of a kind trots allt. Vi hade kunnat hyra en något roligare film men å andra sidan fick vi ju se "Bad taste" och umgås lite extra. Klart värt det!


Ikväll går jag och Ana förhoppningsvis ut och roar oss. Jag återkommer mer om det under morgondagen.

Kommentarer
Postat av: Ana

DU SKA FLYTTA HIT. GRAGHARAGRGRAHAHAHAGRAAAGH!

såg att du hade ringt, jak rinker mig imorgon.

2009-03-20 @ 00:13:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0