Sveriges nya pedofil - Linda Rosing


 Mitt i middagen, av en ren olyckshändelse, råkade kanal5 vara mitt framför ögonen på mig och den splittrade, försummade själen Linda Rosing ska välja den hon är kär i och det blev *trumvirvel*: 19 åriga Hugo. Inte var det den Hugo från telefonspelet i tv4 på 90-talet med åldern inne för galenpannan Rosing heller, nej. 
 Så, den här Hugo på 19 bast vars flickvän/plastmamma på vadå, 38 bast med två ungar har nu alltså dem att ta hand om som dessutom börjar knappa in på honom åldersmässigt? Kan det här bli mer sinnesrubbat? Vad fan, vad hände med lagen Sverige? Först värnar folk om barn, för det är ändå ett barn vi pratar om här, och sen lämnar de honom i nyporna på en häxa rätt i tv också. Sen diskuterar folk verkligen det här i sina bloggar, om Linda valde rätt eller inte. MEN HALLÅ, hennes späckveck har omringat ett barns stackars lem. Sverige, det är inte okej.
Fritzl och Linda är lika fulla i skit som ingen vill ta i. 
Summan av kardemumman: Fritzl och Linda. Det utlimata radarparet från helvetet.

Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahaha. Åh du har så rätt!

2009-03-31 @ 23:13:13
URL: http://bboogeyman.blogg.se/
Postat av: P

Jag råkade också se denna episod på tv:n igår, ack vilket konstigt program, man visste inte helt enkelt om man skulle skratta eller gråta.Kvalitetstv när den är som bäst?

2009-04-01 @ 08:26:54
URL: http://www.techmonaut.com/
Postat av: ALX

Tack.

du ser inte så dum ut du heller..

är du i orsa i helgen lr blir du i gbg?

2009-04-01 @ 21:59:40
URL: http://telesaljare.blogg.se/
Postat av: Sandra

hon fyllde väl 35 i somras såg ja på nån löpsedel. Hennes dotter är 13-14, och skulle således passa bättre till karln hon valde. Kelly tvingade mig att se eländet när det gick, och därav har jag all sioinformation också. Scary.

2009-04-03 @ 19:25:37
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0