Ugly kid


 Ah, underbara fredag! Jag har haft en kanondag på jobbet med Sanna. Jag stortrivs med nästan alla. Det finns en som jag inte har någon connection med men å andra sidan är hon inte lika van som jag är med arbetet och jag är en driftig typ som gillar att arbeta och göra saker. Strukturera, sortera, organisera osv. Hon däremot flyter typ runt och jag vet inte riktigt vart hennes tid tar vägen och vad hon gör med den. Slow, slow, slow.
Hur som haver känns det skönt när man gjort klart allt inför helgen och nu är jag ledig i två dagar. Den ska jag spendera väl med både Maja & Gane. Vi ska ut på restaurang ikväll och imorgon ska jag, Sofia, Carro och Mattias ut på krogen.
På söndag blir det gammal hedelig tvätt-tid. Det är underbart med nytvättade och fräscha kläder som bara sprider härliga dofter. Yeah.

Jag sov för övrigt ingenting i natt heller. Jag hade ingen ro att sova. Konstigt nog har jag varit pigg ändå men nu ska jag vila upp mig lite.
KORS i taket! Pappa ringde mig igår för första gången på 7 dagar. Första gången jag inte pratat med honom på så länge. Först trodde jag att människan gått under jorden men turen var att han inte hade det. Ja, och han fyller 54 år på måndag. Förresten paps, vad är det för ålder på en gris? Jag menar, om vi ska snacka gammal kan du kolla in mjölken jag har i kylen..

Tata!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Top model nästa eller vad? Snyggt kort

2009-03-31 @ 12:56:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0