No shit

1. Vad intresserar dig verkligen? Jag är sjukt fascinerad av psykopater. Det är något jag kan läsa om hur mycket som helst. Jag vill veta allt hur en psykopat tänker. Synd bara att all fakta inte finns där, för en psykopat vill ju aldrig erkänna att han är det. 
Självmord likaså. Hur kan en människa slå sig själv så hårt och överväga att lämna livet? Fanns där verkligen inga val?

2. Vad gör dig riktigt förbannad? När jag får höra om hur någon misshandlat barn eller djur. Om jag någonsin känner innerlig vrede så är det vid sådana tillfällen. Sen avskyr jag när folk inte lyssnar på vad jag säger, trots att jag vet att jag talar. Jag känner igen min egen röst va'.

3. Är du en bra eller dålig förlorare? "En dator slog på i schack, men i kickbpxning var jag överlägsen". Nej, skämtåsido. Jag är en bra förlorare men å andra sidan är det aldrig roligt att tävla mot någon som alltid vinner, lika kul som det är att vinna mot någon som inte ens försöker. Man ska vinna med värdighet.

4. Vad är du rädd för? En av mina större rädslor är att få mask i magen. Jag avskyr maskar. Därför skall maten stekas ordentligt och rå fisk går fetbort. Jag gillar inte vatten där jag inte kan se botten eller där det finns snuskiga saker (allt från sjögräs till gamla stövlar). Men rädsla är lätt att bota.

5. Vad tar du med dig på en öde ö? För den som orkar släpa dit ett piano åt mig får gärna göra det. Andra instrument kan man skapa själv. Musik är lycka och gör en till överlevare. Jag har min hjärna och min vilda fantasi. Något annat behöver jag inte.

6. Vilket sinne kan du leva utan? Lukten. Så länge maten smakar, jag kan se alla färger, höra vad du säger och känna när jag har handen på plattan, så överlever jag nog. Hormoner kan jag också vara utan. Kvinnor är nog galna ändå.

7. Om du vann 10 miljoner imorgon, vad skulle du göra då? Pappa ska få sina älskade espressomaskin och någon som odlar hans egna kaffebönor. Egologiskt och bra. Jag köper mormor en lya nära mig och ser till att jag alltid kan ta hand om henne. Själv skulle jag åka jorden runt och bjuda en person jag inte redan känner utan vill lära känna.
MEN: Om man kan köpa sig sin lycka, vad är vårt inre då för något?
Jo, för den delen skulle jag shoppa kläder också.

8. Vem är din förebild? Nej, fel ställd fråga. Däremot inspireras jag av Nathalie Portman som är både snygg och gör goda gärningar. Där har vi en brud som hellre går naken än att bära päls. (What am I supposed to do? Cry?)
Jag gillar iofs P!nk också för hennes coola attityd.

9. Vad kan du inte leva utan? Du kan gräva mig en grav, du kan göra mig till slav men du kan aldrig någonsin ta de minnen som jag har.

10. Vad är du en riktig mästare på? Jag är makalös på att lägga kläder runt i kring mig. Jag lika duktig på att låta dem ligga där ett tag också. Ett förbättringsområde snarare.

11. Vad har du som mål att bli bättre på? Jag ska bli bättre på att spara pengar till något större, som en resa eller liknande. Göra något mer väsentligt för pengarna. Sen ska jag definitivt försöka bli bättre på att prioritera sysselsättningar. Att sluta med ursäkter för att slippa någonting och hellre uppleva det, för att se vad jag kunde ha missat än att spekulera om vad jag missade.

12. Välj ett plagg du ska bära för evigt. Ett par jeans täcker röven och jag ska få tillräckligt långt hår så att jag slipper bära en tröja.


What about you, folks?


Kommentarer
Postat av: hannah

HAHA! Ja, jag kommer då aldrig att glömma när jag fick bära dig, skrikandes runt hela Orsasjön för att det var sjögräs :D

2009-03-09 @ 13:39:16
URL: http://snittan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0