Right at home


 Ah, i morse vaknade jag kvart över åtta och Gane satt inne på sin lilla toalett. Han kom tillbaka efter en kvart och så säger han: "Fyfan, ska do sova hela dan?" Vadå hela dagen? Jag har fan varit vaken en kvart. Om du inte hade spolat ner dig på muggen hade du vetat det. "Ja, men jag löser korsord", säger han. På skithuset? "Ja, jag får inspiration". Öh? Haha. Sitter jag för länge på den där obekväma sisten, kommer det så småning om uppstå vakuum och jag kommer att få sittsår. Så, jag låter mig aldrig inspireras på WC. Udda kommentar det där.

Igår var vi på stan, jag och Mattias och jag köpte nya tunnlar till öronen. Förstås inte lika förtjusande som de jag hade innan men de här kan i alla fall inte gå sönder och det är huvudsaken. Dessa är i stål, så det ska mycket till innan de här går i bitar. Sen köpte ett par andra örhängen som jag kan ha under dem. Ni vet, vanliga öronhängen som dinglar och de var i små döskallar. (Ingen bild på dem).
Sen köpte jag ett par brudaktiga leggins i spets och hej och hå. En ny väska också. Shop alá Bela.

Kommentarer
Postat av: Anonym

alltså, jag håller med gane. det är fan sweet att sitta på toa och läsa korsord eller böcker. det är något med toaletten...

2009-03-21 @ 17:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0