Köttros


                                           (Så här såg det ut 6.30 i morse. Notera att det vita är dimma..)


 Ah, jag var på stan igår (sällan..) och när jag gick mot Majas jobb för att möta upp henne och Gane tog jag vägen via Nordstan mot centralen och där finns dörrar som ibland är svåra att öppna och ibland lite för lätta. Så gick en glasögonorm förbi mig och smällde upp dörrn' mitt framför snoken på mig och jag höll på att få hela dörren i nyllet. Jag passerade den fan med mina tremeter långa ben (han var ju förstås dvärg själv) och vi skulle återigen gå igenom ett par dörrar, som jag den här gången tog i för kung och fosterland för att visa vilken hämndlysten satmara jag är och smällde den rätt på bågarna åt honom. Så ja, don´t fuss with me. Jag är inte på humör att vara trevlig om ingen annan är det.
Igår var en riktig sådan där nolltollerans-dag och man ser hur otrevliga människor kan vara. Tja, ler du, ler jag. Spottar du, spottar jag.

Ah, i natt vaknade jag tjugo över fyra och hade hjärtklappning. Judas och Järven hade kommit in i mitt hem för att kidnappa mig. Järven började tejpa en såg runt min högra fot för att sedan skrämma mig så pass att jag själv skulle såga av mig min vänstra fot. Då kom syrran in i huset och de åkte hem. Sen vandrade jag i skogen och pratade i telefon, gick tillbaka till mitt hem och där stod de nakna, Judas och Järven i väntan på att få göra klart uppdraget; döda mig.
Jag kunde nästan inte somna om. Vilken jävla rysare..

Veckans pepp: Stockholm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0