I wish you well


 Den här dagen har varit en salig blandning av förräderi, lycka och beslutsamhetens verkstad.
Ett: Jag måste skaffa mig nya vänner. Jag kan inte beblanda mig med människor som alltid kommer med dumma ursäkter. (Du vet, ett gammalt hederligt: Hej, jag har ingen lust att ses!" fungerar faktiskt här.) Eller för all del: ge fan i att höra av dig om du inte vet att du kan ta dig tid.
Sorry borry little lorry, jag är inte så beroende av människor att jag måste stå ut med strunt och snicksnack. Bespara mig på dyrbar tid som spills i väntan på någon som är så självupptagen. Nej, det kunde du inte förmå dig men då jag gör det själv.
Två: Jag ska lära mig om än mer att uppskatta människor som faktiskt håller sina ord och inte sysslar med hyckleri. Därför kom jag att tänka på Carro som faktiskt förgyllde min dag. Som sagt, när en går kommer en annan. Mycket gemytligt vill jag tillägga.

När Carro droppade av mig hemma, sprudlade energin och jag lagade mat. Gratäng minsann! Ost, ost, ost. Min svaghet här i livet. Ost och choklad skall bli min sista måltid.

Kort och gott: det är uppenbarligen inte fel på alla andra. Det är bara jag som gör urusla val. Slut med det nu.

 

Kommentarer
Postat av: Sandra

jag använder inte heller bdb. :P Jag har däremot blivit totalt usel på att ta bilder öht. Ska försöka bättra mig! ;)Det där såg gott ut du! :D

2009-03-25 @ 09:14:07
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: P

Vad var där i gratängen?

2009-04-02 @ 15:00:13
URL: http://www.techmonaut.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0