Death is not the end


 Idag har jag gjort goda gärningar. Jag har lämnat mig som en ypperlig kandidat till blodgivning, vilket jag tipsar alla om att göra såvida ni inte lider av vidriga infektioner som gör större skada än nytta.
Killen som skulle ta blodprov på mig påpekade att kvinnor brukar ha dåligt blodvärde och gjorde trumvirvel på bordet och sa: sanningens ögonblick.. Piiip. Ah, du har perfekt blodvärde. 147! Bra. Nu ska det bli intressant att se vilken blodgrupp du tillhör. 
 På väg ner till stan, sittandes på bussen skådade jag ett av de vidrigaste fenomen. Till en början var en fet röv allt jag såg. Till slut reste sig en relativt ung kille upp från en bänk och hade byxorna på halvstång. Det är inte varje dag man ser stjärtskåran på folk mitt i stan. Inte en särskilt uppfriskande upplevelse, men ändå en upplevelse.
Sen köpte jag en tröja och ett par shorts för inomhusbruk. Det finns säkert någon idiot som kan tänka sig att ha dem ute bland folk, men jag orkar inte eventuellt blotta bävern eller stjärtskåran.

Jag pratade med Bob också. Att jag eventuellt drar till Stockholm den 13:e mars. Det vore kul att träffa honom.. igen. Höh. Och min kära fruga ANA. Så jävla tårta!Ja, jag sitter ju vanligtvis med jacka inomhus..

Kommentarer
Postat av: ana

tårta? det låter bra, så det är väl jävligt tårta. kom nu!

2009-03-05 @ 19:29:25
Postat av: stephanie

Vet du vem du påminner om lite på den bilden? Hon som vann topmodel 2. Vad fan hette hon..Såg det senast igår, men kommer fan inte ihåg.

2009-03-06 @ 08:26:06
URL: http://wests.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0