Naturreservatet, det är Berit?


 Igår var det läge för en promenad, så jag bjöd in Mattias på en kopp kaffe och en skål glass. Sen gick vi i över en timme runt Hisingensparken. Väldigt vad folk det var ute i farten bara för att solen lyser lite. Dessutom en massa småkids som springer förbi oss hela tiden. Jag ville anta utmaningen att rusa förbi dem men Mattias hävdade att han var gammal och orkade inte. Efter det tyckte jag att vi gjort oss förtjänta av en pizza, vilket jag inte äter så där överdrivet ofta och jag var hungrig som en gnu när vi väl var framme här hemma igen, så vi drog till Wiesel och tog stans godaste pizza.
 Vi åkte förbi Backaplan och jag köpte om än mer sojaprodukter. Så innan jag går till jobbet idag ska jag laga mat, helt veganskt också.

I natt hade jag en äckelpäckel-dröm som påminde mig om saker jag trodde att jag hade glömt. Det har trots allt gått några år, men icke. Den skall följa mig. Jag sov alltså inget vidare i natt förutom lite grann på morgonkvisten, så jag var hur trött som helst. Så trött att jag trodde att jag skulle somna vid frukostbordet. Haha, det hade varit grymt lustigt om jag somnat med huvudet i gröten, eller hur?

 


JA, massor av härliga bilder. Sorry, solen gör att vi försvinner och mongo är vi redan. Det förekommer alldeles för lite självdistansbilder på den här bloggen. Mer sånt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0