Mycket vatten ska rinna under broarna


 Jag gillar inte krystade situationer. Nej, om en konversation eller ett möte inte kan vara naturligt, så får det fan i mig vara. Sen att försöka lägga hela det upplägget på mitt samvete kan man glömma lika lätt som moder Theresa glömde bort vilken dag hon sist onanerade. Man är väl två om att driva en konversation (?)

Dubbla budskap och oklarheter. Det är sådant jag har stoppat i ett fack som jag aldrig orkar gå igenom. Varför måste saker och ting vara så tvetydigt? Om båda hjulen sitter på cykeln, borde den rulla som den ska. Paketerade och kryptiska meningar är som isbergssallad för mig; det går bara inte att äta. Raka rör, annars börjar det läcka.

Jag gillar inte när folk kommer försent. It´s disrespectful. Det tyder dessutom på att man är av dålig karaktär. Hur svårt kan det egentligen vara att passa en tid? Jag har annat att göra än att vänta på saker och ting.

Försumlighet. Jag är ingen perfektionist i något som helst avseende, men jag ogillar slarv. Ska man göra något, ska man göra det ordentligt. Om det så handlar om att städa och dess innebörd eller om att skriva snyggt. Det är minst sagt irriterande när folk inte lägger ner någon som helst tanke eller tid på det man gör. Slaffs i all hast. Pytsan!

Oärlighet. Ids man inte att tala om för mig att jag har en ful jacka (om jag nu bett om din åsikt) eller inte kunna ta en dispyt med mig personligen utan måste använda mig som en kaka till kaffet till lite vardagsskvaller har jag enbart en sak att säga: kurragefattiga stackare, gå och lukta illa någon annanstans. Tro mig, det finns egentligen ingenting så betryggande som sanningen. Kan man ljuga om småsaker, så Gud vet vad man kan ljuga om. Hur illa kan en sanning egentligen bli nu när Fritzl-historien kommit fram? Inte mycket värre. Ett tecken på att man borde talat tidigare.Kommentarer
Postat av: Sandra

Det gäller alltså bara att använda sunt förnuft, så är man i hamn? ;)

2009-03-19 @ 10:44:50
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0