CLUB GRETA


 Shit, energin bara sprudlar. Saker och ting har gått alldeles för bra på senaste, så nu är det tydligen dags för en svacka. Lite motgångar men det är bara att hålla låg profil och fortsätta med det man tycker fungerar bäst. Så uppnår man bra resultat av även mindre bra saker.
I lördags var vi ute på krogen och började med "Rumpan bar" som hade ett större utbud av god stämning, bra mat och hela det paketet. Fett värt det.
 Efter det sprang vi praktiskt taget till Gretas (den omtalade gay-krogen) och bara av att snudda vid tröskeln in dit är ju en upplevelse. Först stod vi och barhängde, sen var det visst dags för att låta danstarmen ta över. Mitt i vimlet ser jag i ögonvrån något stort, vitt komma emot mig och jag hajade till. Där svingade en tjej i sina bästa 27 år med röven, log och hade skitkul i sin vita, blommiga klänning. Hon hade ljust hår till axlarna och glasögon men vad fan är det där..? SKÄGG?! Kvinnan har skägg. Nej, det var inte lösskägg. Det var tvättäkta hår rätt i plytet på en kvinna. Ni vet så där underbart glest, som moppekillarna på 15 bast brukar ha på överläppen. Bara det att det här håret var bra mycket längre. Dessutom anade jag buskar under armarna också. Ja, det slutade med att det blev en tvåstegs-dans för min del. Som man dansade när man gick i lekis, ett åt höger och ett åt vänster. Ett åt höger och ett åt vänster, bara för att jag blev så distraherad av det jag nyligen skådat.
Sen är toaletterna där om än mer fascinerande. Där sitter man alltså i olika bås, med frostade glas och måste sitta mitt emot varandra medan man gör sina behov. Jag ser alltså hur mycket papper den andra tar, vad den egentligen gör där och hur den torkar sig. Den ser mig också. Jihaaa! Äh, fan. Som barn gick man med blöja. Det kan ju som inte bli värre än så. Om någon vill titta på medan jag pissar, so go ahead.

Jag var ju bara tvungen att dra till kontrasterna på mig och Mattias, för att jag redan ser ut som ett lik. Så ser man så småning om ut när man bär paraply om somrarna och använder solskyddsfaktor 50.


     

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0