Vemodets arkitektur


 Haha, jag förstår mig verkligen inte på människor. I synnerhet inte folk på perronger, tåg, flygplatser eller bussar. Folk är emellertid stressade och som rabiessmittade helt hysteriska, svär och spänner ögonen i en. En noll-tollerans dag återigen. Nu har en jävla kärring suttit och glott på mig hela resan. Jag är snart framme, dvs att det blir 3 timmar. Hur kan jag veta att hon tittar på mig? För att vi kör arga leken med varandra. Stirrar hon, så ska fan jag också stirra. SKAM DEN SOM GER SIG! Fast hon förlorar ju varje gång. Vi har kört den ett par gånger nu. Ja, att psyka folk genom att stirra på dem är kanske den bästa uppnådda effekten ever. I told you yesterday, remember? Det fungerar även på mig.
Jag hatar, hatar när folk stirrar. Vad fan är det med er? Har jag en snorkuse i näsan? Ah, men så förargligt då. Ska jag fräsa ut den på er kanske? Kom igen, har ni ingen tv hemma?

Snart framme. Helvete, vad resan gick fort. jag har å andra sidan glott på "Sökarna". Höll på att somna dock. Det har inte blivit många timmars sömn den här helgen men det har helt klart varit värt det. Synd bara att det roliga alltid tar slut och gärna lite för fort också. Så är det alltid. Inget att "buäääa" åt, även om jag gör det lite grann redan nu.
Fast det ska bli skönt att få komma hem, hoppa i morgonrocken och chilla. 


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag blir galet förbannad på idioter som stirrar. Har dom aldrig sett folk förr eller? Va fan.

2009-03-15 @ 23:13:03
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0