Andra avenyn


 Vi grillade igår. Det var gemytligt. Det var Fia, hennes snubbe och några av hans vänner. Fulla av energi och sommarglädje var vi allihopa.
Efter det drog vi ut på krogen, där den oförutsedda företeelsen tedde sig men innan det var allt bra.
Jag dansade häcken av mig med någon snubbe som var ifrån *trumvirvel* Stockholm! Han var lustig. Hela kvällen sa han: "Dansa på varje trappsteg! Alla som inte dansar är en våldtäktsman."
 Ja, en astrevlig kväll på ett ställe som egentligen kräver att man är 25 bast men eftersom att både jag och Fia kopplade på charmen, gled in med ett par andra snubbar som hade åldern inne, var vi inte annat än välkomna. Nykter som alltid kommer jag ihåg allt i minsta detalj. Med närmare eftertanke inser jag hur trevligt jag hade.
Ja, sen upptäckte vi att jag var både utan väska och jacka för att någon hade stulit min bricka till garderoben (jag hade koll på brickan hela tiden och under tio minuter/en kvart på sin höjd, gick nått snett). Det var så mycket folk där inne att jag knappt såg dem. Så om en jävla tattare stoppar handen i fickorna på mig tror jag väl att det bara är någon som vill kladda. Jag rusade förstås ut i panik från det här stället och lämnade snubben (och hans gäng) som vi hängt med hela kvällen. Men så ångrade jag mig, så jag gick tillbaka och hittade honom. Jag var ju tvungen att tacka för dansen åtminstone. Det vore oförskämt annars. Han rusade runt på hela bygget som pippi på E för att kunna lämna sitt telefonnummer till mig (så orginellt..), så det förklarade sifferkoden på min arm jag försökte tyda i morse.
Nej, trots allt var kvällen jävligt bra bara.
Tack Fia för allt. Jag undrar vad FAN jag hade gjort utan dig. Tack <3

Rånad


 Hej Bullen!
Igår var jag och min vapendragerska på krogen, där någon stal både min jacka och min väska (innehållandes en jävla massa viktiga prylar, som bl a mobiltelefonen), dvs att alla mina nummer är borta. Så jag kan inte ringa till någon och ingen kan ringa till mig. Hur man löser kommunikationsproblem på bästa sätt, är e-mail. Ni kan skriva till mig om ni vill mig något. Mobiltelefon kommer jag inte ha någon på ett tag. Yeah. Känns lite som en bohems levnadsstandard. Lite primitivt. Man blir helt handikappad utan mobiltelefon.
Det var typ det. Jag hade roligt i alla fall.

Fuck man, tänkte lägga upp bilder men de snodde ju kameran också.

Så gåre.


Love for you, love for me


 Väderprognosen lovade mig sol hela helgen! Då ska jag minsann ta fram brännbollsträet, bollen och min starka sida att kunna slå bollen till Jokkasjärvi, så att mina motspelare har något att göra medan jag springer några varv runt konerna. Jag och Fia har planerat att locka ihop ett gäng folk, från alla håll och kanter (alla är välkomna!), grilla och sen lira boll.
Ja, om inte annat kan vi grilla oss själva i det fina vädret. Sol och härliga dagar!

Idag fick jag uppleva något utan dess like. Jag går på stan och möter 5-6 mörkhyade snubbar i baggy- jeans och stora hoodies. Riktiga coolingar med säkert en dase hängandes vid knäna. 
Jag höll tag om väskan med höger arm och tänkte väl på något som gjorde mig glad och log. Helt i mina egna tankar var jag, tills jag blev avbruten av en av snubbarna som greppade tag om min arm OCH min ena patte och säger: "Eyy, how you doin'?" Woooooaaah! brast jag ut och trippade vidare som Flinta när han bowlar. Jävla sätt det där att bara rycka tag i folk sådär och speciellt i mig som inte alls uppskattar närhet från okända människor. Jag tror att jag rodnade.. Det kändes.. Öh. Weird. Jag hann inte ens reagera och nita honom. Åh andra sidan, ville han klämma kunde han väl ha sagt det på en gång istället för att överaska mig sådär.
 Sen träffade jag på Snurre Sprätt också, dvs en tant jag aldrig träffat förr som var en av de lustigaste människorna jag träffat. Hon tvingade mig att hålla i hennes hund medan hon provade jackor på Carlings. Sen frågade hon om jag var i från Dalarna. Ja, det är jag. "Jag har bott i Orsa", säger hon. Oh, really? Hon babblade på om allt möjligt. Jävla käck tant det där. Vilken pensionär handlar kläder på Carlings liksom? Ja, hon uppenbarligen. Men hon får en plats i mitt hjärta. Hon var söt.

EU- valet är en självklarhet!


 Angående EU- valet, ska jag nu sätta mig ner och läsa på lite men jag vet nog redan vad jag ska rösta. Ni ska väl också rösta hoppas jag? Om ni inte röstar, vill jag inte veta av något tjat och gnat om politiken. Det är ju trots allt ett demokratiskt land där vi alla dödliga har en påverkan på vad som komma skall i våran vardag. Att rösta är så självklart som att torka sig i arslet efter number two.
Så, vad tror ni att jag ska rösta? Kom med en vild gissning här nudå.
Och vad ska ni rösta? 

Second chance at first place


 Idag har jag faktiskt shoppat två par jeans. Ett par svarta bootleg jeans (gosh, I´m in love) från Topshop och ett par ljusare från ett annat ställe. Nu ska jag bara pröva dem hundra gånger till här hemma och "ranta runt i ringen" för att försäkra mig om att jag kan sparka och härja i dem utan att de spricker. Jag har upplevt jeans förut och mina favoritpar sprack i röven och gick dessvärre inte att rädda. Typiskt.
 Hämtade upp min nyservade cykel också som gick för ett mycket billigare pris än väntat, thank god. Nu har jag lite mer till övers att lägga på annat än gummidäck. Det roliga med den här gången att cykla hem från Backaplan, var att oavsett vilket håll jag cyklade åt så hade jag motvind. Självklart. Det ska förstås kännas att man lever och i min vanliga otur när det kommer till den här cykeln, så började det regna fast det slutade efter en stund. Sen skulle jag cykla på en liten, minimal väg där det stod en buske/träd till höger om mig och jag tänkte att det inte lär vara någon större konst att åka förbi det utan att råka ut för något. Bella, hur tänkte du egentligen? Det är ju DU som sitter på cykeln. Oh, I forgot.
Så, vad händer om inte att en enorm grenjävel blåste rätt i fejan på mig med en fart som får Stålmannen att blekna? Just. Grenjäveln var ju våt också, vilket resulterade att jag hade mer mascara i resten av ansiktet än på ögonfransarna. Fan hur jag såg ut. Sen undrar jag varför folk stirrar. Hi. My name is Bella and I´m an idiot.

Thriller


 Om sanningen ska fram är jag i en period av förnyelse, som en liten ingrediens i en Malaco-påse som tycker att "omväxling förnöjer". Jag vill flytta. Flytta ifrån Göteborg. Nu vill jag vidare till nästa stora stad.
Även om jag har bortåt 18 flyttkartonger bara härifrån med diverse möbler, känns det ändå på något vis som om jag går med en pinne med en rutig tygbit längst ut, fylld med kanske en ostsmörgås och något att sova på. Som i beredskap att luffa världen runt när jag vill. Jag skulle vilja luffa ut ur Sverige och bara bestiga berg (och eventuellt människor, skämtåsido) med enbart det allra nödvändigaste och ta ströjobb hit och dit. Bara för att göra något annat och utmana mig själv. Jag saknar den här spänningen som jag fick när jag flyttade hit till Göteborg helt på egen hand med mina saker in till ett par jag aldrig träffat i hela mitt liv. Nu vet jag att jag klarar den biten. Now what? Vad är nästa utmaning? Skulle den spänningen öka bara för att jag flyttade till t ex Stockholm? Jag har Ana där (<3) och det är närmare till Orsa (Ja, men gladeligen gör vi vågen för det!) men jag har åkt tunnelbanan (åkt fel dessutom men ändå klarat mig helskinnad 4 på morgonen utan telefon och utan vänner), stött på b- kändisar med mer silikon än vett i kroppen som t o m har mage att köra över mig med rosa, halvstora dragväskor och har jag inte gått igenom varenda liten vrå på Åhléns city så vette fåglarna.
 Imorgon är det löningsdags. Jag har lust att ta mitt kreditkort och bara leva loppan för de pengarna jag tjänat ihop.
Varför gör jag inte det då? Jag har ett jobb och sköta. Varför säger jag inte upp mig? För att jag stortrivs! Den här sortens resa kräver planering och min tanke är att göra något impulsivt, oöverlagt och drastiskt. Jag saknar dramatik i livet. Inte den sortens dramatik som härjat på t ex bloggen där skoningslösa människor får sig en syl i vädret utan något vettigt, konstruktivt och något som ska få mig att växa som en jätte till person.
En sak vet jag. Jag är redo att hoppa över hinder, jag är redo att bara ta mitt pick och pack om det kommer en sådan situation som kräver det. Även om det så ska involvera gigantiska grottspindlar och kannibaler.

Lagen om attraktion


 Det du tänker på mest eller ägnar mest uppmärksamhet åt är det som kommer att förverkligas i ditt liv.

Vet ni? Jag kan inte förklara vilken lättnad jag känner. Jag har insett, fått svar på alla frågor i livet av en enda bok. Boken i sig är bara för att uppmärksamma alla människor om att det vi tänker är det vi skapar i våra liv. Idag har jag fått det bevisat. Hela dagen har jag ägnat stor del åt att tänka på en viktig grej. Varför jag gjorde det just idag, var för att jag läste några rader ur boken där det står om Lagen om attraktion. Lagen som lyssnar på våra tankar. Tankar som lagen omvandlar till positiva. När man säger t ex Jag vill inte bli försenad, så omvandlar lagen den till: "Jag vill ha förseningar." Lagen fokuserar bara på det man vill ha. Den lyssnar inte på "nej" eller "inte". Därför ska man lägga mer fokus på vad man vill ha och mindre på vad man inte vill ha. Prova det. Prova att tänka på något ni vill ha, på något ni vill uppnå. Vad som helst. Något litet, något stort. Tänk på en person ni vill träffa och ägna många stunder under en dag åt att tänka att ni verkligen vill träffa denna. Då gör ni det i sinom tid.
Från universum till Dig: Your wish is my command.

Fnys inte åt det här. Ta det till dig istället. Jag skriver det här för att det kan verkligen förändra människors tillvaro från något negativt till något positivt. Lagen om attraktion fungerar alltid, vare sig du tror på den och förstår den eller inte.
Tror du mig fortfarande inte? Läs boken: The Secret av Rhonda Byrne.

You sexy little thing

blomma, göteborg


 Den här bilden tog jag för några dagar sen.
Jag skrev ett sms till min mamma igår och frågade henne om hon kunde ringa upp. Efter en stund får jag tillbaka: "Vi är på Mallorca älskling". Men vad? Får jag ingen information om när folk lämnar Sverige? Att Michael Jacksons näsa håller på att trilla av, det får jag minsann veta.
 Just nu håller jag på att städa ur rummet på gamla kläder, packar ihop gardiner och jag har plockat ihop överdelen på sängen. Vi flyttar nämligen till Länsmansgården (gör vågen, eller inte) för att mina serber har köpt en ny lägenhet men jag får snällt flytta med dem tills jag hittar eget. Jag vill verkligen bo själv men samtidigt trivs jag här. Och jag behöver hädanefter bara betala halva hyran för att rummet jag ska låna i framtiden är betydligt mycket mindre än det jag har nu. Vi flyttar dock inte förrän sista juni.
Fan vad jag drar in pengar här. Det finns snälla människor. Man måste bara vara snäll själv.

Enjoy life


 Jag och Mattias var på stan igår. Han skulle inhandla ett par nya jeans och ringer experten för att be om smakråd. Självklart, vad gör man inte för sina hederliga vänner? Han hittade det han skulle och byxorna satt superbra på honom. Sen tvingade jag på honom både ett vitt och ett svart linne (ett måste för alla snubbar med snygga överarmar).
 Efter att ha gjort stan drog vi vidare till affären för att kolla upp ett bra substitut till kyckling (eftersom att jag slopar kyckling hädanefter) och jag fann något! Jag studdsade praktiskt taget inne i affären när jag hittade sojaprotein där det står "istället för kyckling" och konsistensen är nästan densamma. Ett bra tips för dem som vill göra gott för stackars djur som råkar ut för multiproduktion och djävulskap av människor.
Vi åkte hem, åt god mat med pitabröd och massor av grönsaker. Sen åkte vi till Dennis & Olga med chips, dip och cola och drog igenom filmen "Changeling" som var riktigt bra.
Mitt i det vimlet ringer min kära pappa (han är ju bara för rolig) och pratar osammanhängande om något och jag säger: "Nej, nu förstår jag inte." Pappa säger: "Nej, inte du heller." Men, jag sa ju just det?
Liksom vanligt när jag hänger med Mattias OCH Olga & Dennis, så skrattade vi hejdlöst i ett par timmar. Jag hade fan kramp i magen när jag kom hem.


clowncunt
Gårdagens outfit. Med lösnaglar och kvast hade jag varit Blåkullas nya ansikte.

Eat a banana


 Jag har ju insett vilka sjuka summor pengar man lägger ut på nikotin och eftersom att jag lagt av med den skiten, så sparar jag in pengar. För dem pengarna har ju nu köpt för det första hela serien "OZ", om ni kommer ihåg den men också Shan "The man" Atci (2 olika dvd) + "The secret"- boken. God självdisciplin gör en rik, fan.
 Till veckan ska jag ta tag i tatueringen som jag länge funderat på. Orchidéblommor, 5 stycken, från nacken ner till skuldran. Folk gör sådant där med popparstjärnor, men jag med världens vackraste blomma. Jag har själv ritat upp en typ, som Jonas (tatueraren) ska få fixa till lite med skuggor och skit.

Måste bara berätta att jag är riktigt jävla nöjd över min arbetssituation. Jag har insett vilka roliga och smarta människor jag omges av. Raffaele sa dessutom häromdagen att alla vi som jobbar där är väldigt orginella och han tyckte att jag passade bra in på den avdelningen. Vi är alla fulla av energi och vi behöver inte träna för att vara slimmade. Vi skrattar!

Nej, nu ska jag fan ner på stan med Mattias <3

D- day


  Det här är en dag där man bör överväga självmord men det slutar alltid med att jag inser att jag säkert skulle misslyckas med även det och tar därför inga risker.
Jag tänkte vara så smidig att cykla bort till Backaplan för att inhandla föda och lite annat. Det är en bit att cykla, så när jag utfört alla ärenden så cyklade jag hem igen och precis när jag började få upp farten så händer något, såklart. Jo, kedjehelvetet hoppade. Jag fortsatte trampa, för jag orkade inte inse den jobbiga situationen som precis har uppstått. Jag hoppar av skiten, slänger den uppochner och är bara allmänt jävla trött på objektiva saker som alltid måste kuka ur och jävlas med mig (dessutom måste jag skylla en del av min aggressivitet på det nikotinbehov jag har men avstår ifrån). Det hela slutar med att jag är svart om fingarna, om än mer irriterad på cykelfan som jag sparkade på också (ja, för det löser ju säkert alla problem). Och vad händer därefter, om det inte börjar regna? Ja, alltså. Jag brydde mig inte om det. Lite vatten får inte mig att se rött. Det har cykeln redan gjort. Ja, jag cyklade inte hem men jag hade ett ben på en trampa medan jag sparkade mig iväg med den andra. Höhö. Jag kom hem relativt fort ändå.
När jag kommer hem börjar Maja babbla om PPM-pensioner, papper om A-kassa som hon ber mig förklara om och NEJ TACK. Inget sånt. Jag ska dricka kaffe i lugn och ro. Ziiiip it!

MATTIAS, VART FAN ÄR DU NÄR JAG BEHÖVER DIG?


Mr Bombastic

Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
2. (Det sägs att 7 nycklar räknas som ett vapen.)

Vilken svordom använder du mest?
Fan, helvete, jävla/jävel.


Äger du en iPod?
Ja, den är värdelös. Synkroniseringsfunktionen är ju pinsamt dålig.


Vilken tid är din väckarklocka inställd på?
08.00.


Hur många resväskor äger du?
Två.


Använder du flip-flops även när det är kallt ute?
Jag kan inte ha flip- flops. Jag har ingen aning om hur man gör för att ta sig fram i dem.


Var köper du dina matvaror ifrån?
Olika. Hälsokost (Life) eller Willys, Ica, Coop osv. Lidl går fetbort.


Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden?
Hellre ta den.


Vilken var den senaste filmen du såg?
Män som hatar kvinnor.


Har några av dina vänner barn?
Ja.


Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa?
En lägenhet.


Har någon någonsin kallat dig lat?
Ja, säkert.


Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare?
Haha, nej.


Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu?
CD? Vad omodernt.


Föredrar du vanlig eller chokladmjölk?
Vanlig.


Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan?
Ja.

När var senast någon stötte på dig?
I fredags.


Vad åt du till middag?
Not there yet.


Använder du huvtröjor?
Ja, det finns ju en anledning till varför jag råkar hamna på killavdelningen på H&M. De har massor av sköna huvtröjor.


Kan du vissla?
Ja. Jag brukar kunna sätta igång hela avdelningen på jobbet att börja vissla. Pensionärsaktivitet alá Bella.

Har du någonsin deltagit i en demonstration?
Nej, konstigt nog har detta undgått mig.


Vem var den sista som ringde dig?
Hillevi.


Vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?
Jag vet fan inte. Något högt så att jag kan skrika att jag vill ner.


Tror du folk pratar bakom ryggen om dig?
Det gör de absolut. De är ju inte mer än folk eller hur? Vem vill inte ha en kaka till kaffet? Jag kan antaga att jag är en av de bättre kakorna också.


Vilket riktnummer befinner du dig i?
031.


Tittade du på tecknat när du var liten?
Ja. Jag växer nog aldrig ifrån gamla hederliga Walt Disney.


Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?
Rätt stort. Backaplan.


Hur många syskon har du?
1.


Är du blyg inför det motsatta könet?
Allt är väl relativt. Lite blyg kan jag allt vara.


Vilken film kan du alla replikerna till?
Tomten är far till alla barnen.


Äger du några band-t-shirts?
Ja.


När flög du senast?
Två år sedan ganska precis.


Hur många stolar står kring ditt köksbord?
5


Läser du för skojs skull?
Ja och för att ta reda på något.


Pratar du några andra språk?
Engelska och lite franska. Sen slängord hit och dit på serbiska.


Diskar du din egen disk?
Ja, den lär ju inte göra sig självt. Jag har utmanat den nämligen.


Har du gråtit offentligt?
Ja.

Har du en stationär dator eller en laptop?
Laptop for the win.


Vilka gör du, önskningar eller planer?

Båda.


Försöker du alltid lära dig nya saker?
Ja. Man har nytta av ALLT man lär sig.


Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar?
En tatuering bör jag skaffa snart.


Tycker du att killen borde bjuda på första dejten?

Jag tycker att det kvittar men om det boostar hans manliga ego, så låt honom pröjsa.


Kan du kasta macka?
Ja.


Har du någonsin varit på Jamaica?
Nej.


Vad har du med dig in på bion?
Gott sällskap, kanske något litet att äta på.

Vem var din favoritlärare?
Hm, det vette fan. Lärare är inte min favorit överlag men jag måste erkänna att oavsett om Göran retade gallfeber på mig, så har han fortfarande lärt mig saker OCH roat mig under många år.


Har du någonsin dejtat någon av en annan ras?
Haha, ja. En sankt Bernard-hund.


Vad har du för väder?
Sol, blåst. Självklart. I´m in Gothenburg.


Skulle du någonsin dejta någon med väldigt mycket tatueringar?
Huvudsaken är att killen inte är en jävla mes. Jag har tröttnat på sådana nu.


Har du en blogg?
Ja, har inte alla utom min pappa det?


Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet?
Bild.


Gillar du att flyga i flygplan?
Det är skönt. Aldrig kan man känna sig så säker som man gör i luften.


Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner?
Humoristisk/livfull.


Har du någonsin blivit attraherad av någon oattraktiv?
Öh, haha. Nu tyckte du allt att du var smart va?


När sov du senast på golvet?
Jag är ingen fattig kosovoalban.

Vilken är din favoritdrink?

Kamikaze.


Gillar du din boendesituation?
Ja, men målet är att bo själv förstås. Jag vill faktiskt flytta utomlands dessutom. Sverige har tappat sin charm.


Vilken är din mammas hemstad?
Östersund.


Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?

Många.


Äter du frukost dagligen?
Ja, självklart.


Är dina dagar fullbokade och stressiga?
Det beror på. Det är alltid något.


Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna?
Ja, eller för att jag fick utbrott och skrek på någon idiot i klassen.


Vilken är din favoritfrukt?
Färsk ananas är gott.


Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?
Nej, inte så noga men ibland.


Hur gammal blir du nästa födelsedag?
22.


Är du petig när det kommer till stavning och grammatik?
Jag kan inte läsa felstavningar. Det kan lika gärna stå på japanska. Särskrivningar är BIG NO NO. Jag ogillar obildade människor.


Tror du på liv på andra planeter?
Liv, ja men inte E.T.


Vem var den sista personen som gjorde dig arg?
Idioterna som dödade kycklingarna på tv igår.


Vad var det senaste du åt?
Chokladbit.


Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta?
Okej, jag förstår mig inte på killar men pallar fan inte brudar. Därför skaffar man en fisk. Den jag har heter Gandhi.


Hur valde dina föräldrar ditt namn?
Inte vet jag. De är väl idioter. Brist på fantasi.


Gillar du senap?
Ja.


Vad säger du till dig själv när allt känns svårt?
Inget varar för evigt. Det löser sig alltid.


Skulle du någonsin hoppa fallskärm?

Mja. Vette fan om jag skulle tordas det. Kanske i ren protest mot något. Om någon pressar mig och säger: "Du törs fan inte!" Då hoppar jag garanterat.


Sover du på sida, mage eller rygg?
Ja, ställningar är som en riktig lördagspåse. Jag sover lite hur som helst. Jag somnar på mage, vänder mig på sidan och vaknar på rygg.


Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv?
Miranda - Sex and the city fast inte riktigt lika bitter.

Har du någonsin köpt något från eBay?
Nej.


Tycker du om att krama folk?
Eh, allt är väl relativt. Jag kramar gärna mina killkompisar. Jag känner mig trygg med dem och blir gärna fysisk med dem men inte på ett sexuellt vis (väldigt viktigt att poängtera detta).


Skulle du säga att du är trendig?

Eh, nej.


Äger du en digitalkamera?
Ja. Jag har tre faktiskt.


Om någon som du inte var intresserad av att dejta bjöd dig på en dejt hur skulle du reagera?
Säga ett blankt och icke övertalbart NEJ.


Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Hör och häpna nu: LARA CRAFT. Det var faktiskt en kille för inte så länge sen som sa det. Jag har ingen aning om vad han hade tagit.


Vilken är din favoritkaraktär i Star Wars?
Star Wars-fans: get a life!


Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det?
Ja. Det är respektlöst.


Vilka böcker, om några har fått dig att gråta?
Jag vet inte men det finns en. Jag vet det.


Tycker du att du är attraktiv?
Ja, men det finns också dagar där jag hellre går i en soppåse.


Vad är du allergisk mot?
Dumma brudar och pollen. Möjligtvis något djur.


Vad har du för åsikt om sex utan känslomässiga förpliktelser?
Casual sex är inte riktigt min kopp te men känslomässiga förpliktelser har jag inga.


Får du dåligt samvete efter du ätit kött?
Ja, allt oftare faktiskt. Jag kan inte rå för att jag blivit mer blödig när det kommer till djur och vårat sätt att behandla dem.


Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat?
Mista Bombastic.


Död är en fröjd för sinnet


 Jag öppnar ett nytt fönster och stänger ett annat.
Det finns EN sak som jag är riktigt trött på och det är trasiga människor. Killar som har fått sitt hjärta krossat av någon brudjävel, sympatiserar med sig själva och ser sig själva dricka "sunda mängder alkohol". Ni tillhör också den svaga sorten. Fan, ta er samman någon jävla gång och gå vidare. Kan EN tjej verkligen göra HELA livet så surt för er, huh?
 Sen har vi tjejer som fått sina hjärtan krossade av samma snubbe flera gånger. Samma kille som belägrar hennes vänninor eller sina egna, ljuger och står i för att sedan komma med ett dussin rosor "utan anledning." Sen har folk mage att tycka att de förtjänar något bättre. Eh, om man är den som kan påverka sin egen vardag så hur fan kommer det sig att ni dras till så mycket skit? Ni väljer ju själva att sitta i den där cirkeln. Och jag börjar tro att ni gillar att sitta i det där hamsterhjulet och springa er trötta.
Tycker ni att ni behandlar er själva som ni förväntar er att andra ska behandla er? Inte det? Nej, men vänta er inte mer av oss då.
Till den här kategorin tillhör förresten förnekelse, lögner och projicering. Inte okej. Attitydproblem har väl aldrig varit särskilt inbjudande.
Jag tänker inte försöka lappa ihop någon. Det får du fan göra på egen hand.

Finns det verkligen någon människa kvar där ute som lik Fenix, reser sig ur askan och går vidare? Jag behöver fan veta det att det finns hopp om mänskligheten. Just nu ser det rätt så kört ut.


Don´t get weird on me


 Jag har börjat på en ny kula, öppnat ett nytt blad i boken och det ska få mig att må ännu bättre. Först och främst; relationer som inte är annat än vänskapliga, är välkomna att stanna hos mig. Relationer utöver den skall inte involveras med mig, nej. "I love you, but I love me more."
 Jag har inte ens sett åt något som innehåller nikotin. Nu tänker jag inte syssla mer med den skiten utan spara pengarna till en resa. Mamma ringde för övrigt i veckan och sa sig ha sparat 4 000 kronor på 3 månader. Så då bestämde hon sig för att beställa en resa till Mallorca, vilket bär i väg nu snart. Öh, ingen ska kalla sig fattig om man lägger pengar på nikotin. Nej, nu får det vara slut med idiotin.
 Att äta kycklingar tänker jag inte mer göra. Videräckelvideos var det som fick min panna att brista och när det kommer till djur blir jag allt mer blödig. Det funkar inte att ha ett sådant sjukt, massivt, politiskt inkorrekt industrisamhälle. Inte för mig i alla fall. Jävla skitfolk som gör så mot djur. Och det här är ändå inte det värsta de har att visa men det här var tillräckligt för mig. Jag kunde inte ens äta min lunch efter det här klippet.
 Jag tänker fortsätta träna stenhårt och nu när jag har min cykel tänker jag fan cykla tills det blir gropar i marken. Jag tänker ta upp min simning igen, veva med armarna så att alla med permanentat hår avskaffar sitt årskort på badhuset och barnen stannar hemma i sandlådan.


JAG ÄR SÅ KÄR


 Det är jag verkligen, i Shan "The man" Atci. Den killen har fått mig att skratta ett par gånger den senaste veckan. Sen är han jävligt charmig och snygg (trots att ett stort "M" tar upp hela överdelen av hans ansikte).
Vad jag undrar är; vart fan tog han vägen? Jag har inte sett eller hört någotning om honom på ett tag.
Kom tillbaka, jag vill gifta mig!


The circle of life


 Jag börjar få kalla fötter. Jag vet egentligen inte varför. Feedback får jag, men kanske är det inte den feedback jag behöver eller vill ha. Jag känner mig inte triggad, energisk.. Jag känner hela tiden att det kvittar. Mitt intresse har inte svalnat men det känns som att det jag såg var det jag fick av det som fanns. Var god rätta mig om jag har fel. Just give me somethin'.

Dagen jag upplevde igår var minst sagt energisk. Det är inte sällan jag känner mig positiv och glad men det är inte alltför ofta som jag känner att fötterna nästan reser sig från marken och jag svävar av energi. Inte energisk som i ADHD utan glädjespridare. Och jag har min vän Fia att tacka mycket för. Henne och Arts performing school som framförde en otrolig jävla energi som var utan dess like. Herregud. Hur kan en grupp människor sprida så mycket glädje? Jag rös när de sjöng inne i Nordstan, jag rös när de stod där som en samlad trupp och bara sjöng skiten ur alla. Den föreställningen ska jag och Fia gå på nästa helg.

Voici ma famille


 Jag försöker vara kreativ, jag försöker komma på nya roliga sätt att rita men det slutar alltid med att bilderna blir halvfärdiga för att jag inte riktigt lyckas. Jag ger upp i ett misslyckande. Istället för att sabotera hela bilden gör jag en ny och en ny och en ny.
Jag tänkte lägga upp en bild på syrran, som är halvfärdig så hennes hår ser ut som sjögräs men nu vet vi alla hur hon skulle se ut om hon verkligen hade det. Jag kanske ska göra henne till en seriefigur. Typ Ariel- den lilla sjöjungfrun eller något annat roligt.
Sen försökte jag mig på en ny bild på pappa. Jag ritade en bild på honom förut som jag la upp men det var i profil och han blev förbannad för att jag inte förfinade den. Den här lär inte vara bättre. Han ser jättearg ut men det är för att jag har skuggat väldigt dåligt. Så vad är det jag försöker bevisa med att lägga upp halvfärdiga bilder jag kluddat? Jo, mina framsteg när de väl kommer.

syrran

Nionde himlen


 I all hast, trots krypande huvudvärk och någon form av seghet, fick jag för mig att cykla. Efter veckor av tjat på pappa att han ska skicka hit cykeln tyckte jag själv att det kanske var dags att unyttja cykelfan även om det finns en liten bubbla på bakdäcket. Min tanke var att det får bära eller brista.
Så, jag cyklade bort till Weiselgren och köpte oliver, fetaost, tomater och massa annat gott som jag kan stoppa i mig så här på kvällningen när jag inte haft lust att äta en riktig middag. Det var inte meningen att jag skulle handla så mycket men det blev en hel påse och eftersom att jag är en liten ekologisk tönt köpte jag en papppåse som alltid och den fick precis plats i cykelkorgen.
När jag cyklade hem sen märkte jag hur vingligt det blev i all motvind och djävulskap. Det slog mig att jag på den ganska stora cykeln med en om än större papppåse i cykelkorgen fick mig att se ut som Elliot när han skjutsade E.T. Jag åtminstone kände mig som så. Jag vinglade ända hem och det tog ungefär en kvart.
Det kändes änna gött att ha cyklat av sig lite energi. Nu är det dags att sova och ta igen sig efter allt slit på jobbet.

God natt på mig och på alla som tycker har gjort sig förtjänt av det.

Catch me if you can


 Nice try, psychobitch. Allt för att du är så ägd. Alla vet redan. Alla har redan hunnit läsa. Du har redan gjort bort dig. Och jag gottar mig i det. Men bloggen stannar i mina ägor.

Jag har för övrigt haft en riktigt bra dag på jobbet. Min kära kollega var på bra humör och likaså alla vårdtagare. En dag där vi alla bara har skrattat. Jag fick en gubbe att skratta så att han blev blå. Till slut var jag tvungen att hejda honom och be honom andas.
Tanken var också att jag och Maja skulle sticka iväg och simma men efter gårdagens träningspass är jag öm utan dess like på framsidan av kroppen. Jag blir glad så länge jag orkar lyfta gaffeln och äta utan smärtstillande.
Så jag tänker inte göra någonting, mer än att ligga och bara slöa, läsa klart ett par böcker osv.

clowncunt

Under skolåren

clowncunt
Första året i gymnasiet. Dvs 2003/2004

clowncunt

Andra året. 2004/2005. Vill påpeka att jag var sjukt bitter på fotokärringen för att hon tvingade mig att sitta ner. Sen säger hon: "Isabelle, kolla hit och le." Helvete heller!

clowncunt

Tredje året 2005/2006.

Shit man. Det hände en del under de där åren. Det där jävla håret från andra året vill jag ha. Nu!

Earth Hour


 Igår var jag på miljöutbildning. Jävligt intressant. Det är ingen slump att jag är miljöombud på jobbet. Det här intresserar mig även privat. Klart som fan att man ska källsortera, spara på energi och köpa ekologiskt i den mån man kan.
Det var något som gjorde mig skogstokig när jag läste om reslutaten från Göteborgs stad under Earth Hour, där det hade gått plus, minus, noll bara för att hälften av alla jävla människor valde att i ren protest och omogenhet tända upp allt de hade där hemma medan andra var flitiga och släkte skiten I EN TIMME för världen. De tänkte ju inte på att de kunde spara några slantar.
Visste ni att ozonlaget håller på att förbättras? Så är det i alla fall. Tack vare alla insatser, börjar naturen ta om sig men det kommer att ta många år innan det blir klara förbättringar.
Allvarligt talat, är det någon som njuter av den här dåliga luften och det förrädiska vädret? Sol, regn och snö omvartannat.
OCH, plast som inte är av en förpackning, dvs att det inte finns någon information på själva produkten som t ex en leksaksbil i plast ska ner i vanliga hushållssopor och INTE till plastsortering.
Nej, PEPP för världen och miljön!

Det här kan komma att roa ALLA


 Åtminstone alla som hängt med i bloggen.
Det hela handlar om den "anonyma" perSSonen. (Jag visade mig vara smartare ändå, tydligen.)
Hon är född -88, gick omvårdnadsprogrammet (fattiga undersköterska eller vårdbiträde för den som inte gick klart skolan, haha) och trots sitt labila tillstånd sitter hon med ett barn där hemma. När hon sa att hon känt mig sen 2002, så handlade det hela om att jag och mina dåvarande kompisar ringde henne varpå hon vrålar i luren att hon aldrig skulle kunna ta in en "vit" i sitt hus. Där uppdagades rasist- härjeriet MEN jag var ju inte den som kläckte ur mig något rasistiskt. Nej, she did. Dessutom är hon ju tillsammans med en "vit" kille, en av mina gamla vänner.
Vad jag undrar är: varför hon låtsas stava så dåligt? Okej, kanske är det så att hon inte behärskar språket så bra som hon önskade men ändå har jag hamnat på hennes blogg någon gång då och då, där hon stavar något bättre. Allt för att vilseleda mig men det hela slog mig när jag kom på att det finns bara en röd tråd som leder mig till Rättvik. Det kallas IP-nummer. Sen försade du dig ganska fett på många andra punkter. Du har ju trots allt sagt mer om dig själv än om mig.
Är de det här du kallar för kurrage, Jasmine?
Mitt tips till dig, öppet och hjärtligt: Du bör söka upp en läkare.


clowncunt

Någon förföljde mig #2


 Det verkar som att dramatiken med kvinnan som förföljde mig för en tid sedan, får en uppföljare. I morse gick jag till jobbet vid 6.15 och passerar ett villaområde i vanlig ordning. När jag först såg en farbror med en hund, fick jag den här väldigt obehagliga känslan i kroppen. Efter det började jag titta runt och granskade dem som gick förbi mig.
Precis i det här villa området finns en liten korsning där det stod någon på cykel och inväntade något. "Ah, det är hon" tänkte jag för mig själv på skämt. Ju närmare jag kom föremålet, insåg jag att jag fått en fullpott på min gissning. Där står människan lutad mot cykeln och tittar på mig. Nej, hon tittar inte. Hon betraktar mig och så snart jag var bara några meter ifrån henne, började hon cykla runt och vidare nerför en backe när hon vände sig om och mumlade/skrek något åt mig (fortfarande var hon väldigt nära mig). Där slutar det roliga.
Hon visste alltså att jag skulle komma. Hur hon nu kunde veta det. Jag spelar dum och fortsätter lunka på i vanlig ordning men fortsättningsvis verkar det som att jag får knyta nävarna på riktigt. Nu börjar jag tröttna på henne. Det förvånar mig ICKE om hon står utanför min dörr någon dag. Låt se hur länge det dröjer innan jag får fullpott på den också.
Fan, jag som är så duktig på att träffa rätt helt plötsligt.. Varför denna otur i spel?


Min svaga länk, mitt kall.


 Jag tittade nyss på ett program om psykopater på tv4 fakta. Jag var bänkad, ta mig tusan. Alla frågor man ställer sig:

- Hur ter sig en psykopat?
- Hur vet man att man har en psykopat i sin närhet?
- Kan de friskförklaras?
- Varför blir de psykopater?

Alla dessa frågor kunde besvaras så gott det gick. Forskningen går framåt men man vet fortfarande väldigt lite, för att en psykopat vill aldrig erkänna att han är det. Det finns utmärkande drag, som symtom på en sjukdom men det är svårt att fastställa en diagnos. Den centrala delen i psykopati är brist på empati.
Så, hur vet man att man har en psykopat i sin närhet? Ett: om någonting verkar för bra för att vara sant, så är det ofta det. De är manipulativa och kommer inte sällan med komplimanger eller tycks veta vad de pratar om.
Om någon pratar väldigt intensivt om hur de mår, t ex om ångest, nedstämdhet eller liknande och det låter som att de verkligen mår dåligt så kan det också vara ett tecken på att de snackar omkull en. I alla fall om karaktären överlag verkar ha ett bra liv, så som god ekonomi, utseende, chargång osv. Att de känslor de pratar om inte riktigt passar till karaktären eller om känslorna låter för intensiva. De saknar ofta djup.

Det här är ett ämne jag verkligen vill studera och vara med att forska om. Det är min dröm. Seriemördare är också intressanta men jag fascineras mer av framgångsrika psykopater som Patrick Bateman i "American psycho". När de utåt inte passar in i en kriminell vardag, utan tycks ha silverskeden i munnen och glorian på huvudet. Vad döljer sig under glorian? DET vill jag ta reda på. Jag vill sitta inuti en psykopats huvud och höra vad som sägs.
Alla psykopater är inte kallblodiga mördare.
Därför är det också intressant när man pratar om att ögonen är själens spegel. För att om man är "själslös", hur ser det ut då? Eller den klassiska: Munnen ler men inte ögonen.


patrick bateman, clowncunt

Trams

Följ min blogg med bloglovin

Jag sorterar kläder. Fan ta mig som inte bor i skogen med Skräp-Maja. Så mycket bråte det finns här och jag klagar på att jag knappt får plats. Mycket märkligt.

Det är jag mot världen


 Jag gjorde om min header återigen och den här speglar vem jag är. Den innan var mest snygg och ingenting annat. Förgående header hade sin poäng (the secrets you tell will travel back to you. you are a vicitim of your own crime) och jag ser livet på det sättet men i tanke på vilken attityd min blogg har och hur mycket jag blottar strupen kanske den underrubriken inte passar in just här.
Nu utmanar jag bara resten av världen, att antingen fånga mig eller lämna mig i fred. Do whatever you like.

Många låter strömmen föra dem fram men jag simmar tills jag drunknar.


The True Kalle Anka Moment


 Jag jobbade dag igår och slutade lyckligtvis vid två-tiden. Innan jag gick ut, kollade jag in vädret och det såg mulet ut men det regnade inte och jag kunde skymta solen någonstans. Så när jag gick ut började det såklart spöregna. Mer och mer ju längre jag gick, desto blötare blev jag. Jag har ca 20 minuter hem att gå. Jag går alltid. När jag kommer hem sen var det bara att slänga av sig kläderna och hoppa in i duschen. Jag tittade ut på det vidirga vädret en gång till och VADAN detta? Solhelvetet visade sig och det regnade inte. Självklart. Jag hade ju redan hunnit hem.
 Hur hyperaktiv kan man vara? Jag blev upp klockan 8.00 i morse för att tvätta. Nu har jag redan hunnit städa hela tvättstugan och sitter här en jävla lördagmorgon och har ingen aning om vad jag ska göra framtills att Fia hör av sig (Törnrosa, som sover i hundra år). Pilla navelludd, "picka på en fimp"..

Jag och Maja hade en underlig diskussion igår. Vi pratade om misshandel i ett förhållande. Vi båda var överens om en sak:. En man kan slå mig fördärvad och jag ska kräla på golvet men efter det, somna om du vågar.. Höja handen mot mig kan du bara göra en gång.

Män som hatar kvinnor


 En film man inte lämnas oberörd. Den var två och en halvtimme lång. Vanligtvis brukar en sådan film hinna döda mig men den här var perfekt ända in i eftertexten. Jag blev aldrig uttråkad och jag tipsar alla som inte har sett, att göra det! En jävligt bra film och den blev inte sämre för att den otroligt snygga Naomi Rapace var med. Gosh, om hon hade kuk ändå..

Lustigt nog gick jag på stan timmarna innan jag och Fia var på bio. Jag vandrade in på Gina tricot och köpte ett linne, då händer det som jag bara vill att alla expediter och allt vad servicefolk innebär ska låta bli med: fråga mig om jag vill avrunda summan med en krona extra att skänka till Rädda Barnen. Varför är det så hemskt? Jo, för att om jag säger "nej" framstår jag som snål och säger jag "ja" går jag emot alla mina principer. Jag litar inte på en enda bössa när det kommer till goda gärningar. Jag ger mig fan på att pengarna hamnar i djupa, giriga fickor och DET har jag inte lust att bidra med. Ska jag hjälpa världen, ska jag göra det helt på egen hand där jag själv är vittnet till vart pengarna tar vägen. Nu var inte en krona mycket att tjaffsa om men om alla skulle tänka så, skulle de giriga fickorna bli djupare, tror jag. Sen kan man tycka att om jag ska tro så jävla mycket, kan jag lika gärna gå i kloster men icke! Jag ska se varenda krona som varje god människa har skänkt, i handen på den fattiga stackare man tänkte på när man bidrog.

Det var det.

Oh boy, oh boy


 Min plan för idag lyder följande: åka ner till stan inom en snar framtid, dvs innan klockan 10.00 och hämta min cykel som min kära far har varit så snäll och skickat ifrån Orsa. Sen sätta arslet på cykeln och cykla hem den till Tuve. Det kommer ta mig hundra år innan jag är framme. Kanske är jag vältränad, vilsen eller överkörd men jag ska iallafall pröva. Not much of a choice egentligen. Bussarna tillåter inte cyklar, så what to do?
Runt 16-tiden ska jag möta upp min vapendragare Sofia, gå på "Män som hatar kvinnor" (jag vet, vi är väldigt efter). Sen är det bara att låta kroppen hämta sig.

Och apropå otålighet.. Jag och Charmlie försöker sätta ihop en ny dejt här och det kan komma att ske först i JUNI. Jag hinner gå i pension innan det. DET är kruxet när man bor på olika ställen, jobbar varannan helg och den andra har kids. Men den som väntar på något gott, som man brukar säga.


bela wesström, clowncunt
Jävligt charmerande bild i tanke på vart jag befinner mig..
Jag hade lika gärna kunnat sitta ner och göra min behov när jag ändå var igång.

Den som bor i en storstad får smaka på livet


 Det kanske rent av blir en lunch med Robin (http://robinsoderlund.se/) på onsdag. Han ska tydligen vara i Göteborg från Mora. Det känns alltid bra att kunna träffa folk man kan te sig till på ett annat sätt. Ja, mer grundligt. Vi kan referera till samma människor, samma platser och bla bla. Jag hoppas att den blir av bara men det gör den väl (?)

Från det ena till det andra..
Annars har Charlie (den sk Bob, för att inte förvirra någon stackars jävel därute) spexat till det hela med att skicka en bild på sig själv. Nog är han snygg alltid. Det råder inga tvivel om den saken.
Och vem har sagt att man inte kan "ses" bara för att han är i hufvudstaden och jag i den förvuxna småstaden? Tacka vet jag mobiltelefoner!

Förresten, ostlusten och förälskelsen:
 
CASTELLO BLUE

Ost har blivit min nya svaghet. Jag äter allt från gorgonzola, brie, prästost till småost. ALLT vad ost heter. Den enda anledningen till varför jag inte kan bi vegan.
Det kittlas ta mig fan dödsskönt i kistan.

Gött mos änna


 Apropå psykfall, så stötte jag på den galna kvinnan i söndags som förföljde mig för ett tag sen. Hon är fortfarande helt övertygad om att jag står utanför hennes hus om dagarna och väntar på att få attackera henne. Jag undrar vad det är jag utsöndrar som drar till sig så mycket sjuka människor. Stalkers liksom. Det kryllar av dem.
Jag har beundrare både i Mora/Orsa och Göteborg. Det är underbart! 
Jag måste bara tillägga en sak: att folk ifrån Mora/Orsa tycker illa om mig är inget jag är omedveten om och jag brydde mig inte när jag gick i lågstadiet, mellanstadiet eller gymnasiet. Allra minst bryr jag mig idag. Det är trots allt något jag valt själv. Jag har själv valt att inte tycka om alla och stå för det. Det innebär också att jag räknar med att folk inte gillar mig and guess what? I´m fine with it. Låt se när jag kommer och hälsar på snart.  
Psykisk terror fungerar inte på mig men du får gärna försöka lite till. Jag är ju faktiskt så barnslig att jag tycker att det här är lite roligt. Lite pirrigt sådär. Fast det tycker alla som hänger med i bloggen. Alla vill veta VEM som är så rabiat, så det är inte bara mig du underhåller.
Ärligt talat, jag tvivlar starkt på att du ens någonsin har umgåtts med mig och har du det, så var det i en väldigt kort vända. Jag märker att du inte har något konkret att komma med. Möjligtvis att du gått i en parellklass i omvårdnadshuset men närmare kompisar har du och jag aldrig varit. Så hemlig är du inte.

Imorgon är det sista kvällen, sen är jag ledig. Därefter ska jag hänga med Fia. Vi hade tänkt gå på Män som hatar kvinnor, vilket vi planerat att göra i flera månader nu men vi tänkte se den på BIO innan den kommer ut på DVD. Resten av helgen hade jag också tänkt ägna med Fia. Gött mos änna.

Docendo discimus


 Jag har äntligen börjat få "lesbian"-stämpeln borttvättad. Åtminstone har påståenden minskat även om det fortfarande existerar i något hörn hos en vanlig svennebanan som inte fattar vinken att även om jag är född på 80-talet, upplevt 2000-talets innegrej att vara bisexuell under tonåren så är jag inte det minsta intresserad av att hålla en tjej i ena handen medan jag klämmer på pattarna med den andra. 
Ändå frågade en jag jobbar med här för ett tag sen om jag dejtade någon och sa: "Dejtar du någon kille.. eller tjej?" Kom igen, vad har folk för belägg för sådana där uttryck? Putar det ut från framsidan av byxorna eller är det bara för att jag uttryckligen säger att en tjej är snygg? Jag blir inte till mig i trosorna för det. Jag är attraherad av män, inte av den anledningen för att de ser ut som en fyrkant med något hängandes i luften mitt i allt utan för att de dels saknar något jag inte vill ha hängandes i ansiktet; slaskpattar som kan kväva mig när som helst och inte heller återkommande PMS-beteenden där man måste ducka för fat & vaser som kastas i ett litet hormonraseri. Det ligger mig nära i naturen att älska män och hata kvinnor. Inte för att hyckla, utan för att jag råkade vara byggd så. Har ni något att tillägga får ni återgå till de som tillverkade mig. Allt som gått snett är deras fel. (skämtåsido).
 Det här har fått mig att inse att hur mycket jag än försöker kompensera mitt kanske inte alltid så kvinnliga beteende med rosa prylar, överdrivna intresse för smink och diverse ytligheter, så kommer folk fortfarande ha sina tvivel om MIN sexuella läggning för att jag törs äta annat än en sallad på en dejt, tala klarspråk och svära allt fan jag bara kan.
Det är sista gången jag nämner det här. Jag gör det visst lite för ofta men jag tycker bara att det är nästan underbart att folk är så förbenat trånga i skjortan. Att de inte kvävs..

kort hår, bela
Jag har inte ens kort hår längre.. Jag som trodde att det berodde på det, men icke.

Sova kan du göra när du dör


 Jag har varit så sprudlande glad hela veckan och så full i energi att jag igår var i total koma. Någon gång måste bilen vila efter att ha gått på högvarv under en längre tid men Bob fixar de här batterierna.

I veckan har jag köpt för det första en gigantisk jätteväska ifrån Indiska, sen också två par ballerinaskor; ett par ljusrosa och ett par svarta. Också en väldigt rosa liten handväska som tvingar mig att hejda mig när det gäller packning. Det handlar inte om att jag är dålig på att packa eller bara måste se ut som en jävla scout som måste tänka på "vad som kan vara bra att ha", för i den här jävla väskan får det med nöd och näppe plats en 50 cl ölburk (vilket aldrig kommer att hamna i den väskan ändå). I en handväska har man det allra nödvändigaste och inte packning i beredskap för krig eller flykt. Jag menar, vem fan har tvål (smart förpackat) i väskan förutom jag, tillsammans med panodil, kvinnoresurser och annat bråte som bara lägger som en Mohammed Ali på axeln och ger smärtor, som dessutom aldrig kommer till användning. Helt onödigt. Bra att jag insett det men inte fan kommer jag att tömma väskan på bråte ändå. Mohaha. Vilken idiot är man?

väska


tvål

ballerinaskor från indiska 2009


Livets krydda; vänner


 Vilket pådrag det var på stan igår. Det vimlade av ridande poliser och sirener, fulla brudar i för korta kjolar (ey, ta med dig där bävern tillbaka till skogen) och fulla snubbar som sitter och upprepar samma läte: "Wooooowow". Det var knappt så att vi kom in i spårvagnen och när vi väl gjorde det skrek föraren någonting om att de inte kan åka förrän några klivit av. Man står så tätt intill människor att man kan känna deras lemmar. Obehagligt.
 Dessutom var det så fullpackat på alla restauranger att vi nästan övervägade att börja tugga på alla björkar som börjat blomma men till slut hittade vi ett ställe där vi satte oss ner. Där beställde vi mat och fick maten först EN timme senare. Jag sa till Mattias att jag fan kör en springnota på riktigt och drar till Sibylla (vid det här laget var jag nästan utsvulten). Servitörerna kom och bad om ursäkt för att maten tog sådan tid och bjöd alla på gratis dryck. Jag ville bara ha vatten, så därför bjussade de mig på en efterätt. Hur gott som helst och i slutändan var det fan värt att vänta känner jag.
Vi skulle egentligen ha bowlat men maten tog sådan tid att vi ringde återbud. Det var nog inte meningen att vi skulle bowla. Lika bra det det. Jag orkar inte inse hur jävla kass jag är på det.
 Så vi gick till en pub istället. Jävligt intressant ställe. På pubar möter man alla mystiska snubbar.
Det kom en snubbe och sa att jag hade unika, söta skor på mig (gröna ballerinadojjor), varpå jag säger att han gärna får låna dem om han vill. "Ah, men jag får nog inte på mig dem." Jo då. Vi kan hugga av dig tårna, så blir det nog bra men det finns dessvärre ingen returrätt på dem. Sådant där kastar man ju ur sig enbart när man är trött, vilket jag var.

Bela, clowncunt

Mattias, clowncunthål
I det här hålet råkade jag stoppa foten när vi satt och åt..

In god we trust, others pay cash
sex
Den här bilden infann sig på tjejtoan. Mycket intressant.

RSS 2.0