Andra avenyn


 Vi grillade igår. Det var gemytligt. Det var Fia, hennes snubbe och några av hans vänner. Fulla av energi och sommarglädje var vi allihopa.
Efter det drog vi ut på krogen, där den oförutsedda företeelsen tedde sig men innan det var allt bra.
Jag dansade häcken av mig med någon snubbe som var ifrån *trumvirvel* Stockholm! Han var lustig. Hela kvällen sa han: "Dansa på varje trappsteg! Alla som inte dansar är en våldtäktsman."
 Ja, en astrevlig kväll på ett ställe som egentligen kräver att man är 25 bast men eftersom att både jag och Fia kopplade på charmen, gled in med ett par andra snubbar som hade åldern inne, var vi inte annat än välkomna. Nykter som alltid kommer jag ihåg allt i minsta detalj. Med närmare eftertanke inser jag hur trevligt jag hade.
Ja, sen upptäckte vi att jag var både utan väska och jacka för att någon hade stulit min bricka till garderoben (jag hade koll på brickan hela tiden och under tio minuter/en kvart på sin höjd, gick nått snett). Det var så mycket folk där inne att jag knappt såg dem. Så om en jävla tattare stoppar handen i fickorna på mig tror jag väl att det bara är någon som vill kladda. Jag rusade förstås ut i panik från det här stället och lämnade snubben (och hans gäng) som vi hängt med hela kvällen. Men så ångrade jag mig, så jag gick tillbaka och hittade honom. Jag var ju tvungen att tacka för dansen åtminstone. Det vore oförskämt annars. Han rusade runt på hela bygget som pippi på E för att kunna lämna sitt telefonnummer till mig (så orginellt..), så det förklarade sifferkoden på min arm jag försökte tyda i morse.
Nej, trots allt var kvällen jävligt bra bara.
Tack Fia för allt. Jag undrar vad FAN jag hade gjort utan dig. Tack <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0