Det här kan komma att roa ALLA


 Åtminstone alla som hängt med i bloggen.
Det hela handlar om den "anonyma" perSSonen. (Jag visade mig vara smartare ändå, tydligen.)
Hon är född -88, gick omvårdnadsprogrammet (fattiga undersköterska eller vårdbiträde för den som inte gick klart skolan, haha) och trots sitt labila tillstånd sitter hon med ett barn där hemma. När hon sa att hon känt mig sen 2002, så handlade det hela om att jag och mina dåvarande kompisar ringde henne varpå hon vrålar i luren att hon aldrig skulle kunna ta in en "vit" i sitt hus. Där uppdagades rasist- härjeriet MEN jag var ju inte den som kläckte ur mig något rasistiskt. Nej, she did. Dessutom är hon ju tillsammans med en "vit" kille, en av mina gamla vänner.
Vad jag undrar är: varför hon låtsas stava så dåligt? Okej, kanske är det så att hon inte behärskar språket så bra som hon önskade men ändå har jag hamnat på hennes blogg någon gång då och då, där hon stavar något bättre. Allt för att vilseleda mig men det hela slog mig när jag kom på att det finns bara en röd tråd som leder mig till Rättvik. Det kallas IP-nummer. Sen försade du dig ganska fett på många andra punkter. Du har ju trots allt sagt mer om dig själv än om mig.
Är de det här du kallar för kurrage, Jasmine?
Mitt tips till dig, öppet och hjärtligt: Du bör söka upp en läkare.


clowncunt

Kommentarer
Postat av: yasmine

varför skriver du om mig i din blogg?

du ljuger ju bara en massa saker! inte gick klart skolan?? jag har slutbetyg lilla du. Jag är undersköterska.. och det där om vit person i mitt hus? haha det bodde en vit person i mitt hus. snälla du.. min mamma är svensk. jag vet inte vad ditt problem är men nått är det ju iallafall. dina då varande kompisar blev ju anmälda för trakasserier mm om du inte kommer ihåg det eftersom att dom var rasister. skriv inte om mig eller mitt barn i din blogg. hur kan du sjunka så lågt att du tar upp ett barn?? stackars dig säger jag bara. har kopierat allt du skrivit iallafall.

2009-05-11 @ 23:18:07
URL: http://Oktob3r.blogspot.com
Postat av: Jonas

shit bellade står ÄGD i hennes panna just nu:)

2009-05-12 @ 10:05:09
Postat av: Jasmine

har du nått mobil nummer? skulle väldigt gärna vilja prata med dig höra vad det är du håller på med.

2009-05-12 @ 10:27:40
URL: http://www.Oktob3r.blogspot.com
Postat av: Sandra

:D

2009-05-12 @ 11:05:15
URL: http://sounpretty.blogg.se/
Postat av: Jasmine

är du så feg att du inte ens vågar prata med mig personligen? du har ju stora problem när du bara går och anklagar folk, jag har läst din blogg och jag är ju inte den första du har anklagat, linda bla..

2009-05-12 @ 12:11:45
URL: http://www.Oktob3r.blogspot.com
Postat av: Jasmine

försökte nå dig på jobbet, men du hade ju precis gått hem och jobbar inte förens på torsdag igen. vill ju gärna prata med dig.

2009-05-12 @ 12:39:44
URL: http://www.Oktob3r.blogspot.com
Postat av: Hillevi

Hahaha XD

2009-05-13 @ 13:47:13
URL: http://unnecessaryname.blogg.se/
Postat av: Söderlund

Haha!

Jag åkte bil med Sandra från Stockholm till Dalarna i dag. Fick höra om den här storyn och jag fick ur mig en hel del goda skratt!Vissa har helt enkelt inte alla chips i påsen som även ligger i hissen som onekligen inte går ända upp om man säger så :) Vi kan plocka med att det inte är plogat ända fram också medan vi ändå håller på. Haha!Så bra Bella!! <3 Det står verkligen "ägd" i pannan på henne, som någon här tidigare skrev. Klockrent!

2009-05-15 @ 03:17:20
URL: http://robinsoderlund.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0