Död är en fröjd för sinnet


 Jag öppnar ett nytt fönster och stänger ett annat.
Det finns EN sak som jag är riktigt trött på och det är trasiga människor. Killar som har fått sitt hjärta krossat av någon brudjävel, sympatiserar med sig själva och ser sig själva dricka "sunda mängder alkohol". Ni tillhör också den svaga sorten. Fan, ta er samman någon jävla gång och gå vidare. Kan EN tjej verkligen göra HELA livet så surt för er, huh?
 Sen har vi tjejer som fått sina hjärtan krossade av samma snubbe flera gånger. Samma kille som belägrar hennes vänninor eller sina egna, ljuger och står i för att sedan komma med ett dussin rosor "utan anledning." Sen har folk mage att tycka att de förtjänar något bättre. Eh, om man är den som kan påverka sin egen vardag så hur fan kommer det sig att ni dras till så mycket skit? Ni väljer ju själva att sitta i den där cirkeln. Och jag börjar tro att ni gillar att sitta i det där hamsterhjulet och springa er trötta.
Tycker ni att ni behandlar er själva som ni förväntar er att andra ska behandla er? Inte det? Nej, men vänta er inte mer av oss då.
Till den här kategorin tillhör förresten förnekelse, lögner och projicering. Inte okej. Attitydproblem har väl aldrig varit särskilt inbjudande.
Jag tänker inte försöka lappa ihop någon. Det får du fan göra på egen hand.

Finns det verkligen någon människa kvar där ute som lik Fenix, reser sig ur askan och går vidare? Jag behöver fan veta det att det finns hopp om mänskligheten. Just nu ser det rätt så kört ut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0