Don´t get weird on me


 Jag har börjat på en ny kula, öppnat ett nytt blad i boken och det ska få mig att må ännu bättre. Först och främst; relationer som inte är annat än vänskapliga, är välkomna att stanna hos mig. Relationer utöver den skall inte involveras med mig, nej. "I love you, but I love me more."
 Jag har inte ens sett åt något som innehåller nikotin. Nu tänker jag inte syssla mer med den skiten utan spara pengarna till en resa. Mamma ringde för övrigt i veckan och sa sig ha sparat 4 000 kronor på 3 månader. Så då bestämde hon sig för att beställa en resa till Mallorca, vilket bär i väg nu snart. Öh, ingen ska kalla sig fattig om man lägger pengar på nikotin. Nej, nu får det vara slut med idiotin.
 Att äta kycklingar tänker jag inte mer göra. Videräckelvideos var det som fick min panna att brista och när det kommer till djur blir jag allt mer blödig. Det funkar inte att ha ett sådant sjukt, massivt, politiskt inkorrekt industrisamhälle. Inte för mig i alla fall. Jävla skitfolk som gör så mot djur. Och det här är ändå inte det värsta de har att visa men det här var tillräckligt för mig. Jag kunde inte ens äta min lunch efter det här klippet.
 Jag tänker fortsätta träna stenhårt och nu när jag har min cykel tänker jag fan cykla tills det blir gropar i marken. Jag tänker ta upp min simning igen, veva med armarna så att alla med permanentat hår avskaffar sitt årskort på badhuset och barnen stannar hemma i sandlådan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0