Earth Hour


 Igår var jag på miljöutbildning. Jävligt intressant. Det är ingen slump att jag är miljöombud på jobbet. Det här intresserar mig även privat. Klart som fan att man ska källsortera, spara på energi och köpa ekologiskt i den mån man kan.
Det var något som gjorde mig skogstokig när jag läste om reslutaten från Göteborgs stad under Earth Hour, där det hade gått plus, minus, noll bara för att hälften av alla jävla människor valde att i ren protest och omogenhet tända upp allt de hade där hemma medan andra var flitiga och släkte skiten I EN TIMME för världen. De tänkte ju inte på att de kunde spara några slantar.
Visste ni att ozonlaget håller på att förbättras? Så är det i alla fall. Tack vare alla insatser, börjar naturen ta om sig men det kommer att ta många år innan det blir klara förbättringar.
Allvarligt talat, är det någon som njuter av den här dåliga luften och det förrädiska vädret? Sol, regn och snö omvartannat.
OCH, plast som inte är av en förpackning, dvs att det inte finns någon information på själva produkten som t ex en leksaksbil i plast ska ner i vanliga hushållssopor och INTE till plastsortering.
Nej, PEPP för världen och miljön!

Kommentarer
Postat av: grisN

Haha fan vad sjukt XD vad bra det hade varit om det var sant, fast håret var ljust ^^

Hur är läget med dig nu för tiden då?

2009-05-13 @ 22:05:30
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: Anonym

bristningar på pattarna?? hahaha so what?? det brukar se ut så när man har fått barn..

du kan ju inte ens hålla din killes penis i dina trosor, den brukade ju vandra runt till andras trosor.

2009-05-16 @ 20:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0