Love for you, love for me


 Väderprognosen lovade mig sol hela helgen! Då ska jag minsann ta fram brännbollsträet, bollen och min starka sida att kunna slå bollen till Jokkasjärvi, så att mina motspelare har något att göra medan jag springer några varv runt konerna. Jag och Fia har planerat att locka ihop ett gäng folk, från alla håll och kanter (alla är välkomna!), grilla och sen lira boll.
Ja, om inte annat kan vi grilla oss själva i det fina vädret. Sol och härliga dagar!

Idag fick jag uppleva något utan dess like. Jag går på stan och möter 5-6 mörkhyade snubbar i baggy- jeans och stora hoodies. Riktiga coolingar med säkert en dase hängandes vid knäna. 
Jag höll tag om väskan med höger arm och tänkte väl på något som gjorde mig glad och log. Helt i mina egna tankar var jag, tills jag blev avbruten av en av snubbarna som greppade tag om min arm OCH min ena patte och säger: "Eyy, how you doin'?" Woooooaaah! brast jag ut och trippade vidare som Flinta när han bowlar. Jävla sätt det där att bara rycka tag i folk sådär och speciellt i mig som inte alls uppskattar närhet från okända människor. Jag tror att jag rodnade.. Det kändes.. Öh. Weird. Jag hann inte ens reagera och nita honom. Åh andra sidan, ville han klämma kunde han väl ha sagt det på en gång istället för att överaska mig sådär.
 Sen träffade jag på Snurre Sprätt också, dvs en tant jag aldrig träffat förr som var en av de lustigaste människorna jag träffat. Hon tvingade mig att hålla i hennes hund medan hon provade jackor på Carlings. Sen frågade hon om jag var i från Dalarna. Ja, det är jag. "Jag har bott i Orsa", säger hon. Oh, really? Hon babblade på om allt möjligt. Jävla käck tant det där. Vilken pensionär handlar kläder på Carlings liksom? Ja, hon uppenbarligen. Men hon får en plats i mitt hjärta. Hon var söt.

Kommentarer
Postat av: Sandra Johansson

Haha! Fan vad du lyckas stöta på skumma människor hela tiden. :P

2009-05-29 @ 08:31:10
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: hannah

"trippade vidare som flinta när han bowlar".. HAHAHA! :D

2009-05-29 @ 10:03:48
URL: http://snittan.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Det är nog för att det inte är så många som läser som jag är lite mer personligare.. Eller du kanske menar den stela looken? :P

2009-05-29 @ 10:19:51
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Jag kan ju inte ett jota av ps. :P Så jag är beroende av att nån vill hjälpa mig att skaffa en personligare header. :P Så den jag har får duga så länge. ;)

2009-05-29 @ 10:26:05
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0