Män som hatar kvinnor


 En film man inte lämnas oberörd. Den var två och en halvtimme lång. Vanligtvis brukar en sådan film hinna döda mig men den här var perfekt ända in i eftertexten. Jag blev aldrig uttråkad och jag tipsar alla som inte har sett, att göra det! En jävligt bra film och den blev inte sämre för att den otroligt snygga Naomi Rapace var med. Gosh, om hon hade kuk ändå..

Lustigt nog gick jag på stan timmarna innan jag och Fia var på bio. Jag vandrade in på Gina tricot och köpte ett linne, då händer det som jag bara vill att alla expediter och allt vad servicefolk innebär ska låta bli med: fråga mig om jag vill avrunda summan med en krona extra att skänka till Rädda Barnen. Varför är det så hemskt? Jo, för att om jag säger "nej" framstår jag som snål och säger jag "ja" går jag emot alla mina principer. Jag litar inte på en enda bössa när det kommer till goda gärningar. Jag ger mig fan på att pengarna hamnar i djupa, giriga fickor och DET har jag inte lust att bidra med. Ska jag hjälpa världen, ska jag göra det helt på egen hand där jag själv är vittnet till vart pengarna tar vägen. Nu var inte en krona mycket att tjaffsa om men om alla skulle tänka så, skulle de giriga fickorna bli djupare, tror jag. Sen kan man tycka att om jag ska tro så jävla mycket, kan jag lika gärna gå i kloster men icke! Jag ska se varenda krona som varje god människa har skänkt, i handen på den fattiga stackare man tänkte på när man bidrog.

Det var det.

Kommentarer
Postat av: ana

om alla jävla kedjor som "engagerar" sig i välgörenhet verkligen var så jävla generösa och välvilliga kunde dom väl donera lite av sin vinst.

2009-05-09 @ 22:49:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0