Någon förföljde mig #2


 Det verkar som att dramatiken med kvinnan som förföljde mig för en tid sedan, får en uppföljare. I morse gick jag till jobbet vid 6.15 och passerar ett villaområde i vanlig ordning. När jag först såg en farbror med en hund, fick jag den här väldigt obehagliga känslan i kroppen. Efter det började jag titta runt och granskade dem som gick förbi mig.
Precis i det här villa området finns en liten korsning där det stod någon på cykel och inväntade något. "Ah, det är hon" tänkte jag för mig själv på skämt. Ju närmare jag kom föremålet, insåg jag att jag fått en fullpott på min gissning. Där står människan lutad mot cykeln och tittar på mig. Nej, hon tittar inte. Hon betraktar mig och så snart jag var bara några meter ifrån henne, började hon cykla runt och vidare nerför en backe när hon vände sig om och mumlade/skrek något åt mig (fortfarande var hon väldigt nära mig). Där slutar det roliga.
Hon visste alltså att jag skulle komma. Hur hon nu kunde veta det. Jag spelar dum och fortsätter lunka på i vanlig ordning men fortsättningsvis verkar det som att jag får knyta nävarna på riktigt. Nu börjar jag tröttna på henne. Det förvånar mig ICKE om hon står utanför min dörr någon dag. Låt se hur länge det dröjer innan jag får fullpott på den också.
Fan, jag som är så duktig på att träffa rätt helt plötsligt.. Varför denna otur i spel?


Kommentarer
Postat av: Anna

Vafan? Sjukt. Hade jag varit du hade jag inte vågat gå ut, är ganska rädd av mig x)

2009-05-11 @ 19:04:01
URL: http://bboogeyman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0