Nionde himlen


 I all hast, trots krypande huvudvärk och någon form av seghet, fick jag för mig att cykla. Efter veckor av tjat på pappa att han ska skicka hit cykeln tyckte jag själv att det kanske var dags att unyttja cykelfan även om det finns en liten bubbla på bakdäcket. Min tanke var att det får bära eller brista.
Så, jag cyklade bort till Weiselgren och köpte oliver, fetaost, tomater och massa annat gott som jag kan stoppa i mig så här på kvällningen när jag inte haft lust att äta en riktig middag. Det var inte meningen att jag skulle handla så mycket men det blev en hel påse och eftersom att jag är en liten ekologisk tönt köpte jag en papppåse som alltid och den fick precis plats i cykelkorgen.
När jag cyklade hem sen märkte jag hur vingligt det blev i all motvind och djävulskap. Det slog mig att jag på den ganska stora cykeln med en om än större papppåse i cykelkorgen fick mig att se ut som Elliot när han skjutsade E.T. Jag åtminstone kände mig som så. Jag vinglade ända hem och det tog ungefär en kvart.
Det kändes änna gött att ha cyklat av sig lite energi. Nu är det dags att sova och ta igen sig efter allt slit på jobbet.

God natt på mig och på alla som tycker har gjort sig förtjänt av det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0