Second chance at first place


 Idag har jag faktiskt shoppat två par jeans. Ett par svarta bootleg jeans (gosh, I´m in love) från Topshop och ett par ljusare från ett annat ställe. Nu ska jag bara pröva dem hundra gånger till här hemma och "ranta runt i ringen" för att försäkra mig om att jag kan sparka och härja i dem utan att de spricker. Jag har upplevt jeans förut och mina favoritpar sprack i röven och gick dessvärre inte att rädda. Typiskt.
 Hämtade upp min nyservade cykel också som gick för ett mycket billigare pris än väntat, thank god. Nu har jag lite mer till övers att lägga på annat än gummidäck. Det roliga med den här gången att cykla hem från Backaplan, var att oavsett vilket håll jag cyklade åt så hade jag motvind. Självklart. Det ska förstås kännas att man lever och i min vanliga otur när det kommer till den här cykeln, så började det regna fast det slutade efter en stund. Sen skulle jag cykla på en liten, minimal väg där det stod en buske/träd till höger om mig och jag tänkte att det inte lär vara någon större konst att åka förbi det utan att råka ut för något. Bella, hur tänkte du egentligen? Det är ju DU som sitter på cykeln. Oh, I forgot.
Så, vad händer om inte att en enorm grenjävel blåste rätt i fejan på mig med en fart som får Stålmannen att blekna? Just. Grenjäveln var ju våt också, vilket resulterade att jag hade mer mascara i resten av ansiktet än på ögonfransarna. Fan hur jag såg ut. Sen undrar jag varför folk stirrar. Hi. My name is Bella and I´m an idiot.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hahaha! Snacka om otur! :P

2009-05-27 @ 21:37:26
URL: http://sandravardag.blogg.se/
Postat av: Sandra

Haha.. Ja, jag gjorde en fuling där för att se om du skulle upptäcka det. :P Haha. ;)

2009-05-28 @ 13:10:55
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0