The True Kalle Anka Moment


 Jag jobbade dag igår och slutade lyckligtvis vid två-tiden. Innan jag gick ut, kollade jag in vädret och det såg mulet ut men det regnade inte och jag kunde skymta solen någonstans. Så när jag gick ut började det såklart spöregna. Mer och mer ju längre jag gick, desto blötare blev jag. Jag har ca 20 minuter hem att gå. Jag går alltid. När jag kommer hem sen var det bara att slänga av sig kläderna och hoppa in i duschen. Jag tittade ut på det vidirga vädret en gång till och VADAN detta? Solhelvetet visade sig och det regnade inte. Självklart. Jag hade ju redan hunnit hem.
 Hur hyperaktiv kan man vara? Jag blev upp klockan 8.00 i morse för att tvätta. Nu har jag redan hunnit städa hela tvättstugan och sitter här en jävla lördagmorgon och har ingen aning om vad jag ska göra framtills att Fia hör av sig (Törnrosa, som sover i hundra år). Pilla navelludd, "picka på en fimp"..

Jag och Maja hade en underlig diskussion igår. Vi pratade om misshandel i ett förhållande. Vi båda var överens om en sak:. En man kan slå mig fördärvad och jag ska kräla på golvet men efter det, somna om du vågar.. Höja handen mot mig kan du bara göra en gång.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Din sida blev jättesnygg nu!!

2009-05-09 @ 18:32:34
Postat av: Sandra

Bloggen är görsnygg!

2009-05-10 @ 11:24:53
URL: http://sounpretty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0