Gött mos änna


 Apropå psykfall, så stötte jag på den galna kvinnan i söndags som förföljde mig för ett tag sen. Hon är fortfarande helt övertygad om att jag står utanför hennes hus om dagarna och väntar på att få attackera henne. Jag undrar vad det är jag utsöndrar som drar till sig så mycket sjuka människor. Stalkers liksom. Det kryllar av dem.
Jag har beundrare både i Mora/Orsa och Göteborg. Det är underbart! 
Jag måste bara tillägga en sak: att folk ifrån Mora/Orsa tycker illa om mig är inget jag är omedveten om och jag brydde mig inte när jag gick i lågstadiet, mellanstadiet eller gymnasiet. Allra minst bryr jag mig idag. Det är trots allt något jag valt själv. Jag har själv valt att inte tycka om alla och stå för det. Det innebär också att jag räknar med att folk inte gillar mig and guess what? I´m fine with it. Låt se när jag kommer och hälsar på snart.  
Psykisk terror fungerar inte på mig men du får gärna försöka lite till. Jag är ju faktiskt så barnslig att jag tycker att det här är lite roligt. Lite pirrigt sådär. Fast det tycker alla som hänger med i bloggen. Alla vill veta VEM som är så rabiat, så det är inte bara mig du underhåller.
Ärligt talat, jag tvivlar starkt på att du ens någonsin har umgåtts med mig och har du det, så var det i en väldigt kort vända. Jag märker att du inte har något konkret att komma med. Möjligtvis att du gått i en parellklass i omvårdnadshuset men närmare kompisar har du och jag aldrig varit. Så hemlig är du inte.

Imorgon är det sista kvällen, sen är jag ledig. Därefter ska jag hänga med Fia. Vi hade tänkt gå på Män som hatar kvinnor, vilket vi planerat att göra i flera månader nu men vi tänkte se den på BIO innan den kommer ut på DVD. Resten av helgen hade jag också tänkt ägna med Fia. Gött mos änna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0