Docendo discimus


 Jag har äntligen börjat få "lesbian"-stämpeln borttvättad. Åtminstone har påståenden minskat även om det fortfarande existerar i något hörn hos en vanlig svennebanan som inte fattar vinken att även om jag är född på 80-talet, upplevt 2000-talets innegrej att vara bisexuell under tonåren så är jag inte det minsta intresserad av att hålla en tjej i ena handen medan jag klämmer på pattarna med den andra. 
Ändå frågade en jag jobbar med här för ett tag sen om jag dejtade någon och sa: "Dejtar du någon kille.. eller tjej?" Kom igen, vad har folk för belägg för sådana där uttryck? Putar det ut från framsidan av byxorna eller är det bara för att jag uttryckligen säger att en tjej är snygg? Jag blir inte till mig i trosorna för det. Jag är attraherad av män, inte av den anledningen för att de ser ut som en fyrkant med något hängandes i luften mitt i allt utan för att de dels saknar något jag inte vill ha hängandes i ansiktet; slaskpattar som kan kväva mig när som helst och inte heller återkommande PMS-beteenden där man måste ducka för fat & vaser som kastas i ett litet hormonraseri. Det ligger mig nära i naturen att älska män och hata kvinnor. Inte för att hyckla, utan för att jag råkade vara byggd så. Har ni något att tillägga får ni återgå till de som tillverkade mig. Allt som gått snett är deras fel. (skämtåsido).
 Det här har fått mig att inse att hur mycket jag än försöker kompensera mitt kanske inte alltid så kvinnliga beteende med rosa prylar, överdrivna intresse för smink och diverse ytligheter, så kommer folk fortfarande ha sina tvivel om MIN sexuella läggning för att jag törs äta annat än en sallad på en dejt, tala klarspråk och svära allt fan jag bara kan.
Det är sista gången jag nämner det här. Jag gör det visst lite för ofta men jag tycker bara att det är nästan underbart att folk är så förbenat trånga i skjortan. Att de inte kvävs..

kort hår, bela
Jag har inte ens kort hår längre.. Jag som trodde att det berodde på det, men icke.

Kommentarer
Postat av: Vronkan

Eller så har folk bara insett att alla faktiskt inte dejtar nån av motsatta könet och därför frågar om du träffar en kille..eller en tjej?Varför det nu är viktigt ö.h om man har en relation.. Men om de nu måste veta är det väl bra om de inte är så trångsynta? :)

2009-05-03 @ 10:18:37
URL: http://jvil.blogg.se/
Postat av: Vronkan

sv;

Haha. Ja, då förstår jag om det börjar kännas knepigt. Märkliga människor, dock. Bara för att man klipper av sig håret??? Hej och hå.. :S

2009-05-03 @ 15:15:36
URL: http://jvil.blogg.se/
Postat av: milla

feg du är som tar bort alla inlägg du skriver... vågar du inte stå för det du skriver?

2009-05-04 @ 13:20:29
URL: http://millpill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0