Enjoy life


 Jag och Mattias var på stan igår. Han skulle inhandla ett par nya jeans och ringer experten för att be om smakråd. Självklart, vad gör man inte för sina hederliga vänner? Han hittade det han skulle och byxorna satt superbra på honom. Sen tvingade jag på honom både ett vitt och ett svart linne (ett måste för alla snubbar med snygga överarmar).
 Efter att ha gjort stan drog vi vidare till affären för att kolla upp ett bra substitut till kyckling (eftersom att jag slopar kyckling hädanefter) och jag fann något! Jag studdsade praktiskt taget inne i affären när jag hittade sojaprotein där det står "istället för kyckling" och konsistensen är nästan densamma. Ett bra tips för dem som vill göra gott för stackars djur som råkar ut för multiproduktion och djävulskap av människor.
Vi åkte hem, åt god mat med pitabröd och massor av grönsaker. Sen åkte vi till Dennis & Olga med chips, dip och cola och drog igenom filmen "Changeling" som var riktigt bra.
Mitt i det vimlet ringer min kära pappa (han är ju bara för rolig) och pratar osammanhängande om något och jag säger: "Nej, nu förstår jag inte." Pappa säger: "Nej, inte du heller." Men, jag sa ju just det?
Liksom vanligt när jag hänger med Mattias OCH Olga & Dennis, så skrattade vi hejdlöst i ett par timmar. Jag hade fan kramp i magen när jag kom hem.


clowncunt
Gårdagens outfit. Med lösnaglar och kvast hade jag varit Blåkullas nya ansikte.

Kommentarer
Postat av: ditt ex skriver

pepp med veggos produkter!! :D

2009-05-24 @ 23:56:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0